Joanna Sinclair

Sote- ja maakuntauudistus on historiallisen suuri muutos, joka koskettaa jokaista suomalaista. Ylilääkäri Andreas Blanco Sequeiros on ollut tiiviisti mukana rakentamassa vuoden alussa toimintansa aloittanutta Keski-Pohjanmaan sote-kuntayhtymä Soitea. Hän on myös aktiivinen vaikuttaja Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmassa LAPE:ssa, joka on yksi hallituksen kärkihankkeista. 

Reetta Räty

50 vuodessa köyhästä kalastajakylästä menestyväksi metropoliksi, joka häikäisee muun maailman tehokkaalla terveydenhoidollaan, minimaallisella työttömyydellään, koulutetulla kansallaan ja kasvavalla taloudellaan. Miten Singaporen ihme tehtiin – ja voiko sen kopioida? Toimittaja Reetta Räty lähti metrokierrokselle kaupunkivaltioon.   

Heidi Hammarsten

Oikein järjestettynä vanhusten kotihoito säästää kustannuksia paljon kalliimmista asumispalveluista. Toimintatavoissa on kuitenkin vielä runsaasti kehittämistä, sanoo aiheesta Aalto-yliopistosta väitellyt Johan Groop.

Joanna Sinclair

Sote-muutoksen eteneminen mietityttää varmasti jokaista asiaan vihkiytynyttä. Yksi asia on kuitenkin varma: muutosta tarvitaan.

Jarno Limnéll

Turvallisuuden nykytilan voi tiivistää kahteen sanaan: Ennalta-arvaamaton epävakaus. Toimintaympäristö – ja turvallisuustilanteet – muuttuvat nopeasti ja ilmenevät usein yllättäen. Turvallisuusasiantuntijoiden tulisi nykytilanteen arvioinnin ohella yhä useammin kysyä, että mitä tapahtuu seuraavaksi.

Sivut

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.