Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Digimarkkinoinnin osaaja RekryKoulutus

Innostutko digimarkkinoinnista ja haluaisit oppia lisää sekä työskennellä inspiroivien tehtävien parissa?

Digitaalisessa maailmassa myynnin ja markkinoinnin yhteistyö korostuu – ne tarvitsevat toinen toistaan entistä tiiviimmin. Nopeassa muutoksessa mukana pysyminen vaatii jatkuvaa uudistumista, rohkeutta ja johtamista.

Digimarkkinoinnin osaaja -rekrykoulutus antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa myynnin ja markkinoinnin maailmaan. Ohjelman aikana osallistujat pääsevät työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi suomalaisten yritysten parissa. Samanaikaisesti Aalto PRO kouluttaa osallistujia ja tukee heidän työelämätaitojaan, jolloin tulevat digimarkkinoinnin asiantuntijat pääsevät soveltamaan uusia oppeja tehokkaasti käytäntöön. Koulutus tarjoaa sekä tiedollisia valmiuksia että käytännönläheisiä taitoja markkinointitehtävissä toimimiseen.

Rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on saattaa yhteen uutta työntekijää tarvitseva yritys ja osaava työnhakija. Tällä hetkellä uusia osaajia tämän ohjelman kautta etsivät esimerkiksi Genero Oy, Kiinteistö Tahkola Oy, Nordic Waterproofing Oy, Saashop Oy, TriathlonSuomi Oy, Digital Office Company Oy, Yleiselektroniikka Oyj ja Noretron Komponentit Oy.

Koulutuksen lähipäivät ovat Helsingissä. Lähiopetuksen lisäksi osallistujille annetaan myös etätehtäviä. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yhteistyöyrityksessä. 

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.
 

  

Saat korkeatasoista koulutusta ja viimeisimpään tietoon pohjautuvaa osaamista.

Vahvistat valmiuksiasi toimia digimarkkinoinnin parissa ja kehität jo olemassa olevaa osaamistasi.

Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yhteistyöyrityksessä.

Rekrytoivat yritykset

                  

 

     

Hyödyt

Ohjelma antaa sinulle valmiuksia työskennellä erilaisissa markkinointitehtävissä. Ohjelman jälkeen ymmärrät digimarkkinoinnin perusteet, hallitset eri työkaluja sekä tunnistat keinoja kehittää markkinointia digitaalisin keinoin.

Saat valmiuksia työskennellä digitaalisen markkinoinnin tehtävissä.
Opit keinot ja kanavat kehittää työnantajallesi lisää myyntimahdollisuuksia.
Opit tuntemaan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin nykymahdollisuudet ja näköpiirissä olevat trendit ja teknologiat sekä siten hankkimaan palveluja ulkopuolelta ymmärtäen mitä ostat.
Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yhteistyöyrityksessä.

Osallistujille

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille myynti- ja markkinointialan koulutuksen saaneille (korkeakoulututkinto esim. markkinoinnista tai tietojenkäsittelystä) tai työkokemukseen perustuvaa myynti- ja markkinointiosaamista hankkineille osaajille.

Koulutusjaksot vaativat suomen kielen osaamista, jonka lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Sisältö ja aikataulu

Digimarkkinoinnin osaaja Rekrykoulutus koostuu kuuden kuukauden työskentelystä yhteistyöyrityksissä ja Aalto PRO:n järjestämistä lähiopetuspäivistä, joiden aikana saat kattavan digimarkkinointikoulutuksen.

Ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus kurssilaisen, yhteistyöyrityksen ja Aalto PRO:n välillä. Ohjelma käynnistyy joulukuussa 2019. Koulutusohjelma sisältää yhteensä 17 lähiopetuspäivää sekä 19 etäopiskelupäivää. 

Rakenne

Lähiopetusta

17 asiantuntijan vetämää lähiopetuspäivää

Etäopiskelua

19 päivää itsenäistä etäopiskelua

Työssäoppimista

84 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä

Koulutusjaksot

Kustannukset

Ohjelma on osallistujalle maksuton.

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta.

Hae ohjelmaan

Hae ohjelmaan 13.11.2019 mennessä TE-toimiston sivujen kautta sähköisellä hakulomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla paperihakemuksella.

Hakemuksen lisäksi pyydämme ilmoittautumaan hakuun ja jättämään CV:n tästä linkistä.

Aalto PRO kutsuu soveltuvat hakijat info- ja haastattelutilaisuuteen marraskuun aikana.

Huom! Koulutukseen kannattaa hakea heti, koska valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana.

Rekrykoulutuksen numero on 688606.

TE-toimiston ilmoitukseen