Asiakaskohtaiset ratkaisut

Aalto PRO:n asiakaskohtaiset ratkaisut ovat yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa työskentelevien asiantuntijoiden ja päälliköiden osaamisen kehittämiseen suunniteltuja koulutuksia.

Autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, luomaan uutta osaamista sekä rakentamaan uusia kilpailukykyisiä toimintatapoja. Aalto PRO:n asiakaskohtaisten ratkaisujen avulla asiakkaamme ovat pystyneet menestyksekkäästi muun muassa:

  • rakentamaan edistyksellistä projektikulttuuria ja kasvattamaan projektien tuloksellisuutta
  • parantamaan operaatioiden tuottavuutta ja tehokkuutta
  • suunnittelemaan ja kehittämään hankintastrategioita
  • kehittämään kokonaislaatua ja asiakastyytyväisyyttä
  • lisäämään toimintavarmuutta ja kustannustehokkuutta
  • hyödyntämään lean-ajattelua jatkuvaan parantamiseen perustuvan kulttuurin luomisessa.

Joustavaa suunnittelua ja toteutusta

Hyödynnämme suunnittelussa Aalto PRO:n avoimia ohjelmia ja rakennamme kokemuksella asiakkaillemme kustannustehokkaita ja mitattavaa vaikuttavuutta tuovia ratkaisuja. Koulutukset perustuvat joko kokonaan tai osittain jo toteutettuihin ja erinomaisen palautteen saaneisiin ohjelmakokonaisuuksiin. Räätälöinnin aste vaihtelee asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Ratkaisumme pohjautuvat Aalto-yliopiston poikkitieteelliseen osaamiseen, vankkaan asiantuntemukseen sekä rohkeasti kokeilevan ja jakavan lähestymistavan yhdistelmään. Osallistavat ja käytännönläheiset oppimismenetelmät varmistavat vaikuttavat ja mitattavat oppimistulokset.

Aalto PRO:n asiakaskohtaisen koulutuksen osa-alueet – sisältö (teemat ja painopiste), opetushenkilökunta (professorit, luennoitsijat, konsultit, valmentajat), oppimismenetelmät ja opetuspaikka – suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan tarvittaessa verkostoitumistapahtumia ja iltatilaisuuksia myöten. Toteutamme koulutukset joustavasti eri paikoissa ja paikkakunnilla, sekä Suomessa että ulkomailla. 

Monipuoliseen ja laajaan verkostoomme kuuluu lähes tuhat professoria ja asiantuntijaa. Asiakkaidemme käytettävissä ovat parhaat osaajat, viimeisimmät tutkimustulokset ja parhaat käytännöt.

Vuosittain toteutamme globaalisti lähes 100 yrityskohtaista ohjelmaa Aalto EE ja Aalto PRO brändien alla. Asiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja.

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat mm.

       
       
       
       
   

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.