Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Koulutuskokonaisuus IP-assistenteille

Päivitä osaamistasi IP-assistenttikoulutuksessa

Koulutustarjonta on suunnattu patenttiassistenteille, ip-assistenteille ja -koordinaattoreille, jotka tarvitsevat ajantasaista ja kattavaa tietoa kotimaisista ja ulkomaisista patenttijärjestelmistä ja patenttiprosesseista. Koulutus soveltuu esimerkiksi tuotekehityksen tai tutkimuksen parissa työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään tietoa teollisoikeuksiin liittyvistä kysymyksistä.

Voit rakentaa juuri sinulle sopivan koulutuskokonaisuuden alla olevista aiheista.

Syyskaudella käsitellään kattavasti kattavasti Suomen patentointiprosessia sekä eri suojamuotoja. Kevätkaudella tutustutaan eri maiden käytäntöihin (USA sekä muut maat) ja kansainvälisiin patentinhakujärjestelmiin (EP ja PCT).

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle opintojaksolle, jotka järjestetään yhteistyössä Patentit-Teollisuus-Tekniikka -ohjelman kanssa. Kun samalla tilauksella on useita jakso-osallistumisia, saat merkittävän hintaedun.

Kun lisäät tilauskoriin ensimmäisen jakson, siirryt automaattisesti tilauslomakkeelle. Jos haluat lisätä tilaukselle myös muita jaksoja, palaa takaisin tälle sivulle ja lisää tilauskoriin muut jaksot. Voit tilaussivulla jaksokohtaista tuotemäärää muuttamalla lisätä samalle jaksolle useamman kuin yhden osallistujapaikan.

Yhden jakso-osallistumisen hinta on 1 500 € (+ alv).

Kampanjahinnat: Kun valitset itsellesi useamman kuin yhden jakson, saat määräalennusta. Saat edun myös, jos organisaatiostasi ilmoittautuu kaksi tai useampi osallistuja samalle jaksolle.

  • kaksi jakso-osallistumista 1 400 € (+ alv) / henkilö: yhteensä 2 800 € (+ alv)
  • kolme jakso-osallistumista 1 300 €(+ alv) / henkilö: yhteensä 3 900 € (+ alv)
  • neljä jakso-osallistumista 1 200 € (+ alv) / henkilö: yhteensä 4 800 € (+ alv)
  • seuraavat jaksoilmoittautumiset + 1 200 € (+ alv) / henkilö