Diploma in Digital Security – digitaalinen turvallisuus

26.06.2017 - 12.12.2017

Tabs

Yleistä tietoa

Seuraava Digitaalinen turvallisuus -koulutus alkaa kesäkuussa 2017. Jätä yhteystietosi niin pidämme sinut ajan tasalla.

Digitaalinen turvallisuus sisältää sekä tietoturvan että yhteiskunnan kyberturvallisuuden. Turvallisuus digitaalimaailmassa ei toteudu yrityksen sisällä, vaan se koskee koko toimitusverkostoa ja kaikkia sidosryhmiä.

Digitaalisuus edellyttää sisäänrakennettua turvallisuutta laitteissa, järjestelmissä, arkkitehtuureissa ja palveluissa. Digitaalinen turvallisuus ei kuitenkaan ole pelkkää tekniikkaa.

Digitaalinen turvallisuus -koulutus auttaa sinua synnyttämään yrityksellesi kyvykkyyttä toimia osana kyberympäristöä. Paitsi että se auttaa tunnistamaan uhkia ja varautumaan niihin, se ennen kaikkea avaa silmät mahdollisuuksille.

Hyödyt

  • Yrityksen kyvykkyys toimia kyberympäristössä kasvaa osallistujan uusien kompetenssien myötä.
  • Kokonaisymmärrys digitaalisen turvallisuuden hallittavuudesta vähentää päätöksentekoa estäviä epäluuloja ja mahdollistaa digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien tehokkaan hyödyntämisen.
  • Opit kysymään oikeita kysymyksiä toimitusverkoston turvallisuudesta ja johtamaan kyberympäristön riskienhallintaa laajemminkin kuin oman organisaatiosi osalta.
  • Saat käsityksen tietoturvaan, sähköiseen tunnistamiseen ja henkilötietosuojaan liittyvistä teknologioista, jotka mahdollistavat liiketoimintaprosessien digitalisoinnin ja antavat tilaa uuden kilpailuedun syntymiselle.
  • Ymmärrät, mitä teknisiä ja inhimillisiä turvallisuusnäkökohtia digitaalinen infrastruktuuri, digitaaliset prosessit ja digitaalinen tuote organisaatiolta edellyttävät.
  • Verkotut muiden liiketoiminnan turvallisuudesta kiinnostuneiden asiantuntijoiden kanssa.
Kouluttajat

Katso lisätietoja kouluttajista sekä heidän ajatuksiaan digitaalisesta turvallisuudesta Kouluttajat-alasivulta.

Jarno Limnéll

Kyberturvallisuuden professori, Aalto-yliopisto

ST Jarno Limnéll on tietoturva-asiantuntija ja kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopiston sähkötieteiden korkeakoulussa. Hän toimii myös Instagroupin Vice Presidentinä vastuualueinaan kyberturvallisuus ja liiketoiminnan kehittäminen. Aiemmin Limnéll on työskennellyt kyberturvallisuusjohtajana mm. McAfeella ja Stonesoftilla.

Jari Pirhonen

Turvallisuusjohtaja, Oy Samlink Ab

FM Jari Pirhonen on työskennellyt lukuisissa turvallisuusasiantuntija- ja johtotehtävissä. Tällä hetkellä hän on Samlinkin turvallisuusjohtaja ja mm. Information Security Forumin johtoryhmän jäsen. Hänen kiinnostuksen kohteensa on turvallisuus yleensä, erityisesti tietoturva liiketoiminnan, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan näkökulmista. Pirhonen on myös Aalto PRO:n Turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma TJK:n alumni.

Petteri Järvinen

Tietokirjailija, ICT-asiantuntija

DI Petteri Järvinen on it-pioneeri, visionääri ja tietotekniikan kansantajuistaja. Hän osallistuu aktiivisesti mielipidevaikuttajana, konsulttina ja yrittäjänä tietoyhteiskunnan rakentamiseen.

Pauli Wihuri

Senior Advisory Manager, KPMG

FM Pauli Wihurilla on pitkä historia Nokiassa. Tällä hetkellä hän työskentelee Advisory Senior Managerina KPMG Finlandissa, toimii kyberturvallisuusneuvonantajana ja sijoittajana start-up yritys Kaunilassa sekä on myös mukana neuvonantajan roolilla Information Security Forumissa.

Timo Seppälä

Tutkija, Aalto-yliopisto

TkT Timo Seppälä on toiminut pitkään eri kansainvälisten yritysten globaaleissa johto- ja liiketoiminnan kehitystehtävissä. Seppälä toimi mm. Elcoteq Oyj:n Nokia-toimintojen vastaavana johtajana sekä Novomok Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana.

KENELLE

Helsingissä järjestettävä koulutus on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat laaja-alaisen yleisnäkemyksen digitalisaatioon liittyvästä turvallisuudesta ja riskienhallinnasta. Se soveltuu myös digiturvallisuuden tekniikan asiantuntijoille. Esimerkkejä osallistujista ovat

  • turvallisuusjohtajat ja -päälliköt
  • Chief Digital Officer (CDO) -tehtävässä työskentelevät
  • liiketoimintaprosessien digitalisoinnista tai digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavat
  • tuotteen tai palvelun digitalisoinnista vastaavat tuotekehittäjät. 

Lue lisää

Lisätietoja:
883
1069
1685
1688
1914
1213

LATAA ESITE

Tiedot tallennetaan Aalto PRO:n markkinointirekisteriin, jota käytetään sähköpostimarkkinointiin. Voit kieltää jatkoviestit käyttämällä jokaisen viestin lopussa olevaa Poistu postituslistalta -linkkiä.

Haluatko kuulla lisää?

Kerron mielelläni lisää Digitaalinen turvallisuus -ohjelmasta. Soita 010 837 3859 tai jätä alle nimesi ja yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Kiitos yhteydenotosta

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Eeva