Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Hankintojen johtaminen

Hankintojen johtaminen on uuden nimen saanut koulutuskokonaisuus, joka ammentaa suositusta Diploma in Global Sourcing (DGS) –ohjelmasta. Koulutuksen sisältöä on nimen muutoksen yhteydessä terävöitetty ja osallistumisvaihtoehtoja lisätty. Haluamme näillä keinoin vastata entistä paremmin hankintojen parissa työskentelevien asiantuntijoiden kehittämistarpeisiin. Jaksojen pääteemat on valittu tukemaan strategisen hankinnan kehittämistä liiketoiminnan tavoitteiden suuntaisesti

”Hankintojen johtaminen” on laaja strategisen hankinnan koulutusohjelma, joka sisältö on rakennettu tiiviissä yhteistyössä Aalto-yliopiston asiantuntijoiden ja yritysmaailman edustajien kanssa. Ohjelma tarjoaa kattavan kuvan globaalin, strategisen ja tehokkaan hankinnan kehittämisestä liiketoiminnan tavoitteiden suuntaisesti. Koulutuksen sisällölliset teemat on valittu niin, että ne tukevat parhaiten yrityksiä joissa hankinnan roolia halutaan kehittää liiketoiminnan tavoitteita paremmin tukevaksi, ulkoisia resursseja hyödyntäen, kokonaisuus ymmärtäen.

 
Lataa esite Ota yhteyttä

Hyödyt

Koulutus kasvattaa kykyäsi analysoida, arvioida ja kehittää hankintaa osana liiketoiminnan tavoitteita. Käytännönläheiset tehtävät ja työkalut auttavat hyödyntämään opittua jo ohjelman aikana. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on hallussaan kokonaiskuva modernista hankinnasta ja ymmärrys siitä, millaisilla toimenpiteillä kehitystä voi lähteä viemään eteenpäin omassa organisaatiossa. Ohjelma tarjoaa uusia näkemyksiä, sovellettavia konsepteja ja käytännön työkaluja, jotka tehostavat ja helpottavat päivittäistä työtäsi.

Oivalla hankinnan merkitys liiketoiminnan tuloksessa ja arvon luojana.
Kirkasta, vahvista ja kehitä omaa asiantuntemusta hankinnan johtamisesta.
Omaksu kehittämisen menetelmät ja työkalut, toimi parannuksiin tähtäävän toiminnan käynnistäjänä.
Syvennä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu ostojen, hankinnan ja toimitusketjun kehittämisestä vastaaville ammattilaisille. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka tekevät yhteistyötä hankinnan kanssa esim. tuotanto-, tutkimus- ja kehitys- tai myyntitoiminnoissa.

Koulutus tarjoaa hankintapäälliköille ja muille hankinnan ammattilaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää hankintaa ja verkostoitua muiden hankinnan ammattilaisten kanssa – tartu tilaisuuteen nyt ja ilmoittaudu mukaan!

 

Sisältö ja aikataulu

Koulutus koostuu 6 jaksosta (11 koulutuspäivää), joiden aikana perehdytään valittuihin teemoihin asiantuntijoiden johdolla. Koulutuspäivien aikana hyödynnämme monipuolisia oppimismenetelmiä: luentoja, keskusteluja, ryhmätehtäviä ja pelejä.

Koulutuspäivien lisäksi osallistujat suorittavat kaksi verkkokurssia, analysoivat yhden kirjan ja tekevät oppimista syventäviä, soveltavia tehtäviä. Osallistuja voi halutessaan tehdä lisäksi opinnäytetyön.

Rakenne

11 koulutuspäivää

Koulutuspäivien aikana kuulet huippuasiantuntijoiden luentoja, keskustelet, teet ryhmätöitä ja muita harjoituksia. Lisäksi suoritat kaksi verkkokurssia Fundamentals of Supply Chain Management ja Essentials of Leading Change.

Monipuolisia, yksilöllisesti valittavia tehtäviä

Koulutuksen aikana suoritetaan soveltavia tehtäviä, jossa esimerkiksi analysoidaan nykyisiä toimintatapoja, harjoitellaan menetelmiä ja testataan työkaluja

Vaikuttavuuden syventäminen

Kaikutiimityöskentely syventää omaa oppimista ja auttaa jakamaan opittua organisaation sisällä kehittämistoimenpiteiden edistämiseksi

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Kaikki suomalaiset ja ulkomaiset kouluttajat on valittu huolella akateemisen ja liike-elämän kokemuksensa perusteella.

Katri Kauppi

Logistiikan apulaisprofessori, tieto- ja palvelutalouden laitos, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Kari Tanskanen

Kari Tanskanen on teollisuustalouden, toimitusketjujen hallinnan ja hankintojen johtamisen professori Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella.

Max Finne

Max Finne toimii apulaisprofessorina tieto- ja palvelutalouden laitoksella Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Finne on erikoistunut tuotantotoiminnan, projektien ja toimitusketjun johtamiseen. 

Finnen erityisosaamisalueina on palvelullistaminen, teollisuus 4.0, palveluiden johtaminen, organisaatioiden välinen yhteistyö, oppimisanalytiikka ja käännetyt oppimismenetelmät (flipped learning).

Finne on tehnyt tiivistä tutkimusyhteistyötä monen yrityksen kanssa, muun muassa ABB, Costain, Finnair, Fujitsu, KONE, NCC ja Skanska. Finne on myös voittanut arvostetun Nigel Slack Teaching Innovation Award -palkinnon vuosina 2015, 2016 ja 2018 innovatiisten ja kiinnostavien opetusmenetelmien ansiosta.

Thomas Johnsen

Professor, Audencia Business School

Ketty Tudeer

Tudeerilla on yli 20 vuoden kokemus hankintatoimesta ja toimitusketjun hallinnasta työskenneltyään globaaleissa johtajarooleissa telekommunikaatio- ja autoteollisuudessa.

Tudeerilla on tekniikan lisensiaatin tutkinto Aalto-yliopistosta ja filosofian maisterin tutkinto fysiikasta Helsingin yliopistosta. Hänen jatko-opintojensa tutkimusala on hankintatoimen johtaminen ja kestävä kehitys.

Ketty Tudeerin erityisosaamisalueita ovat hankinta, toimitusketjun hallinta, organisaatioiden transformaatiot, operatiivinen tehokkuus, globaali toimittajayritysten hallinta sekä organisaatioiden kehittäminen. Uransa aikana hän on työskennellyt laajalti muun muassa strategioiden kehittämisen, kestävän kehityksen, prosessien kehittämisen ja riskien hallinnan parissa.

Viimeisten vuosien aikana Tudeer on työskennellyt hankinta- ja logistiikkajohtajana thyssenkrupp Groupissa, Saksassa. Aiemmin hän työskenteli johtavana konsulttina useiden toimialojen parissa ja sitä ennen yli 11 vuotta useissa johtavissa positioissa Nokialla ja Nokia Siemens Networksissa.

Luettavaa aiheesta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille

Voit myös valita yksittäisiä koulutusjaksoja Hankintojen johtaminen -koulutusohjelman kokonaisuudesta. 

Kun lisäät tilauskoriin ensimmäisen jakson, siirryt automaattisesti tilauslomakkeelle. Jos haluat ilmoittautua ja lisätä tilaukselle myös muita koulutuksia, palaa takaisin tälle sivulle ja lisää tilauskoriin muut valitsemasi jaksot.

Muut kokonaisuuden jaksot tulevat myyntiin syksyn 2021 aikana.