Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

HR-asiantuntija F.E.C. (Keski-Suomi)

Henkilöstöjohtaminen on keskeisessä asemassa dynaamisessa liiketoimintaympäristössä. HR:n tehtäväkenttä on laaja, ja tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä aina työsuhdejuridiikan ja työsuhteen elinkaaren eri vaiheiden hoitamisesta erilaisiin kehittämistehtäviin ja osaavan henkilöstön varmistamiseen yhteistyössä henkilöstön ja esimiesten kanssa.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille kattava ymmärrys HR-kentästä ja sen asemasta ja merkityksestä organisaation ja liikkeenjohdon strategisena tukena. Osallistujat oppivat tuntemaan HRn keskeiset osa-alueet, saavat modernissa HR-työssä tarvittavia taitoja, ja kasvattavat samalla HR-kokemustaan yhteistyöyrityksissään.

HR-asiantuntija F.E.C. (Further Educated with Companies) toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimistojen kanssa, ja on suunnattu Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen alueen työnhakijoille. Ohjelmaan sisältyy ohjattua, itsenäistä opiskelua verkon kautta, ja pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä. Ohjelman tärkein tavoite on löytää osallistujille työpaikka. Työskentelyn aikana ei olla työsopimussuhteessa vaan tehdään ns. Koulutussopimus osallistujan, Aalto PROn ja yrityksen välillä.


Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 25 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään! 

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työnantajan kanssa, jonka tavoitteena on työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen. 

  

Kysy lisätietoja

Hyödyt

Saat valmiuksia työskennellä henkilöstöhallinnon ja organisaation kehittämisen tehtävissä
Ymmärrät henkilöstöjohtamisen kokonaisuuden ja miten se liittyy yrityksen menestykselliseen liiketoimintaan
Tunnet työsuhdelainsäädännön keskeisimmät sisällöt
Saat kokonaiskuvan ja ymmärryksen miten organisaatioon varmistetaan oikeanlaiset resurssit, kyvykkyydet ja potentiaali ja opit HR-työssä menestymisen kannalta keskeisiä taitoja

Kenelle

Koulutusohjelma on suunnattu Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille, yliopisto-/korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vankan työkokemuksen asiantuntijatehtävistä omaaville henkilöille, joiden työhistoriaan sisältyy HR- tai esimiestehtävissä hankittua HR-kokemusta.

Koulutus sopii myös avustaviin HR-tehtäviin haluaville henkilöille sekä vastavalmistuneille, joiden opintoihin on sisältynyt henkilöstöjohtamisen kokonaisuuksia.

Sisältö ja aikataulu

Koulutusohjelman kokonaispituus on 120 arkipäivää eli noin kuusi kuukautta. Välissä on koulutuksenaikainen lomajakso.

Ohjelmassa on Aalto PRO:n järjestämää täydennyskoulutusta noin 16 päivää ja noin 4 päivää itsenäistä opiskelua. Osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä noin 100 päivää.  

Koulutuksen keskeisimmät aihepiirit  

  • Mitä on HR?
  • Työsuhdeasiat
  • Organisaation suunnittelu ja kehittäminen
  • Suorituksen johtaminen, työntekijöiden motivointi, sitouttaminen ja työhyvinvointi
  • HR liiketoiminnan tukena
  • Projektinhallinta, vaikuttaminen
  • Työntekijäkokemus

Rakenne

16 lähiopetuspäivää

4 etäpäivää

100 päivää yhteistyöyrityksessä

Koulutusjaksot

Kustannukset ja hakeminen

Kustannukset

Ohjelma on osallistujalle maksuton. 

Kokonaiskustannus yhteistyöorganisaatiolle on 8 400 € (+ alv).

Hae ohjelmaan

Koulutukseen haetaan TE-toimiston sivujen kautta.

Jokaiselle paikkakunnalle on oma koulutusnumeronsa, joten varmista oman paikkakuntasi (Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli) koulutusnumero TE-toimiston hakuilmoituksesta. Oheisesta linkistä pääset näkemään eri paikkakuntien ilmoitukset.

Työnhakijoiden osalta haku on päättynyt, yhteistyöorganisaatioita otamme vielä mukaan.