Edellinen sivu

Diploma in Digital Security - Digitaalinen turvallisuus

Diploma in Digital Security -koulutusohjelmassa saat ajantasaiset tiedot ja työkalut digitalisoituvan liiketoiminnan turvallisuuden johtamiseen.

Digitaalinen turvallisuus sisältää sekä tietoturvan että yhteiskunnan kyberturvallisuuden. Turvallisuus digitaalimaailmassa ei toteudu yrityksen sisällä, vaan se koskee koko toimitusverkostoa ja kaikkia sidosryhmiä.

Digitaalisuus edellyttää sisäänrakennettua turvallisuutta laitteissa, järjestelmissä, arkkitehtuureissa ja palveluissa. Digitaalinen turvallisuus ei kuitenkaan ole pelkkää tekniikkaa.

Digitaalinen turvallisuus -koulutus auttaa sinua synnyttämään yrityksellesi kyvykkyyttä toimia osana kyberympäristöä. Paitsi että se auttaa tunnistamaan uhkia ja varautumaan niihin, se ennen kaikkea avaa silmät mahdollisuuksille.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hyödyt

Yrityksen kyvykkyys toimia kyberympäristössä kasvaa osallistujan uusien kompetenssien myötä.
Kokonaisymmärrys digitaalisen turvallisuuden hallittavuudesta vähentää päätöksentekoa estäviä epäluuloja ja mahdollistaa digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien tehokkaan hyödyntämisen.
Opit kysymään oikeita kysymyksiä toimitusverkoston turvallisuudesta ja johtamaan kyberympäristön riskienhallintaa laajemminkin kuin oman organisaatiosi osalta.
Saat käsityksen tietoturvaan, sähköiseen tunnistamiseen ja henkilötietosuojaan liittyvistä teknologioista, jotka mahdollistavat liiketoimintaprosessien digitalisoinnin ja antavat tilaa uuden kilpailuedun syntymiselle.
Ymmärrät, mitä teknisiä ja inhimillisiä turvallisuusnäkökohtia digitaalinen infrastruktuuri, digitaaliset prosessit ja digitaalinen tuote organisaatiolta edellyttävät.
Verkotut muiden liiketoiminnan turvallisuudesta kiinnostuneiden asiantuntijoiden kanssa.

Kenelle? 

Koulutus on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat laaja-alaisen yleisnäkemyksen digitalisaatioon liittyvästä turvallisuudesta ja riskienhallinnasta. Se soveltuu myös digiturvallisuuden tekniikan asiantuntijoille. 

Kysy meiltä

Esimerkkejä osallistujista ovat

  • turvallisuusjohtajat ja -päälliköt
  • Chief Digital Officer (CDO) -tehtävässä työskentelevät
  • liiketoimintaprosessien digitalisoinnista tai digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavat
  • tuotteen tai palvelun digitalisoinnista vastaavat tuotekehittäjät. 

Sisältö ja aikataulu

Koulutusohjelma on suunniteltu yhteistyössä Aalto PRO:n asiantuntijaverkoston kanssa niin, että se antaa kokonaisvaltaisen käsityksen turvallisuudesta digitalisoituvassa liiketoiminnassa sekä ymmärryksen digitalisaation mukanaan tuomista riskeistä ja mahdollisuuksista.

Aalto PRO:n koulutuksissa opitun soveltamista käytäntöön edistetään monimuotoisilla opetusmenetelmillä. Useat osallistujat solmivat täydennyskoulutusohjelmansa aikana ammatillisia luottamussuhteita, jotka ovat hyödyksi pitkään yhteisen opiskelun päätyttyäkin.

Rakenne

5+1 intensiivistä lähijaksoa

sekä työhön kytkeytyviä oppimistehtäviä lähijaksojen teemoista

Kehittämisprojekti

Oman organisaation ajankohtaista haastetta käsittelevä kehitysprojekti

Opintomatka

Opintomatka NATO:n kyberturvallisuuskeskukseen Tallinnassa

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Petteri Järvinen

Tietokirjailija, ICT-asiantuntija

DI Petteri Järvinen on it-pioneeri, visionääri ja tietotekniikan kansantajuistaja. Hän osallistuu aktiivisesti mielipidevaikuttajana, konsulttina ja yrittäjänä tietoyhteiskunnan rakentamiseen.

Jarmo Limnéll

Kyberturvallisuuden professori, Aalto-yliopisto

ST Jarno Limnéll on tietoturva-asiantuntija ja kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopiston sähkötieteiden korkeakoulussa.

Hän toimii myös Instagroupin Vice Presidentinä vastuualueinaan kyberturvallisuus ja liiketoiminnan kehittäminen. Aiemmin Limnéll on työskennellyt kyberturvallisuusjohtajana mm. McAfeella ja Stonesoftilla.

Jari Pirhonen

CSO, Tieto Oyj

FM Jari Pirhonen on työskennellyt lukuisissa turvallisuusasiantuntija- ja johtotehtävissä. 

Hänen kiinnostuksen kohteensa on turvallisuus yleensä, erityisesti tietoturva liiketoiminnan, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan näkökulmista. Pirhonen on myös Aalto PRO:n Turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma TJK:n alumni.

Harri Saukkomaa

Viestintäkonsultti, omistaja, hallituksen pj, Tekir Oy

Harri Saukkomaalla on 30 vuoden kokemus media-alalta töistään toimittajana, tuottajana ja erilaisissa johtotehtävissä. Saukkomaa on työskennellyt Keskisuomalaisessa, Ylioppilaslehdessä, Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä ja TV2:ssa.

Timo Seppälä

Tutkija, Aalto-yliopisto

TkT Timo Seppälä on toiminut pitkään eri kansainvälisten yritysten globaaleissa johto- ja liiketoiminnan kehitystehtävissä. Seppälä toimi mm. Elcoteq Oyj:n Nokia-toimintojen vastaavana johtajana sekä Novomok Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana.

Pauli Wihuri

Senior Advisory Manager, KPMG

FM Pauli Wihurilla on pitkä historia Nokiassa. Hän työskentelee KPMG:n lisäksi kyberturvallisuusneuvonantajana ja sijoittajana start-up yritys Kaunilassa sekä on myös mukana neuvonantajan roolilla Information Security Forumissa.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Seuraava ohjelma alkaa vuonna 2018. Jätä meille viesti, jos haluat ensimmäisten joukossa tiedon seuraavasta ohjelmatoteutuksesta.