Asiakaskohtaiset koulutukset

Aalto PRO tarjoaa asiakaskohtaisia ratkaisuja suomalaisissa ja monikansallisissa yrityksissä sekä julkishallinnon organisaatioissa työskentelevien asiantuntijoiden ja päälliköiden osaamisen kehittämiseen.

Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa pitkällä aikajänteellä ja osallistamme heidät monivaiheisiin ja intensiivisiin ratkaisuihin. Jokaisen ohjelman tukena on tiimi, joka toimii oppimisen kumppanina, haastaa asiakkaan ajattelua ja auttaa organisaatiota kasvattamaan sisäistä ymmärrystä ohjelman hyödyistä. Aalto EE, Aalto PRO ja Aalto ENT toteuttavat yhteensä lähes 100 räätälöityä ohjelmaa vuosittain.

Vaikuttavat ja soveltuvat ratkaisumme tuottavat arvoa asiakkaillemme

Autamme asiakkaitamme rakentamaan omista toiminnoistaan tehokkaampia uuden asiantuntemuksen ja kilpailukykyisten toimintatapojen avulla. Aalto PRO:n asiakaskohtaisten ratkaisujen avulla asiakkaamme ovat pystyneet menestyksekkäästi muun muassa:

  • Rakentamaan edistyksellistä projektikulttuuria ja kasvattamaan projektien tuloksellisuutta
  • Parantamaan operaatioiden tuottavuutta ja tehokkuutta
  • Suunnittelemaan ja kehittämään hankintastrategioita
  • Kehittämään kokonaislaatua ja asiakastyytyväisyyttä
  • Luomaan uusia innovaatioita palvelumuotoilun (design thinking) keinoin
  • Edistämään datan hyödyntämistä data-analytiikan avulla, ja
  • Hyödyntämään lean-ajattelua jatkuvaan parantamiseen perustuvan kulttuurin luomisessa

Joustavaa suunnittelua ja toteutusta

Hyödynnämme suunnittelussa Aalto PRO:n avoimia ohjelmia ja rakennamme kokemuksella asiakkaillemme kustannustehokkaita ja mitattavaa vaikuttavuutta tuovia ratkaisuja. Koulutukset perustuvat joko kokonaan tai osittain jo toteutettuihin ja erinomaisen palautteen saaneisiin ohjelmakokonaisuuksiin. Räätälöinnin aste vaihtelee asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Ratkaisumme pohjautuvat Aalto-yliopiston poikkitieteelliseen osaamiseen, vankkaan asiantuntemukseen sekä rohkeasti kokeilevan ja jakavan lähestymistavan yhdistelmään. Osallistavat ja käytännönläheiset oppimismenetelmät varmistavat vaikuttavat ja mitattavat oppimistulokset.
 

Ota yhteyttä

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.