Diploma in Digital Security – digitaalinen turvallisuus

Kysy lisätietoja

Tabs

Yleistä tietoa

Ohjelma on käynnissä. Seuraava Digitaalinen turvallisuus -koulutus alkaa kesäkuussa 2017. Jätä yhteystietosi niin pidämme sinut ajan tasalla.

Digitaalinen turvallisuus sisältää sekä tietoturvan että yhteiskunnan kyberturvallisuuden. Turvallisuus digitaalimaailmassa ei toteudu yrityksen sisällä, vaan se koskee koko toimitusverkostoa ja kaikkia sidosryhmiä.

Digitaalisuus edellyttää sisäänrakennettua turvallisuutta laitteissa, järjestelmissä, arkkitehtuureissa ja palveluissa. Digitaalinen turvallisuus ei kuitenkaan ole pelkkää tekniikkaa.

Digitaalinen turvallisuus -koulutus auttaa sinua synnyttämään yrityksellesi kyvykkyyttä toimia osana kyberympäristöä. Paitsi että se auttaa tunnistamaan uhkia ja varautumaan niihin, se ennen kaikkea avaa silmät mahdollisuuksille.

Hyödyt

  • Yrityksen kyvykkyys toimia kyberympäristössä kasvaa osallistujan uusien kompetenssien myötä.
  • Kokonaisymmärrys digitaalisen turvallisuuden hallittavuudesta vähentää päätöksentekoa estäviä epäluuloja ja mahdollistaa digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien tehokkaan hyödyntämisen.
  • Opit kysymään oikeita kysymyksiä toimitusverkoston turvallisuudesta ja johtamaan kyberympäristön riskienhallintaa laajemminkin kuin oman organisaatiosi osalta.
  • Saat käsityksen tietoturvaan, sähköiseen tunnistamiseen ja henkilötietosuojaan liittyvistä teknologioista, jotka mahdollistavat liiketoimintaprosessien digitalisoinnin ja antavat tilaa uuden kilpailuedun syntymiselle.
  • Ymmärrät, mitä teknisiä ja inhimillisiä turvallisuusnäkökohtia digitaalinen infrastruktuuri, digitaaliset prosessit ja digitaalinen tuote organisaatiolta edellyttävät.
  • Verkotut muiden liiketoiminnan turvallisuudesta kiinnostuneiden asiantuntijoiden kanssa.
Kouluttajat

Katso lisätietoja kouluttajista sekä heidän ajatuksiaan digitaalisesta turvallisuudesta Kouluttajat-alasivulta.

Lilly Korpiola

Media-strategisti

FM Lilly Korpiola on tietokirjailija, mediatutkija, johtamisen ja viestinnän valmentaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus strategisesta kehittämisestä. Korpiola valmentaa ja sparraa suomalaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä ja julkisorganisaatioita menestymään digitaalisessa julkisuudessa.

Jarno Limnéll

Kyberturvallisuuden professori, Aalto-yliopisto

ST Jarno Limnéll on tietoturva-asiantuntija ja kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopiston sähkötieteiden korkeakoulussa. Hän toimii myös Instagroupin Vice Presidentinä vastuualueinaan kyberturvallisuus ja liiketoiminnan kehittäminen. Aiemmin Limnéll on työskennellyt kyberturvallisuusjohtajana mm. McAfeella ja Stonesoftilla.

Teemu Väisänen

Researcher, NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence

DI Teemu Väisänen työskentelee tietoturvatutkijana Tallinnassa NATO:n kyberturvallisuuskeskuksessa ja tekee väitöstutkimusta Oulun yliopistossa.
Väisänen on työskennellyt tietoturvatutkijana VTT:llä ja hänen erityisiä mielenkiinnon kohteitaan ovat kyberturvallisuus, yksityisyys ja tietosuoja.

Jari Pirhonen

Turvallisuusjohtaja, Oy Samlink Ab

FM Jari Pirhonen on työskennellyt lukuisissa turvallisuusasiantuntija- ja johtotehtävissä. Tällä hetkellä hän on Samlinkin turvallisuusjohtaja ja mm. Information Security Forumin johtoryhmän jäsen. Hänen kiinnostuksen kohteensa on turvallisuus yleensä, erityisesti tietoturva liiketoiminnan, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan näkökulmista. Pirhonen on myös Aalto PRO:n Turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma TJK:n alumni.

Petteri Järvinen

Tietokirjailija, ICT-asiantuntija

DI Petteri Järvinen on it-pioneeri, visionääri ja tietotekniikan kansantajuistaja. Hän osallistuu aktiivisesti mielipidevaikuttajana, konsulttina ja yrittäjänä tietoyhteiskunnan rakentamiseen.

KENELLE

Helsingissä järjestettävä koulutus on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat laaja-alaisen yleisnäkemyksen digitalisaatioon liittyvästä turvallisuudesta ja riskienhallinnasta. Se soveltuu myös digiturvallisuuden tekniikan asiantuntijoille. Esimerkkejä osallistujista ovat

  • turvallisuusjohtajat ja -päälliköt
  • Chief Digital Officer (CDO) -tehtävässä työskentelevät
  • liiketoimintaprosessien digitalisoinnista tai digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavat
  • tuotteen tai palvelun digitalisoinnista vastaavat tuotekehittäjät. 

Lue lisää

Lisätietoja:
883
1683
1069
1684
1685
1688

LATAA ESITE

Tiedot tallennetaan Aalto PRO:n markkinointirekisteriin, jota käytetään sähköpostimarkkinointiin. Voit kieltää jatkoviestit käyttämällä jokaisen viestin lopussa olevaa Poistu postituslistalta -linkkiä.

Haluatko kuulla lisää?

Kerron mielelläni lisää Digitaalinen turvallisuus -ohjelmasta. Soita 010 837 3859 tai jätä alle nimesi ja yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Kiitos yhteydenotosta

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Eeva