Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Diploma in Artificial Intelligence 
– Tekoälykoulutus

Valjasta tekoälyn mahdollisuudet

Tekoäly muuttaa nopeasti kaikkia yhteiskunnan osa-alueita. Se avaa myös uusia mahdollisuuksia ja luo tarpeita uusille ratkaisuille. Jos yksilö tai organisaatio haluaa menestyä nykyisessä kilpailuympäristössä, sen on hankittava sekä uusia teknologiataitoja että selkeä kokonaiskuva tekoälystä. Mitä tekoäly on? Millaisia ovat nykyiset tekoälyteknologiat, ja miten niitä voi kehittää ja ottaa käyttöön?

Diploma in Artificial Intelligence -tekoälykoulutuksesta saat syvällisen käsityksen aiheesta ja opit ymmärtämään ja hyödyntämään tämän päivän tekoälyteknologiaa.

Ohjelman järjestävät yhteistyössä Aalto PRO ja Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ sekä Suomen tekoälykeskus FCAI (Finnish Center for Artificial Intelligence).

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiOta yhteyttä

Aloitus

Kysy lisätietoa seuraavasta toteutuksesta

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Kysy lisätietoa

Hyödyt

Ohjelma rakentaa tulevaisuuden osaamista. Ohjelman jälkeen osaat kehittää uusia, tekoälyyn perustuvia liiketoimintaratkaisuja ja tehostaa ja automatisoida prosesseja niiden avulla.

Opit kehittämään ja ottamaan käyttöön tekoälyyn perustuvia ratkaisuja
Ymmärrät, mitä tekoäly on ja miten se vaikuttaa yrityksesi liiketoimintaan
Tunnet erilaisia tekoälyteknologioita ja alan keskeisiä kysymyksiä

Kenelle? 

Ohjelma on suunnattu liiketoiminnan ja teknologian kehittäjille, jotka tarvitsevat sekä käytännön taitoja että syvällistä ymmärrystä tekoälyteknologioiden hyödyntämisestä.

Ohjelma sopii muun muassa

  • Ohjelmoijille
  • Tuotepäälliköille
  • Liiketoiminnan kehittäjille
  • Ohjelmistoarkkitehdeille
  • Tietohallintopäälliköille ja -johtajille

Sisältö

Diploma in Artificial Intelligence -ohjelma koostuu kuudesta kaksipäiväisestä opintojaksosta, joihin sisältyy sekä intensiivistä lähiopetusta että tekemällä oppimista. Käsiteltäviä aiheita ovat datan ja tekoälyn perusteet sekä tämän päivän tekoälyteknologiat ja -sovellukset. Ohjelmaan sisältyy myös käytännön tapausesimerkkejä (OP, YLE, Stora Enso, Fourkind).

Opintojaksoja täydentävät yksilöharjoitukset ja projektityöt, joiden ansiosta voit soveltaa oppimaasi heti omassa työssäsi. Ohjelman viimeisessä osassa osallistujat valitsevat joko ohjelmointitaitoja edellyttävän teknisen suuntautumisvaihtoehdon tai liiketoiminnan suuntautumisvaihtoehdon, jossa keskitytään erilaisiin tekoälyn liiketoimintasovelluksiin.

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Ohjelma toteutetaan englanniksi. Ilmoittaudu ohjelmaan englanninkielisellä sivulla.

Ohjelmatiedot englanniksi

Tutustu myös muihin koulutuksiimme