Vastuullisuutta ja diversiteettiä - Aalto Leaders' Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt

Podcastissa asiantuntijat ja tutkijat keskustelevat työstä ja johtamisesta.

24.09.2021

Aalto Leaders’ Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt. Podcastissa Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) asiantuntijat, tutkijat ja kumppanit keskustelevat työstä ja johtamisesta. Mikä on tärkeää juuri nyt ihmisten, organisaatioiden, bisneksen ja planeetan kannalta?

Tuotantokauden jaksoissa käsitellään muun muassa vastuullisuutta, opiskeluympäristön vaikutusta oppimiseen ja sitä, miksi diversiteetti on hyvää bisnestä. Uudet jaksot julkaistaan kerran kuussa perjantaisin ja ne on kuunneltavissa Soundcloudissa sekä muun muassa Spotifyssa. Jaksojen kieli on joko suomi tai englanti.

Jakso 1: Vastuullisuus nousi yritysten kärkiteemaksi – miksi?

Nykyään yrityksen, joka haluaa menestyä, on pakko olla kiinnostunut vastuullisuudesta. Vastuullisuudesta onkin nopeasti noussut yritysten kärkiteema. Mitä aiheesta on hyvä ymmärtää? Mitä kohti vastuullisuudessa ollaan seuraavaksi menossa? Toimittaja Reetta Rädyn kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Lenita Toivakka ja Katri Koivula.

Lenita Toivakka toimi syksyyn 2021 saakka pääsihteerinä YK:n Global Compactissa, joka haastaa yrityksiä laajasti vastuullisuuteen. Tällä hetkellä Toivakka on Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja. Katri Koivula työskentelee apulaisliiketoimintajohtajana Aalto EE:ssä.

Kuuntele Soundcloudissa
Kuuntele Spotifyssa

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vastuullisuutta ja diversiteettiä - Aalto Leaders' Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on aikakauslehtimäinen kokoelma artikkeleita, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liiketoiminnasta ja itsensä kehittämisestä. Käsinpoimittu englanninkielinen Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille korkeintaan kaksi kertaa kuukaudessa. Tilaus on helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.