Diploma in Operations Management - Lean and Global Operations

24.01.2018 - 07.09.2018

Tabs

Yleistä tietoa

DOM auttaa olemaan globaali mutta myös pysymään Suomessa. Se on kilpailukykyisen tuotannon johtamisen täydennyskoulutusohjelma tuotannonohjauksen perusteet hallitseville.

  • Muodosta kokonaisvaltainen käsitys tuotannonohjauksesta, toimitusverkostoista ja tuotannon johtamisesta.
  • Hyödy teoreettisten näkökulmien ymmärtämisestä ja oivalla uusia ideoita ja käytännön sovelluksia.
  • Opi ympäristössä, jossa opit myös toisilta osallistujilta - muilta tuotannon ammattilaisilta eri yrityksistä.

Koulutuksessa opit muun muassa

  • kuinka parantaa tuottavuutta tehokkaalla materiaalihallinnalla
  • kuinka lisätä asiakastyytyväisyyttä ja tuottavuutta tilaus-toimitusketjuja kehittämällä
  • mitä kriittisiä menestystekijöitä organisaation kehittämisessä on
  • miten huippuyritykset kehittävät toimintojaan ja verkostojaan.

Syventävän tason koulutus tuotannon johtamisesta

DOM on tarkoitettu tuotannonohjauksen perusteet hallitseville ja siinä perehdytään perusteita syvällisemmin tuotannon johtamisen kokonaisuuteen. Hyvänä lähtökohtana DOM-ohjelman suorittamiselle toimii Tuotannonohjauksen perusteet kahdessa päivässä - Turbo.

Kenelle

DOM on tarkoitettu kokeneille tuotantopäälliköille, tuotannon ylemmissä johto- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleville tai näihin haastaviin tehtäviin siirtymässä oleville henkilöille. Lisäksi koulutus auttaa suunnittelu- ja muissa strategisissa tehtävissä toimivia ymmärtämään tuotannon ja toimitusverkoston dynamiikkaa ja kokonaisuutta.

Aiempiin koulutusohjelmiin on osallistunut opiskelijoita hyvin erilaisilta teollisuuden ja palvelualoilta. Koska haasteet ja kehityskohteet ovat usein erilaisista taustoista huolimatta hyvin samanlaisia, yhteinen koulutus tarjoaa mahdollisuuden organisaatiorajat ylittävien yhteistyöverkostojen syntymiseen ja hyvien käytäntöjen oivaltamiseen yli toimialarajojen.

Aalto Leaders' Insight

Ota haltuun päivittäisjohtaminen
Systemaattinen päivittäisjohtaminen muuttaa kauniit puheet käytännöksi. Ilman johtamisjärjestelmiä leanista ei saada täysiä hyötyjä irti, kertoo Juho Nikkola haastattelussaan. Lue lisää »

Ota haltuun yrityksesi jalostusarvoketju
Entä jos yritys parantaakin kannattavuuttaan siirtämällä ulkoistettuja toimintoja takaisin itselleen? Näin voi käydä, jos pohjaksi analysoidaan kaikkien toimitusketjun osien tuottama jalostusarvo, sanoo tutkija Timo Seppälä. Lue lisää »

Toimitusketjun johtaminen: varmista saatavuus myös yllättävissä tilanteissa
Kokemusteni mukaan hankintatoimen, tuotannon ja logistiikan ammattilaiset hoitavat vastuunsa ilman suurempaa meteliä johtoryhmissä. Päivät saattavat venyä, mutta tuote toimitetaan asiakkaalle ja kustannukset pidetään kurissa. Tämä voi tuudittaa kokeneetkin päätöksentekijät olettamaan, etteivät yllätykset ole kovin todennäköisiä, kirjoittaa Katariina Kemppainen. Lue lisää »

Sopiiko perinteinen talousohjaus lean-ympäristöön?
Organisaatiot kohtaavat radikaalisti dynaamisemman toimintaympäristön kuin aikakaudella, jolloin talousohjauksen tekniikat kuten budjetointi ja standardikustannukset kehitettiin. Silti monet organisaatiot, myös ne jotka hyödyntävät lean-periaatteita, nojaavat perinteisen talousohjauksen lukuihin, toteaa Mikko Sandelin kirjoituksessaan. Lue lisää »

Lisätietoja:
860

Avainsanat

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.

Hei! Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää. Jätäthän yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kiitos yhteydenotosta

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.