Sote-muutosasiantuntija F.E.C. (Uusimaa)

30.10.2017 - 27.04.2018

Tabs

Yleistä tietoa

Tämän rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitseva yritys vapaaseen osaajaan. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää monipuolisesti osaamistaan sekä tarjoaa työpanoksensa yritykselle.

Koulutus on tarkoitettu Uudenmaan alueen hakijoille. Koulutuksen lähipäivät ovat Helsingissä. Opetusta on yleensä kahden päivän jaksoissa noin kaksi kertaa kuukaudessa. Lisäksi on ohjattua, itsenäistä opiskelua. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

 

       

F.E.C.-prosessin kautta sain henkistä tukea ja opin ymmärtämään, että epätoivoon ei kannata vaipua, ja että on paljon muitakin samassa tilanteessa olevia akateemisia henkilöitä. Sparrauksen ansiosta asioita tuli katsottua hieman eri näkökulmista ja yhtäkkiä maailma tuntui olevan mahdollisuuksia täynnä.

Mervi Immonen

Legal Counsel
Lisätietoja:
889
900
871

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.

Kiitos yhteydenotosta

Palaan asiaan pian. Näkemiin tai kuulemiin.

Heli