Asiakaskokemuksia

"Intensiivinen koulutus vaatii paljon – mutta antaa ehdottomasti paljon enemmän.”

Minna Mikkonen
Business Controller

Aalto PRO:n Business Controller liiketoiminnan strategisena kumppanina -koulutus antoi minulle uusia ajatuksia ja oivalluksia siitä, mihin suuntaan minun kannattaa työtäni kehittää. Sain motivaatiota ja rohkeutta tarttua asioihin entistäkin proaktiivisemmin , sanoo koulutukseen syksyllä 2014 osallistunut Business Controller Minna Mikkonen.

Mikkonen päätti osallistua Aalto PRO:n Business Controller liiketoiminnan strategisena kumppanina -koulutukseen päivittääkseen teoriaosaamistaan ja saadakseen tukea ajatuksilleen Business Controllereiden muuttuvasta työnkuvasta.

”Olin joskus aiemmin ajatellut, etten millään ehdi työn ohessa kouluttautumaan. Nyt olen sitä mieltä, että koulutukseen kannattaa ehdottomasti hakeutua, se avaa niin paljon uusia näkökulmia. Koulutuksen alkaessa olin valtavan innoissani. Halusin ottaa annetusta mahdollisuudesta kaiken irti ja imeä itseeni kaiken tiedon. Se kannatti. Sain niin paljon uutta pohdittavaa ja erinomaisia, konkreettisia kehitysideoita, joita olen jo hyödyntänyt töissä: esimerkiksi ajatuksia siitä, kuinka asioita voi viestiä uudella tavalla.” 

”Koulutus sai minut miettimään sitä, miten me teemme asioita ja miten voin tarjota johdolle entistä enemmän tukea päätöksentekoon. Järjestelyt olivat kaikin puolin erinomaiset, teemat hyvin mielenkiintoisia ja erityisesti luennoitsijoista haluan antaa Aalto PRO:lle hyvää palautetta: kouluttajat olivat erittäin inspiroivia ja innostavia ja antoivat paljon mielenkiintoista ajateltavaa”, Mikkonen kiittää.

Koulutus sai minut miettimään sitä, miten me teemme asioita ja miten voin tarjota johdolle entistä enemmän tukea päätöksentekoon.”

Business Controller liiketoiminnan strategisena kumppanina -koulutukseen kuuluu kehittämistehtävä, johon Mikkonen otti koko myyntijohdon mukaan: ”Pohdimme yhdessä työmme tavoitteita ja keinoja tehdä strategiamme entistä operatiivisemmaksi ja konkreettisemmaksi. Kehittämistehtävän jälkeen tuntuu siltä, että myyntijohtokin näkee roolini vähän eri tavalla kuin ennen. Suomen myyntijohtaja sanoikin hiljattain, että sinähän olet Minna enemmän kuin Business Controller. Se oli hänen tapansa ilmaista, että olen kumppani ja sparraaja.”

Mikkonen kuvaa koulutusta panostukseksi, joka kannattaa: ”Intensiivinen ohjelma vaatii paljon paneutumista ja priorisointia – eräänkin kerran deadline painoi päälle ja koulutus vei kaksi kokonaista työpäivää – muistan silloin sanoneeni työkaverilleni, että kyllä tämä vie paljon, mutta antaa ehdottomasti paljon enemmän.”

”Koulutukseen voi tulla hyvin erilaisista yrityksistä, eikä sillä ole väliä painottuuko työsi tällä hetkellä enemmän raportointiin ja haluaisit kehittää liiketoimintapuolen osaamistasi, vai onko työsi jo nyt enemmän liiketoimintaorientoitunutta. Se antaa varmasti paljon kaikille Business Controllereille, suosittelen osallistumista lämpimästi.”

Business Controller liiketoiminnan strategisena kumppanina