YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: Soft Cities – Even in Hard Times?

Webinaaritallenteessa David Sim, Jan Gehlin pitkäaikainen kumppani ja luova johtaja, keskustelee pehmeän kaupungin periaatteista sekä elämästä ja haasteista Covid-19-pandemian jälkeen.

23.11.2021

Viimeisten parin vuosikymmenen aikana kaupunkisuunnittelussa on yleistynyt käsitys tiheämpien kaupunkiympäristöjen tarpeesta. David Sim, joka on kirjoittanut vastikään kirjan "Soft City: Building Density for Everyday" , väittää kuitenkin, että tiheys ei yksinään riitä. Hyvässä kaupungissa rakennusten tulee tukea monia suhteita: ihmisten ja paikan, ihmisten ja planeetan sekä ihmisten ja muiden ihmisten välillä. Meidän tulee rakentaa paitsi tiheämpiä, myös monipuolisempia ympäristöjä, jotka helpottavat ihmisten arkea.

Tässä webinaarissa Sim, Jan Gehlin toimiston pitkäaikainen kumppani ja luova johtaja, jakoi oppejaan pehmeän kaupungin periaatteista sekä elämästä ja haasteista Covid-19-pandemian jälkeen.

Webinaaritallenne on englanninkielinen.

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenne

Tutustu Aalto PRO:n YTK:n Pitkä kurssi – yhdyskuntasuunnittelun asiantuntijaohjelmaan.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: Soft Cities – Even in Hard Times?

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.