Rekrytointiin tähtäävät koulutusohjelmat (F.E.C.) ja Muutoskoulutus

Edut yritykselle

Edullinen:
Yritys saa tehtävään soveltuvan osaajan hintaan 7 800 € + alv. ohjelman ajaksi. Koulutettava ei ole palkkasuhteessa yritykseen koulutuksen aikana.

Laadukas:
Ohjelma sisältää yliopistotasoisen ja ajankohtaisen täydennyskoulutuksen.

Hyödyllinen:
Koulutettava työskentelee koulutuksen ajasta n. 80 % yrityksessä.

Tarpeellinen:
Toimenkuva määritellään yrityksen todellisiin tarpeisiin sopivaksi.

Helppo:
Aalto PRO:n asiantuntijat hakevat sopivat ehdokkaat, yritys tekee  lopullisen valinnan.

Ketterä:
Olemme kaikessa toiminnassamme erittäin joustavia asiakkaan hyväksi.

Turvallinen:
Aalto PRO tukee kaikkia osapuolia ja on käytettävissä koko ohjelman ajan.

Haluatteko lisätietoja, kun yrityksenne rekrytointitarpeita vastaava koulutus käynnistyy Aalto PRO:ssa?
Jätä yhteystietosi »

 

 

Työsopimuslain koulutusvelvoite ja muutoskoulutukset

Vuoden 2017 alussa on tullut voimaan työsopimuslain 7. luvun 13 §. Se toi mukanaan tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanovalle yritykselle velvoitteen hankkia koulutusta irtisanottavalle henkilöstölle.

Lue lisää Muutoskoulutuksesta

Löydä uusi työntekijä rekrytointiin tähtäävästä F.E.C.-koulutusohjelmasta 

Käynnistyvät koulutukset

Noin kuuden kuukauden pituisissa Further Educated with Companies (F.E.C.) -koulutusohjelmissa osallistujat saavat korkeatasoista täydennyskoulutusta, minkä lisäksi he tarjoavat työpanoksensa yrityksille puoleksi vuodeksi. Toimenkuva määritellään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Se voi liittyä mihin tahansa yrityksen toimintoihin: myynti ja markkinointi, projektijohtaminen, kansainvälistyminen, ICT, muutoksenhallinta, asiakasrajapinnassa toimiminen tai muiden eri tehtävien asiantuntijuus. 

Aalto PRO:n järjestämiin F.E.C.-työvoimakoulutuksiin hakee jatkuvasti satoja ihmisiä, joista mukaan valitut ovat läpäisseet kolmiportaisen valintaprosessin. Valintakriteereinä on mm. koulutustausta, työkokemus, erityisosaaminen, aktiivisuus ja motivaatio sekä sosiaaliset taidot. Hakijoita on vastavalmistuneista väitelleisiin, joten voimme tarjota sopivia tekijöitä monenlaisiin tehtäviin. 

Mitä maksaa?

Aalto PRO:n rekrytointiin tähtäävät F.E.C.-koulutusohjelmat ovat yhteiskunnan tukemaa koulutusta ja siksi ne ovat yrityksille edullisia. Kokonaiskustannukset yritykselle ovat 7 800 € + alv. Osallistumismaksu sisältää myös kohdeyritykseen tulevan osallistujan tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. 

Mihin yrityksenne sitoutuu?

Kun yritykseen löytyy sopiva ehdokas, niin yritys, kurssilainen ja Aalto PRO allekirjoittavat koulutussopimuksen F.E.C.-ohjelman ajaksi. Yrityksellä ei ole rekrytointivelvollisuutta ohjelman aikana tai sen päätyttyä, vaikka toimintamme tavoitteena luonnollisesti onkin työsopimuksien syntyminen.

Jatkuva tuki yrityksille

Aalto PRO:n asiantuntijat ovat yrityksen käytettävissä koko F.E.C.-koulutusohjelman ajan. He vastaavat kaikista ohjelman käytännön järjestelyistä ja huolehtivat siitä, että yhteistyö kaikkien osapuolten kesken sujuu moitteettomasti.

Kokemusta, luotettavuutta ja erinomaisia tuloksia 

Aalto PRO:lla on yli 20 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien F.E.C.-koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia. Sekä kurssilaistemme että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen: yli 70 % yhteistyöstä päätyy työsopimukseen. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme olla avuksi!

Käynnistyvät F.E.C.-koulutukset

Lue asiakaskokemuksia F.E.C. -koulutusyhteistyöstä

Myynti ja markkinointi F.E.C. (Uusimaa)

Koulutuksen aikana osallistuja kehittää tietojaan ja taitojaan myynnissä ja markkinoinnissa sekä tarjoaa työpanoksensa yritykselle. Tavoitteena on uusi ura uudessa työpaikassa. Hakuaika päättyy 30.10.2017. Etsimme yrityksiä.

Lue lisää

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C. (Uusimaa)

Koulutus kehittää työttömäksi jääneelle käytännölliset tiedot ja taidot projektinhallinnan parhaista käytännöistä ja kestävän kehityksen periaatteista. Tavoitteena on uusi ura uudessa työpaikassa. Hakuaika päättyy 2.10.2017. Etsimme yrityksiä.

Lue lisää

Rahoitus ja sijoitus F.E.C. (Uusimaa)

Koulutus kehittää työttömäksi jääneelle tuoreet tiedot ja taidot rahoitus- ja sijoitusalalta. Tavoitteena on uusi ura uudessa työpaikassa. Ohjelma alkaa 30.11.2017. Osallistujahaku päättyy 20.10.2017. Yritykset, ottakaa yhteyttä, jos teillä on tarve uudelle rahoitusalan osaajalle.

Lue lisää

Sote-muutosasiantuntija F.E.C. (Uusimaa)

Sote-muutosasiantuntija pystyy toimimaan itsenäisesti muutosprojektien johtamis- ja vastuutehtävissä eri toimintaympäristöissä kunnissa, yrityksissä tai sosiaali- ja terveysalan organisaatioissa. Osallistujahaku on päättynyt. Etsimme yrityksiä.

Lue lisää

Digiajan asiakkuuspäällikkö F.E.C. (Varsinais-Suomi/Turku)

Koulutus kehittää työttömäksi jääneelle tuoreet tiedot ja taidot sähköisen markkinoinnin ja myynnin mahdollisuuksista sekä parhaista käytännöistä. Tavoitteena on uusi ura uudessa työpaikassa. Ohjelma alkaa marraskuussa 2017. Yritykset, ottakaa yhteyttä, jos teillä on tarve uudelle, asiakaslähtöiselle digitalisaatio-osaajalle. Osallistujahaku päättyy 6.10.2017.

Lue lisää

Digiajan asiakkuuspäällikkö F.E.C. (Etelä-Savo/Mikkeli)

Koulutus kehittää työttömäksi jääneelle tuoreet tiedot ja taidot sähköisen markkinoinnin ja myynnin mahdollisuuksista sekä parhaista käytännöistä. Tavoitteena on uusi ura uudessa työpaikassa. Ohjelma alkaa marraskuussa 2017. Yritykset, ottakaa yhteyttä, jos teillä on tarve uudelle, asiakaslähtöiselle digitalisaatio-osaajalle. Osallistujahaku on päättynyt.

Lue lisää

Projektitoiminta F.E.C. (Satakunta/Pori)

Rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitseva yritys vapaaseen osaajaan. Osallistujahaku päättyy 20.9.2017. Etsimme jo myös yrityksiä.

Lue lisää

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.