Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Lean-asiantuntija F.E.C.

Uudelle uralle Lean-asiantuntijana

Kehittämisosaajille riittää tekemistä! Sekä tuotanto-, palvelu- että julkisen sektorin organisaatioissa tarvitaan systemaattisen ongelmanratkaisun, prosessien sujuvoittamisen ja fiksumman tekemisen osaajia – robotit tai tekoäly eivät korvaa ihmisiä kehittäjinä.

Lean-asiantuntijakoulutuksessa saat valmiudet toimia Lean-projektien johtamis- ja vastuutehtävissä sekä laatujohtamisen, muutosjohtamisen ja kehittämisen tehtävissä. Perehdyt Leaniin johtamis- ja kehittämisfilosofiana, opit toteuttamaan Lean-kehitysprojekteja ja saat kattavan paketin konkreettisia työkaluja ja menetelmiä ongelmanratkaisuun sekä prosessien ja tuottavuuden parantamiseen.

Rekrytoiva koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Ohjelman tärkein tavoite on löytää osallistujille työpaikka. Koulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan, Aalto PROn ja yrityksen välillä.


Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

  

Kysy lisätietoja

Korkealaatuinen koulutus ja huippukouluttajat

Apua ja tukea työpaikan löytämiseen, yli 70 % työllistyy

Tuorein tieto yhdistyy käytännön osaamiseen

Hyödyt

Osaamisesi Lean-asiantuntijana syvenee ja valmennuksen jälkeen hallitset tärkeimmät Lean-työkalut ja -menetelmät, osaat tunnistaa muutoskohteita ja parannusprojekteja sekä viet muutoksia käytäntöön tuloksellisesti. Arvostettu Lean-osaaminen avaa sinulle uusia työllistymismahdollisuuksia, jonka lisäksi kasvatat verkostojasi Lean-kehittämisestä kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa.

Sinulle tarjotaan asiantuntija-apua omaan työllistymiseen; sinun ei tarvitse enää toimia yksin
Saat mahdollisuuden suorittaa Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatin
Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yrityksessä
Saat työsopimuksen yli 70 % todennäköisyydellä (aiempien Aalto PRO:n ohjelmien työllistymisprosentti)

Kenelle

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset korkeasti koulutetut henkilöt, joiden koulutustausta on esim. kaupallisen, teknisen, taiteen, humanistisen alan tai oikeustieteen korkeakouluopinnot.

Henkilöllä tulee olla kiinnostus oppia soveltamaan Lean-työkaluja toiminnan kehittämisessä, halu toimia Lean-kehitysprojektien vastuutehtävissä, uteliaisuutta ymmärtää Lean-johtamis- ja kehittämisfilosofiaa sekä kiinnostus tukea organisaation muita asiantuntijoita Lean-ajattelun mukaiseen toimintaan. Green Belt -opinnoissa eduksi on kiinnostus systemaattiseen ongelmanratkaisuun ja tilastolliseen ajatteluun. Vaihtoehtona Green Belt -opintokokonaisuudelle opinto-ohjelmaa voi täydentää palvelumuotoilu- tai projektinhallintakoulutuksilla.

Sisältö ja aikataulu

Koulutuksen rakenne

20 päivää opintoja sisältäen etäpäiviä valitusta opintokokonaisuudesta riippuen

100 päivää yhteistyöyrityksessä

Koulutusjaksot

Hae ohjelmaan

 

 

Hae koulutukseen TE-palvelujen sivujen kautta

Hae koulutukseen