Mitattavaa vaikuttavuutta ja ainutlaatuisia kokemuksia

Aalto University Executive Education Oy tarjoaa valmennusta, kehittämispalveluja ja koulutusta kolmella vahvalla brändillä. Missionamme on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella.

Vuosittain lähes 6 000 henkilöä noin 1 000 yrityksestä hyötyy tarjoamastamme vaikuttavasta, tavoitteellisesta ja mitattavasta oppimiskokemuksesta. Vaalimme ja kehitämme yksilöiden tietoja, taitoja sekä luomme itsevarmuutta. Rakennamme sekä yksilöllisiä oppimispolkuja ja merkityksellisiä työuria että koko organisaatioiden osaamisen kehittämisen arkkitehtuureja. Meillä luot myös parhaat liike-elämän verkostot.

 • Aalto EE liikkeenjohdolle ja tulevaisuuden johtajille
  Tarjoamme liikkeenjohdon kehittämispalveluja, jotka luovat voittaja-organisaatioita. Ohjelmamme mahdollistavat merkityksellisen oppimispolun ja urakehityksen yksilöille. Korkeasta laadusta kertoo menestys kansainvälisissä koulutusvertailuissa – olemme globaalisti maailman 50 parhaan johdon kouluttajan joukossa.
 • Aalto PRO asiantuntijoille
  Luomme ammatillista etumatkaa. Aalto PRO on asiantuntijoille ja päälliköille, joille menetelmien päivittäminen ja uusimman tiedon omaksuminen ovat välttämättömyys muuttuvassa maailmassa. Aalto PRO tarjoaa vuosittain yli 50 erilaista koulutusohjelmaa.
 • Aalto ENT yrittäjille
  Edistämme kunnianhimoista yrittäjyyttä sekä sisäistä yrittäjyyttä tähdäten keskimääräistä nopeampaan kasvuun. Aalto ENT ymmärtää yrittämisen haasteita ja tarjoaa ketteriä ja käytännönläheisiä ratkaisuja yritysten liiketoiminnan kehittämiseksi ja uuden liiketoiminnan luomiseksi.

Aalto-yliopiston myötä Aalto University Executive Education Oy tuo johtamisen ja asiantuntijoiden kehittämiseen monitieteellisen lähestymistavan ja uusia innovatiivisia oppimismenetelmiä.

Aalto University Executive Education Oy:lla on kaksi tukikohtaa: Helsingin toimisto koordinoi toimintaamme Euroopassa, ja Singaporesta johdetaan Aasian alueen toimintoja. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Venäjällä ja Vietnamissa.

Visio ja strategia

Tavoitteenamme on jatkaa kannattavaa kasvua ja saavuttaa 30 miljoonan euron liikevaihto vuoden 2020 loppuun mennessä. Tähtäämme kiistattomaan markkinajohtajuuteen Pohjoismaissa ja varmistamme asemamme merkittävänä tekijänä parhaiden eurooppalaisten liikkeenjohdon kouluttajien keskuudessa. Luomme aseman alueellisena ajatusjohtajana Aalto-yliopiston vahvuuksiin, kuten yrittäjyyteen, muotoiluun sekä innovaatioihin ja tuotekehitykseen, nojaten. Aalto-yliopistossa taiteet ja tieteet kohtaavat teknologian ja liiketoiminnan, mikä tekee siitä ainutlaatuisen monitieteellisen yliopiston globaalisti.

Haluamme tulla tunnetuksi vaikuttuvista, tavoitteellista ja mitattavista oppimiskokemuksista sekä ainutlaatuisista asiakaskokemuksista kaikkien kolmen brändiemme ansiosta. Tarjoamme alumniverkostollemme monipuolisia mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen ja uuden tiedon omaksumiseen sekä verkostoitumiseen globaalisti. Toimimme ketterästi ja tehokkaasti yhdessä strategisten kumppaniemme ja laajan partneriverkostomme kanssa. Ajatusjohtajana vaalimme sisältöjemme korkeaa laatua tarjoamalla asiakkaillemme aina ajankohtaisimman ja oleellisimman opetussisällön. Emme sorru heppoisiin trendiaiheisiin, joiden teoreettinen tai empiirinen tausta eivät vakuuta ja rakenna pitkäjänteisesti mitattavaa vaikuttavuutta. Rakennamme moniulotteisia opetuskokonaisuuksia yhdistämällä parhaat nykyaikaiset opetusmenetelmät ja vuorovaikutuskanavat. Omaa toimintaamme johdamme strategisten kyvykkyyksien perusteella pitkäjänteisesti. 

Taloudelliset tunnusluvut

Aalto University Executive Education Oy:n toiminnasta tuloutuu eri muodoissa, kuten osinkona, luentopalkkioina ja vuokrina, merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle. Vuonna 2016 Aalto University Executive Educationin taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli noin 2,6 miljoonaa euroa.

Verkostot ja tunnustukset

Aalto University Executive Education Oy on kansainvälisesti tunnustettu johtamisen kehittämisen asiantuntija. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS ja edustamme näin ollen 0,5 prosentin maailmanlaajuista parhaimmistoa. 

 

Aalto University Executive Educationin vahvuuksiin kuuluvat monipuoliset kansainväliset verkostot, joiden kautta saamme käyttöömme viimeisintä kansainvälistä tietoa ja näkemystä: UNICON (The International University Consortium for Executive Education), EFMD (The European Foundation for Management Development) ja PIM (Partnership in International Management). Lisäksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on jäsenenä eurooppalaisten johtavien yliopistojen ja suuryritysten muodostamassa CEMS-yhteisössä.

Financial Times Ranking

Aalto University Executive Education Oy ylsi vuonna 2017 Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusta tarjoavien bisneskoulujen arvioinnissa (Financial Times Executive Education Ranking) maailmassa sijalle 46, ja kuuluu näin ollen liikkeenjohdon kouluttajien yhden prosentin kärkeen maailmassa. Financial Times julkaisee selvityksessään vain 50 parhaan liikkeenjohdon kehittäjän arviot. Kaikkiaan maailmassa on arviolta 4 000 johdon koulutusta ja MBA-tutkintoja tarjoavaa toimijaa.

Aalto Executive MBA on Financial Timesin vertailussa myös vuonna 2017 ainoa suomalainen ohjelma, joka lunasti paikkansa sadan parhaan joukossa. Kyseessä on maailman arvostetuin vuosittainen vertailu. Pohjoismaiden hopeasijalta Aalto EE:n ohjelma puolustaa vahvasti paikkaansa maailman sadan parhaan joukossa ollen eurooppalaisista toimijoista 35. ja koko vertailussa sijalla 78. Maailmassa on arviolta yli 3 000 EMBA -ohjelmaa, joista Financial Timesin vertailu julkaistaan vain sadan parhaan osalta.

Tutustu tiimiimme

Minna Wickholm
 1. Business Area Director, Open Enrollment Programs and Networks
+358 10 837 3723
Hanna-Riikka Myllymäki
 1. Business Area Director, Degree Programs
 2. Director, Public Affairs
+358 10 837 3851
Virve Hintikka
 1. Business Area Director, Customized Solutions
+358 10 837 3727
Jussi Halli
 1. Head of Sales and Customer Value
+358 10 837 3755
Fil. tri Riina Viitala
 1. Executive Director, Asia Pacific
+65 8866 7430
Anu Sirkiä
 1. Head of New Ventures and Partnerships
+358 10 837 3771
Riitta Lumme-Tuomala
 1. Director, Russia
+358 10 837 3787
Valt. tri Pekka Mattila
 1. Toimitusjohtaja
 2. Associate Dean, Executive Education
 3. Professor of Practice, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
Taija Manninen
 1. Toimitusjohtajan assistentti
+358 10 837 3763
Kauppat. tri Mikko Laukkanen
 1. Academic Director
+358 10 837 3732
Pasi-Pekka Rossi
 1. Head of Strategic Resources
 2. (HR & ICT)
+358 10 837 3770
Elina Kaivola
 1. Head of Profit
 2. CFO
+358 10 837 3736
Sanna Hyyrynen
 1. Head of Solutions and Impact, Delivery and Experience
+358 10 837 3884
Riitta Lumme-Tuomala
 1. Head of Growth (Marketing & Communications)
 2. Director, Russia and Talent Management
+358 10 837 3787
Raija Kuokkanen
 1. Head of Thought Leadership and Design
+358 10 837 3737
Hanna-Riikka Myllymäki
 1. Director, Public Affairs
 2. Business Area Director, Degree Programs
+358 10 837 3851
Miia Viitanen

Miia Viitanen on toiminut Aalto EE:llä Director, New Ventures –tehtävässä. Aiemmin hän työskenteli rahoitusalalla 10 vuoden ajan salkunhoitajana ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä. Ennen Aalto EE:lle siirtymistään hän asui Yhdysvalloissa konsultoiden yrityksiä kansainvälisessä liiketoiminnassa. Hänellä on sekä kauppatieteen että liikunnanohjauksen tutkinnot.

Hans Henrik Lund

TkT Hans Henrik Lund on kokenut kaupallistamisen ja muutosjohtamisen osaaja. Hän on toiminut useiden yhtiöiden hallituksissa, esimerkkinä Royal Copenhagen, sekä johtotehtävissä mm. Jabralla, Nokialla sekä Microsoftilla. Nykyisin hän toimii toimitusjohtajana Nilfisk Oy:ssä. Hän on väitellyt tekniikan tohtoriksi Aalborgin yliopistossa Tanskassa ja hänellä on myös MBA-tutkinto.

Ben Nothnagel

Self-development-osaamisen ja sovelletun neurotieteen asiantuntija Ben Nothnagel on toiminut valmentajana Aalto EE:ssä jo useiden vuosien ajan. Hänen sovelletun neurotieteen konseptinsa sisältyvät johtajuuden kehittämisohjelmiin myös monissa globaaleissa yrityksissä. Hän on koulutukseltaan asianajaja sekä MBTI Certified Interpreter, Certified Emotional Intelligence ja Certified SDI Conflict Management -kouluttaja sekä Big Five Personality -arvioija. Mittavan kosulttiuransa aikana hän on työskennellyt mm. seuraavien yritysten kanssa: Daimler, Nordea, Finnair, Michelin, GE, HP, Yahoo, Vaisala, Cargotec ja Danfoss.

Arja Leijala

Arja Leijalalla on pitkä kokemus pankkisektorista ja sen kehitystehtävistä. Hän on aiemmin luotsannut OP-Pohjola -ryhmän johdon koulutus- ja kehitysohjelmia sekä toiminut Etelä-Karjalan Osuuspankissa pankinjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Leijalalla on erityisosaamista johtamisen konseptien ja koulutusohjelmien luomisesta ja toteutuksesta. Hän on suorittanut Executive MBA:n.

Fabian Sepulveda

KTT Fabian Sepulvedalla on  yli 20 vuoden kokemus tekniikan, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä pankkitoiminnan aloilta. Hän on työskennellyt lukuisissa yrityksissä, joiden joukossa mm. Lucent Technologies, A.T. Kearney sekä JP Morgan. Tällä hetkellä hän toimii aktiivisesti Suomen yrittäjäekosysteemin kehittämistehtävissä ja työskentelee start up valmentajana ja Lean launchpad konseptin kouluttajana. Hän opettaa mm. Aalto-yliopiston Ventures Programmissa sekä toimii valmentajana Aalto University Executive Educationissa. Sepulvedalla on kandidaatin tutkinto sähkötekniikasta sekä maisterin tutkinto rahoituksesta. Hän on väitellyt tohtoriksi kansainvälisestä yrittäjyydestä. 

Mirjami Mäkinen

Mirjami Mäkisellä on pitkäaikainen ja laaja-alainen kokemus vastuullisista johdon ja markkinoinnin tehtävistä Salomaa Groupissa. Viimeiset 9 vuotta hän on toiminut konsernin emoyhtiön, Salomaa Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksessa.

Will Cardwell

Will Cardwell on luennoitsija ja New Projects Lead Aalto-yliopiston Aalto Ventures Programissa. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluu ennen kaikkea riskiyritykset ja riskipääoma. Cardwell on toiminut 15 vuotta suomalaisen huipputeknologian parissa, johtanut Aallon yhteistyötä tärkeimpien yliopistojen ja yrityskumppanien kanssa ja ollut mukana perustamassa Aalto Center for Entrepreneurship –yksikköä. Hän on johtanut Technopolis Venturesia sekä toiminut sijoituspankkiirina, tutkijana ja luennoitsijana. Cardwell on ollut mukana 15 suomalaisen yrityksen hallituksessa.

Jason Staines

Jason Staines on valmistunut Staffordshiren yliopistosta ja tehnyt pitkän uran Nokialla työskennellen erilaisissa johtamistehtävissä. Viime vuosina hän on toiminut johtamisen kehittämistehtävissä ja ollut Nokia Mobile Phones -liiketoimintayksikön HRD Director. Stainesin erityisosaamisalueisiin kuuluvat muutoksen johtaminen, strategia, oppiminen ja kehittäminen, organisaation kehitys ja Talent Management.

Sampsa Hyysalo

FT Sampsa Hyysalo on yhteissuunnittelun professori Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa sekä vanhempi tutkija Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hyysalo tutkii teknologiaa ja innovaatioita eri näkökulmista ja toimii myös soveltavan innovaatiokehityksen parissa. Hän sai Suomen Akatemian myöntämän Akatemiapalkinnon vuonna 2010 yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta.

Riitta Kosonen

KTT Riitta Kosonen toimii professorina ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kansainvälisten markkinoiden tutkimuskeskuksen (CEMAT) johtajana. Hän vastaa CEMAT:n tutkimushankkeista, jotka tuottavat tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti relevanttia tutkimustietoa Venäjän ja Kiinan talouksista ja liiketoimintaympäristöistä sekä Itämeren alueen kilpailukyvystä osana globaalitaloutta. Kosonen on aktiivinen useissa työ- ja johtoryhmissä.

Sakari Huovinen

OTT Sakari Huovinen toimii Tasavallan presidentti Sauli Niinistön käynnistämän nuorten syrjäytymistä estävän kansalais- ja yrityshankkeen vetäjänä ja presidentin perustaman Tukikummit-säätiön varapuheenjohtajana. Hänen erikoisalaansa ovat viestintä, sääntely ja yhteiskuntasuhteet. Huovinen on toiminut tutkijatohtorina ja vanhempana tutkijana Kansainvälisen talousoikeuden instituutissa Helsingin yliopistossa aiheinaan mm. sananvapautta, muuttunutta mediaympäristöä ja kuluttajansuojaa koskevat sääntelykeinot.

Mika Pantzar

KTT Mika Pantzar on Kuluttajatutkimuskeskuksen tutkimusprofessori. Pantzar on tutkijana monitieteellinen ja hän on erikoistunut mm. kuluttaja- ja teknologiatutkimukseen sekä tulevaisuudentutkimukseen. Pantzar on saanut valtion tiedonjulkistamispalkinnon vuonna 1996 ja hän on kirjoittanut vuoden 2010 luetuimman bisnesjulkaisun ”Kuluttajakansalaiset tulevat – miksi työn johtaminen muuttuu”.

Aki Seeck

Aki Seeckillä on kokemusta markkinoinnista, kansainvälisten sijoittajasuhteiden luomisesta ja liiketoiminnan strategisesta pitkän aikavälin suunnittelusta. Seeck on toiminut taktiikan opettajana Maanpuolustuskorkeakoulussa sekä vierailevana luennoitsijana muissa oppilaitoksissa ja yrityksissä. Hän toimii useissa hallituksissa ja organisaatioissa asiantuntija- sekä erityistehtävissä. Vuosina 2004–2007 hän toimi Lähi–idässä ja edisti suomalaista vientiä Qatariin.

Ota yhteyttä

Aalto University Executive Education Oy:lla on kaksi tukikohtaa: Helsingin toimisto koordinoi toimintaamme Euroopassa, ja Singaporesta johdetaan Aasian alueen toimintoja. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Venäjällä ja Vietnamissa.

 

Aalto PRO
Aalto University Executive Education Oy
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki
Tel. +358 10 837 3700
Fax +358 10 837 3710
info@aaltoee.fi

Y-tunnus: 0590964-3

Laskutusosoite

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 003705909643
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Muut kuin verkkolaskut:
Aalto University Executive Education Oy
PL 86504
00021 LASKUTUS

 

Tärkeää tietoa aaltopro.fi -sivustosta ja rekistereistä

LATAA ESITE

Aalto PRO käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.