Uutishuone

Aalto EE ostaa finanssialan koulutusyhtiö FINVAn

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on ostanut Suomen monipuolisimman ja kokeneimman finanssialan koulutusyhtiön FINVA Finanssikoulutus Oy:n koko osakekannan Vakuutustiedon Kehittämissäätiöltä. FINVA siirtyy osaksi Aalto EE -konsernia välittömästi.

Lue lisää

​Karoliina Paapan Chimera-valokuvanäyttely luo mielenmaisemia

Karoliina Paapan valokuvanäyttely Chimera on esillä Bang Bang Galleryssä. Paappa valokuvaa installaatioita, joiden kautta hän peilaa omia muistojaan ja tunteitaan. Galleria toimii Aalto EE:n tiloissa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksessa. 

Lue lisää

Jussi Halli vastaamaan Aalto EE:n asiakkuusorganisaatiosta sekä digitaalisesta kehityspolusta

Aalto University Executive Education (Aalto EE) kasvaa voimakkaasti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Yhtiö vahvistaa asiakkuusorganisaatiotaan nimittämällä Jussi Hallin Head of Sales & Customer Value -tehtävään sekä vastaamaan digitaalisen liiketoiminnan kehityspolusta. Halli aloittaa tehtävässä elokuun 2017 alussa.

Lue lisää

​Financial Times: Aalto EE vankasti 50. maailman parhaan joukossa

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on parantanut räätälöityjen ohjelmien sijoitustaan Financial Times -lehden vuosittaisessa globaalissa vertailussa, joka on lajissaan maailman arvostetuin. Yhtiö on edelleen ainoa suomalainen toimija maailman viidenkymmenen parhaan liikkeenjohdon valmentajan joukossa. FT:n vertailussa arvioidaan keväisin sekä avoimet että räätälöidyt valmennusohjelmat. Aalto EE oli kokonaisuudessaan 46. paras tuhansien verrokkien joukossa. 

Lue lisää

Aalto EE vahvistaa rooliaan yhteiskunnallisena kehittäjänä - yhteistyö tansanialaisen UONGOZI-instituutin kanssa alkaa

Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) rooli julkisten toimijoiden kyvykkyyksien kehittäjänä vahvistuu kansainvälisesti. Yhtiö on valmentanut niin suomalaisia kuntajohtajia, terveydenhuollon päättäjiä, valtion ylimpiä virkamiehiä kuin Vietnamin tiede- ja teknologiaministeriön johtoakin. Uusimpana avauksena on arvostettu UONGOZI-instituutti, joka on valinnut Aalto EE:n kumppanikseen kestävän kehitystä tukevan johtamisen vahvistamiseksi Tansaniassa. Johtamisen kokonaiskuvaan keskittyvä ohjelma on Aalto EE:n ensimmäinen varsinainen projekti Afrikan mantereella.

Lue lisää

Aalto EE säilytti arvostetun AACSB-akkreditoinnin

Osana Aalto-yliopistoa Aalto EE säilytti arvostetun AACSB-akkreditoinnin. Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu sai laatuleiman ensimmäisenä Pohjoismaissa vuonna 2007.

Lue lisää

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.