Edellinen sivu

IPMA®-sertifiointivalmennus

Perehdy International Project Management Associationin (IPMA®) nelitasoiseen projektinhallinnan ammattilaisten sertifiointijärjestelmään.

Tule hakemaan vinkit koetilaisuuksiin ja pääse kiinni harjoitteluun!

IPMA®-sertifiointivalmennus on tarkoitettu sertifioinnista kiinnostuneille ja siihen valmistautuville. Valmennuksen läpikäytyäsi tunnet hakuprosessin ja sertifikaatin uusimisen proseduurit, tunnet tasosi ja osaat arvioida itsenäisen harjoittelun tarpeesi.

Valmennuksen opetuskieli on suomi.

Kysy lisätietoja

IPMA:n nelitasoinen sertifiointijärjestelmä

Sertifiointi on globaalisti käytössä ja monilla aloilla erittäin arvostettu. Järjestelmä perustuu jatkuvan kehittymiseen, ja tarkastelee projektinhallinnan ammattilaisen pätevyyttä kolmen osa-alueen (tekniset pätevyydet, käytöspätevyydet ja toteutusympäristöpätevyydet) kautta. Samoihin osa-alueisiin perustuvat myös tasokohtaiset sertifiointiprosessit. Esimerkiksi IPMA Level C®-sertifikaatti tarjoaa erinomaisen näytön sertifikaatin suorittajan pätevyydestä projektinhallinnan alueella. Lisätietoa: www.ipma.ch ja www.pry.fi.

IPMA®-sertifiointivalmennus keskittyy sertifiointiprosessiin ja sertifiointiin valmistautumiseen. Suorittamiseen tarvittavan osaamisen voi hankkia Aalto PRO:n Diploma in Project Management tai PM 1 – Projektinhallinnan perusteet -ohjelmista ja/tai itseopiskeluna.

IPMA ja IPMA Level C ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä Sveitsissä ja muissa maissa.

Aloitus

IPMA-sertifiointivalmennus 10.10.2018

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Toistuvuus

Hinta:

www.aaltopro.fi/ipma

Ota yhteyttä

Hyödyt

Parannat mahdollisuuksiasi läpäistä sertifioitumisprosessi suunnitelmallisesti, vähemmällä stressillä ja ennen kaikkea kerralla
Saat apua prosessiin ja pääset kiinni harjoitteluun
Saat tärppejä ja käsityksen koetilanteesta sekä kysyttävistä aiheista
Hankit vertailupohjaa ja hahmotat tasosi: osaat arvioida harjoitteluntarpeesi ja suunnitella aikataulusi oikein

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu sertifioinnista kiinnostuneille ja siihen valmistautuville projektinhallinnan ammattilaisille: projektipäälliköille, projektiryhmän jäsenille, ammattialueiden vastuuhenkilöille ja projektitoimiston työntekijöille.

Sertifiointivalmennus on myös valinnainen osa Diploma in Project Management -koulutusohjelmaa.

Tutustu koulutukseen

Sisältö ja aikataulu

IPMA-valmennuksessa käsitellään erityisesti Level C- ja Level D-sertifikaatteja. Yhdessä kouluttajan kanssa keskustellen ja harjoitustehtävien myötä varmistatte juuri sinulle oikean sertifikaattitason.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii kokenut projektinhallinnan asiantuntija Aaro Ollikainen.

Ollikainen on itse suorittanut IPMA Level C® -sertifikaatin. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus projektijohtamisen koulutusohjelmien ja yrityksille räätälöityjen koulutusten läpiviennistä.

 

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

IPMA®-sertifiointivalmennuksen hinta on 780 € (+ alv).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu valmennukseen 26.9.2018 mennessä.

Aloitusajankohta