Digiajan asiakkuuspäällikkö F.E.C. (Varsinais-Suomi/Turku)

07.11.2017 - 09.05.2018

Tabs

Yleistä tietoa

Tämän rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitseva yritys vapaaseen osaajaan. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää osaamistaan digiajan sähköisessä markkinoinnissa ja myynnissä sekä tarjoaa työpanoksensa yritykselle.

Koulutuksen lähipäivät ovat Turussa. Lähiopetusta on yleensä kahden päivän jaksoissa noin kaksi kertaa kuukaudessa. Lähipäivinä annetaan etätehtäviä. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

            

 

F.E.C.-prosessin kautta sain henkistä tukea ja opin ymmärtämään, että epätoivoon ei kannata vaipua, ja että on paljon muitakin samassa tilanteessa olevia akateemisia henkilöitä. Sparrauksen ansiosta asioita tuli katsottua hieman eri näkökulmista ja yhtäkkiä maailma tuntui olevan mahdollisuuksia täynnä.

Mervi Immonen

Legal Counsel
Lisätietoja:
2119
2029

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.