Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Data-analytiikan osaaja RekryKoulutus

Kouluttaudu ja työllisty analytiikan pariin

Oletko kiinnostunut uusista haasteista data-analytiikan asiantuntijana? Data-analytiikan merkitys on vahvassa kasvussa ja alalla on pulaa ammattilaisista, joissa yhdistyy liiketoiminnan ymmärrys, tekninen osaaminen ja kyky toimia nopeasti kehittyvässä ympäristössä. Data-analytiikan osaaja -ohjelma vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla osallistujille kattavan koulutuksen, jossa käsitellään muun muassa datan merkitystä liiketoiminnassa sekä analysointi- ja visualisointityökaluja.

Rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on saattaa yhteen uutta työntekijää tarvitseva yritys ja osaava työnhakija. Työntekijöitä ohjelman kautta etsivät muun muassa Staria Oyj, Silicon Labs, Nesenta Oy, Innokas Medical, Artific Intelligence Oy, Innotect Oy, Vaimo Finland Oy ja Realia Group Oy.

Koulutuksen lähipäivät ovat Helsingissä. Lähiopetuksen lisäksi koulutukseen sisältyy etätehtäviä. Pääosa koulutuksesta työskennellään yhteistyöyrityksessä sinulle määritellyissä tehtävissä. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.


Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

 Kysy lisätietoja

                ​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​        ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Saat korkeatasoista koulutusta ja viimeisimpään tietoon pohjautuvaa osaamista.

Vahvistat valmiuksiasi toimia data-analytiikan parissa ja kehität jo olemassa olevaa osaamistasi.

Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yhteistyöyrityksessä

Koulutuksen hyödyt

Ohjelman jälkeen ymmärrät data-analytiikan perusteet, tunnistat datan eri tyypit sekä hallitset eri analytiikan menetelmiä. Ymmärrät, mitä liiketoimintajohto saa vaatia liiketoimintatiedolta sekä tunnistat datavetoisen liiketoimintaympäristön ja analytiikkakulttuurin rakentumisen edellytykset ja vaatimukset.

Kehität ymmärrystä analytiikkaan liittyvistä keskeisistä käsitteistä ja menetelmistä
Opit ratkomaan analytiikkaan liittyviä haasteita sekä ymmärtämään datan visualisoinnin merkityksen
Vahvistat valmiuksiasi toimia data-analytiikan parissa ja kehität jo olemassa olevaa osaamistasi
Tehokas tapa verkostoitua ja pitää yhteyttä työmarkkinoilla

Kenelle? 

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät, lomautetut tai irtisanomisuhan alla olevat korkeasti koulutetut henkilöt, joiden koulutustausta on esimerkiksi matemaattisen, teknisen tai tilastotieteellisen alan korkeakouluopinnot tai joille on kertynyt työkokemukseen perustuvaa asiantuntijuutta yllä mainituilta aloilta.

Henkilöllä tulee olla kiinnostus oppia soveltamaan data-analytiikan työkaluja liiketoiminnassa, halu oppia hyödyntämään analysointi- ja visualisointityökaluja, intoa perehtyä datalähtöisen liiketoiminnan rakentamiseen sekä kiinnostus tukea organisaation muita asiantuntijoita datan hyödyntämisessä. Koulutusjaksot vaativat suomen kielen osaamista, jonka lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Sisältö ja aikataulu

Data-analytiikan osaaja RekryKoulutus koostuu kuuden kuukauden työskentelystä yhteistyöyrityksissä ja Aalto PRO:n järjestämistä lähiopetuspäivistä, joiden aikana saat kattavan data-analytiikkakoulutuksen.

Ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus kurssilaisen, yhteistyöyrityksen ja Aalto PRO:n välillä. Ohjelma käynnistyy syyskuussa 2020. Koulutusohjelma sisältää yhteensä 17 lähiopetuspäivää sekä 19 etäopiskelupäivää. Aalto PRO tukee yritystä ja kurssilaista koko ohjelman ajan.

Rakenne

Lähiopetusta

17 Aalto-yliopiston asaintuntijoiden vetämää lähiopetuspäivää

Etäopiskelua

19 päivää itsenäistä etäopiskelua

Työssäoppimista

83 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä

Koulutusjaksot

Kustannukset ja hakeminen

 

 

 

Hae koulutukseen TE-toimiston sivujen kautta.

Hae koulutukseen