Heidi Hammarsten

Fiksu yritys nivoo vastuullisuuden osaksi strategiaa ja yrityksen tarkoitusta, sanovat alaa pitkään seuranneet Sari Kuvaja ja Maria Joutsenvirta. Nyt kannattaa miettiä vaikkapa asennetta kuluttamiseen ja työllistämiseen.

Heidi Hammarsten

Projektitoiminnan ohjaus voi luoda yritykselle kilpailuetua, jota muut eivät pysty kopiomaan. Mutta se vaatii, että yritykset tuntevat tarkkaan projektinsa ja niiden riskit, sanoo professori Miia Martinsuo.

Heidi Hammarsten

Yhä useampi teollisuusyritys tarjoaa asiakkailleen lisäarvoa tuottavia palveluita tai ratkaisuja, ja saman ilmiön voi havaita myös yrityksen hankinnoissa. Mutta tämä arvopohjainen hankinta ei ole ihan helppoa, sanoo Aalto-yliopiston tutkija Mervi Vuori.

Ville Blåfield

A powerful speech has a simple recipe: it has to be true. That’s the tip of top speechwriter Sarah Hurwitz, who shares some lessons in an interview with Aalto Leaders’ Insight. Words Ville Blåfield.

Heidi Hammarsten

Strategian peruselementtien vähittäinen muokkaaminen tuottaa parempaa tulosta kuin dramaattiset muutokset. Tähän tulokseen tuli Timo Ritakallio väitöskirjassaan, joka tutki eurooppalaispankkien strategioita 12 vuoden ajalta.

Sivut

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.