Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Data Analytics Professionals

Onko organisaatiosi analytiikan pioneeri, mutta tiiminne kaipaisi vahvistusta? Onko datainfrastruktuurinne huippukunnossa, mutta datatieteilijä puuttuu? Vai oletko juuri herännyt data-analytiikan tärkeyteen, mutta järjestelmänne ei vielä tuota timanttisia raportteja? Data Analytics Professionals -ohjelmassa koulutetaan tulevia analytiikan osaajia yhdistäen lähiopetusta, projektityöskentelyä ja työssäoppimista.

Data-analytiikan merkitys on edelleen kasvussa ja alalla on pulaa ammattilaisista, joissa yhdistyy liiketoiminnan ymmärrys, tekninen osaaminen ja kyky toimia nopeasti kehittyvässä ympäristössä. Data Analytics Professionals -ohjelma vastaa tähän tarpeeseen. Aalto PRO tarjoaa ohjelmaan osallistujille kattavan data-analytiikan koulutuksen, jossa käsitellään muun muassa datan merkitystä liiketoiminnassa sekä analysointi- ja visualisointityökaluja. Koulutettavien ammattilaisten profiilit sekä koulutusohjelman tarkka sisältö räätälöidään yhteistyöyritysten kanssa.

Kysy lisätietoja

Hyödyt

Saat viimeisinpään tietoon pohjaavaa osaamista
Saat kontakteja osaajiin ja tukea potentiaalin tunnistamiseen
Saat näkyviä tuloksia projektityöskentelystä

Kenelle? 

Yrityksille, jotka tunnistavat analytiikan merkityksen liiketoiminnalle. Teillä voi olla tarve rekrytoida alan osaamista, tai riveistänne löytyy jo sopivat ammattilaiset koulutettavaksi data-analyytikon rooliin.

Aalto PRO vastaa osallistujien rekrytoinnista, mutta yhteistyöyritykset pääsevät vaikuttamaan lopullisiin valintoihin.

Sisältö ja aikataulu

Data Analytics Professionals -ohjelma koostuu kuuden kuukauden työskentelystä yhteistyöyrityksissä ja Aalto PRO:n järjestämistä koulutuspäivistä, joissa käsitellään muun muassa datan merkitystä liiketoiminnassa sekä analysointi- ja visualisointityökaluja.

Koulutuspäivien tarkempi sisältö on räätälöitävissä yhteistyöyritysten tarpeisiin sopivaksi.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Ohjelman hinta on 26 800 € (+ alv) / yritys.

Hinta sisältää neljän henkilön osallistumisen ohjelmaan: kahden osallistujan rekrytoinnin sekä kahden yrityksen työntekijän osallistumisen koulutuksiin. Hinta ei sisällä rekrytoitavien palkkakuluja.