Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Fundamentals of Supply Chain Management (online)

Globaalissa liiketoimintaympäristössä, jossa kilpailu on kovaa ja teknologia kehittyy jatkuvasti, on entistä tärkeämpää johtaa toimittajasuhteita tehokkaasti.  

Fundamentals of Supply Chain Management -verkkokurssilla käsitellään organisaatioiden välisiä toimintoja ja niiden hallintaa. Kurssilla opit ymmärtämään ja analysoimaan toimitusketjuasi, tekemään ulkoistamispäätöksiä ja laatimaan suunnitelman toimitusketjun kehittämiseksi.

Kurssi suoritetaan itsenäisesti opiskellen, oman aikataulun mukaisesti. Kurssin suorittamisesta saa todistuksen. 

Huomioithan, että tämä kurssi on kokonaan englanninkielinen.

Kurssitiedot englanniksi Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin tahansa

Hyödyt

Kurssilla opit toimitusketjun johtamisen perusteet, käsitteet, toimintamallit ja työkalut, joita voit soveltaa jokapäiväisessä työssäsi. Kurssin avulla opit analysoimaan oman yrityksesi asemaa ja suoriutumista osana toimitusketjua. Kurssiin sisältyvät toimitusketjun johtamisen keskeiset artikkelit auttavat ymmärtämään kokonaisuutta.

Kenelle?

Verkkokurssi sopii erilaisissa tehtävissä työskenteleville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaista ymmärrystä toimitusketjun johtamisesta ja siihen liittyviä käytännön toimintamalleja, joita he voivat hyödyntää jokapäiväisessä työssään.

Sisältö ja aikataulu

Kurssi sisältää neljä ydinjaksoa, joissa kussakin lyhyt intro, videoluento, reflektointitehtävä, lukutehtävä sekä kysymyksiä opitun kertaamiseksi. Moduulien lopuksi käydään läpi avainopit. Moduulien teemat ovat 

  • Key concepts of supply chain
  • Vertical Integration
  • Push and pull strategies
  • Frameworks
     

Kunkin ydinjakson kesto on noin 1–2 tuntia riippuen opiskeluvauhdistasi. Koko kurssin pituus yhteenvetoineen ja arviointeineen on noin 5–10 tuntia.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta