Jos olet tällä hetkellä työnhaussa, tai nykyinen työsuhteesi on päättymässä, Aalto PRO:n rekrytoivat koulutusohjelmat tarjoavat tehokkaan väylän nopeuttaa uudelleentyöllistymistä yliopistotasoisen täydennyskoulutuksen kautta. Huipputasoinen työvoimakoulutus, mahdollisuus osoittaa osaaminen ja motivaatio suoraan työnantajille sekä Aalto PRO:n tarjoama henkilökohtainen tuki edesauttavat tämän tavoitteen saavuttamista.

Aalto PRO:lla on esimerkiksi Further Educated with Companies (F.E.C.) -ohjelmista yli 25 vuoden kokemus. Tämän lisäksi järjestämme myös muita työllistymistä edistäviä koulutuksia. Yliopistollisena toimijana Aalto PRO:n koulutusten laatu on erinomainen: yli 40 prosenttia kouluttajista tulee Aalto-yliopistosta ja koulutussisällöt ovat aina viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen mukaisia. Tärkein tavoitteemme on osallistujien työllistyminen ja kauttamme onkin työllistynyt tuhansia ammattilaisia ympäri Suomea, useimmiten vastuullisiin asiantuntija- tai johtotehtäviin.

Lisätietoa yritysyhteistyöstä organisaatioille

1.

Ensimmäinen tavoitteemme on työllistyminen

70 %

Yli 70 % työllistyy

5000

Yli 5000 yritystä on työllistänyt kaltaisesi osaajan kauttamme

Ajankohtaisia työvoimakoulutuksia työnhakijoille

F.E.C.-koulutuskonsepti työllistymisen nopeuttajana

Further Educated with Companies (F.E.C.)-koulutuskonseptin tarkoituksena on saattaa yhteen koulutuksen osallistujat ja heidän ammattitaitoaan tarvitsevat työnantajat. Koulutuksen tuoman lisäosaamisen kautta osallistujasta on tarkoitus tehdä entistäkin arvokkaampi osa yritystä. Teoriakoulutuksen ja työskentelyn osuudet vuorottelevat ohjelman aikana siten, että osallistuja pääsee nopeasti hyödyntämään oppimaansa käytännön työssä. Noin puoli vuotta kestävien ohjelmien koulutusjaksot ovat yleensä 1—3 päivän mittaisia ja niitä on 1—3 kertaa kuukaudessa.

Aalto PROn F.E.C.-koulutuksien kohderyhmänä ovat työttömät, lomautetut ja työttömyysuhanalaiset, korkeasti koulutetut henkilöt.

Painopiste työskentelyssä

Aalto PROn F.E.C.-ohjelmissa painottuu kohdeorganisaatiossa työskentely. Tämän kun on havaittu olevan ehdottomasti tehokkain työllistymistä edistävä tekijä. Puolen vuoden aikana osallistujalla on mahdollisuus todentaa osaamisensa työnantajalle ja tehdä itsestään olennainen osa työyhteisöä.

Työskentelyn painottaminen ei kuitenkaan vähennä koulutusohjelmista saatavan teoriakoulutuksen merkitystä. Ohjelmat on rakennettu siten, että ne tulevat mahdollisimman hyvin osallistujan oppimisprosessia sekä työskentelyä kohdeorganisaatiossa ja tarjoavat työkaluja tekemiseen heti alusta alkaen.

Tuloksellista toimintaa

Aalto PRO:n F.E.C.-historian aikana keskimäärin hieman yli 70 prosenttia ohjelmiin osallistuneista on työllistynyt ohjelman päättymisen jälkeen. Aikaisempiin F.E.C.-ohjelmiimme osallistuneista noin 80 prosenttia on antanut koulutusten sisällöille arvosanan hyvä tai erinomainen. Erinomaista palautetta ovat saaneet myös kurssikollegat: ohjelmiemme ammattimainen mutta vilpittömän ystävällinen ja osallistujia tukeva kurssihenki on antanut tärkeätä energiaa ja henkistä tukea itse kunkin työnhakuun.

Tilaa uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihimme sekä tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä Early Bird -eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle sopivimman ratkaisun.

Laura Isotalo

Relationship Manager

+358 10 837 3806

laura.isotalo@aaltoee.fi

Kimmo Rissanen

Senior Relationship Manager

+358 10 837 3830

kimmo.rissanen@aaltoee.fi

Heikki Valtonen

Senior Relationship Manager

+358 10 837 3854

heikki.valtonen@aaltoee.fi

Anita Vastamäki

Director, Open Programs

+358 10 837 3811

anita.vastamaki@aaltoee.fi