Aalto Leaders' Insight

Aalto Leaders' Insight on aikakauslehtimäinen kokoelma artikkeleita, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä.

Nauti ajatuksia herättelevistä ja ajankohtaisista artikkeleista, joita eri alojen huippuasiantuntijat, kuten Aalto-yliopiston professorit, ovat kirjoittaneet. Mukana on myös "long from" -juttuja Suomen parhaimpien journalistien kirjoittamina (mm. Annukka Oksanen, Reetta Räty, Paula Salovaara, ja Anu Partanen). Voit myös tilata kuukauden parhaimmat palat sähköpostiisi sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on aikakauslehtimäinen kokoelma artikkeleita, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liiketoiminnasta ja itsensä kehittämisestä. Käsinpoimittu englanninkielinen Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille korkeintaan kaksi kertaa kuukaudessa. Tilaus on helppo perua. Katso esimerkki.

Käytämme tietojasi markkinoinnissa, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseemme sinua edistämään uraasi. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tämän. Katso tietosuojapolitiikka.