Projektitoiminta F.E.C. (Satakunta/Pori)

19.10.2017 - 23.03.2018

Tabs

Yleistä tietoa

Tämän rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitseva yritys vapaaseen osaajaan. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää osaamistaan projektinhallinnan menetelmissä sekä tarjoaa työpanoksensa yritykselle.

Työskentelyn aikana ei olla työsopimussuhteessa vaan tehdään ns. koulutussopimus.

Lähiopetuspäivät ovat 2-3 päivän jaksoissa noin kerran kuukaudessa koko ohjelman ajan. Lähipäivinä annetaan etätehtäviä. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Osallistujat ja yritykset voivat olla Satakunnan ELY-keskuksen toimialueelta. Koulutusohjelma on suunnattu erityisesti teknologiateollisuuden yrityksille.

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

    

 

F.E.C.-prosessin kautta sain henkistä tukea ja opin ymmärtämään, että epätoivoon ei kannata vaipua, ja että on paljon muitakin samassa tilanteessa olevia akateemisia henkilöitä. Sparrauksen ansiosta asioita tuli katsottua hieman eri näkökulmista ja yhtäkkiä maailma tuntui olevan mahdollisuuksia täynnä.

Mervi Immonen

Legal Counsel
Lisätietoja:
889
900
892

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.

Kiinnostaako rekrytointiin tähtäävä koulutus?

Kerron mielelläni lisätietoa ohjelmasta ja työvoimakoulutuksesta rekrytointikanavana. Soita tai jätä yhteydenottopyyntö alta.

Kiitos yhteydenotosta

Palaamme pian.