Kyber, digitalisaatio ja riskienhallinta – mistä tulet, minne menet?

29.04.2021

Digitaalisuus ja kyberkysymykset ovat lähtökohta yritysten nykyisessä toimintaympäristössä: osaaminen, resurssit ja oikea suunta varmistavat sopivan vauhdin toiminnalle. Tämänhetkisiä kysymyksiä ratkaistaessa olisi katsottava myös tulevaisuuteen: mihin riskeihin tai mahdollisuuksiin tulee varautua ja miten? Kuinka oma yritys vertautuu muihin ja miten riskejä hallitaan omissa arvo- ja toimitusketjuissa? Pysymmekö toimialan ja murroksen vauhdissa mukana tulevaisuudessakin?

Tervetuloa kuulemaan puheenvuoroja näistä kysymyksistä Suomen Riskienhallintayhdistys ry:n ja Aalto EE:n yhteistyössä järjestämästä webinaarista.

Ohjelma:

  • Tietoturvallisuuden regulaatiohorisontti, Markku Rajamäki, Johtava asiantuntija, Elinkeinoelämän keskusliitto
  • Kyberturvallisuuden tila toimialoilla – linkit riskienhallintaan, Antti Nyqvist, Valmiuspäällikkö, HVO Digipoolin pääsihteeri, Digipool
  • Vakuutus kyberriskienhallinnan täydentäjänä, Juho Heikkinen, Asiakaspäällikkö, Howden Finland Oy
  • Millaiseen kybermaailmaan olemme matkalla, Jarno Limnell, Kyberturvallisuuden työelämäprofessori, Aalto-yliopisto


Tilaisuuden juontajat:
Lassi Väisänen, Toiminnanjohtaja, Suomen Riskienhallintayhdistys ry 
Paula Salonen, Johtaja, Finva, Aalto University Executive Education Oy
 

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenteen:

Aalto EE, Aalto PRO ja Finva tarjoavat useita ohjelmia, joissa voit syventää osaamistasi.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Kyber, digitalisaatio ja riskienhallinta – mistä tulet, minne menet?

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.