Digitalisoituva liiketoiminta

Digitalisaatio ei pelkästään mahdollista entistä kustannustehokkaampia toimintatapoja, vaan se myös avaa mahdollisuuksia kasvulle ja uusille liiketoiminnoille. Joko tunnet esimerkiksi digitaalisen turvallisuuden?

Aiheesta Aalto Leaders' Insightissa

Kaikki digitalisaatio-aihepiirin julkaisut

Ketteryys ei sovi kaikkeen

Ketteryys on muotitermi, joka leviää ohjelmistokehityksestä koko tietohallintoon. Mutta toimintatapa vaatii osaamista eikä sovi ihan kaikkeen, muistuttaa Aalto-yliopiston tutkija, TkT Kari Hiekkanen.

LUE LISÄÄ

Neljä virhekäsitystä digitalisaatiosta ja työelämästä

Työ on aina ollut toisten ihmisten ongelmien ratkaisemista ja ihminen on aina kehittänyt työkaluja, joilla sitä voisi tehdä tehokkaammin. Digitalisaatio on vain yksi piste tässä kehityskulussa, eikä siinä sellaisenaan ole mitään uutta sanoo aivotutkija Katri Saarikivi.

LUE LISÄÄ

Mitä enemmän dataa, sitä viisaampaa bisnestä?

Big datan piti olla ”uusi öljy” ja suurin viisaus, mitä bisneksessä on. Tutkijat kuitenkin sanovat, että datasta ei ole juuri hyötyä, jos siltä ei osata käyttää. Toimittaja Ville Blåfield selvitti, millaista kulttuurimuutosta vaatii olla viisaasti ”data driven”.

LUE LISÄÄ

Asiakaskokemuksia

 

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.