Lean ja Lean Six Sigma

Tee enemmän, vähemmällä. Lean sopii toimialasta riippumatta kaikille organisaatioille, jotka haluavat tehostaa prosessejaan ja parantaa asiakaskokemusta. Hallitsetko erilaiset laatutyökalut ja kehittämismenetelmät? Entä osaatko johtaa muutosta?

Aiheesta Aalto Leaders' Insightissa

Kaikki lean-aihepiirin julkaisut

Lean-käytäntöä opittiin tutustumismatkalla Toyotan tehtaalle

Lean-muutosagentti -ohjelman osallistujat tekivät elokuussa 2016 opintomatkan Toyotan varastotrukkitehtaalle Ruotsiin. Matka tarjosi erinomaisen tilaisuuden tutustua TPS-toimintamalliin ja lean-filosofian lähteisiin Toyotan asiantuntijoiden johdattelemana.

LUE LISÄÄ

Onko Suomessa lean-johdettuja yrityksiä?

Jyrki Perttunen on tuloksetta etsinyt parin vuoden ajan suomalaisomisteista lean-johdettua yritystä.  Blogissaan hän peräänkuuluttaakin suomalaisilta organisaatioilta uskallusta ottaa lean johtamisjärjestelmäksi ja osaksi koko organisaatiota. Pelkillä projekteilla ei saada pysyviä tuottavuusparannuksia aikaan.

LUE LISÄÄ

Mutu-johtamisesta kokonaiskuvan hallintaan

Laatu ei mene pois muodista. Kun strategiassa määritellään, että tehdään oikeita asioita, laatujohtamisella varmistetaan, että tehdään asioita oikein. Kilpailukyvyn varmistamiseksi laatu- ja kehittämisosaamisen ajantasaisuuteen täytyy panostaa kaikissa organisaatioissa toimialasta riippumatta. Näin kirjoittaa Senior Competence Manager Heli Paalamo.

LUE LISÄÄ

Asiakaskokemuksia

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.