Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Lean-asiantuntija F.E.C.

Uudelle uralle Lean-asiantuntijana

Tämän rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on saattaa yhteen uutta työntekijää tarvitseva yritys ja osaava työnhakija. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää monipuolisesti osaamistaan sekä tarjoaa työpanoksensa yritykselle.

Koulutus on suunnattu Uudenmaan alueen työnhakijoille ja sen lähipäivät ovat Helsingissä. Opetus koostuu teoriaopinnoista ja teoriaa tukevista käytännön harjoituksista sekä fasilitoiduista ryhmätöistä, jonka lisäksi on ohjattua itsenäistä opiskelua. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

  

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hyödyt

Osaamisesi Lean-asiantuntijana syvenee ja valmennuksen jälkeen hallitset tärkeimmät Lean-työkalut ja -menetelmät, osaat tunnistaa muutoskohteita ja parannusprojekteja sekä viet muutoksia käytäntöön tuloksellisesti. Arvostettu Lean-osaaminen avaa sinulle uusia työllistymismahdollisuuksia, jonka lisäksi kasvatat verkostojasi Lean-kehittämisestä kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa.

Sinulle tarjotaan asiantuntija-apua omaan työllistymiseen; sinun ei tarvitse enää toimia yksin
Saat mahdollisuuden suorittaa Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatin
Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yrityksessä
Saat työsopimuksen yli 70 % todennäköisyydellä (aiempien Aalto PRO:n ohjelmien työllistymisprosentti)

Kenelle

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät, lomautetut, irtisanomisuhan alla olevat korkeasti koulutetut henkilöt, joiden koulutustausta on esimerkiksi kaupallisen, teknisen, taiteen ja humanistisen alan tai oikeustieteen korkeakouluopinnot. 

Henkilöllä tulee olla kiinnostus oppia soveltamaan Lean-työkaluja toiminnan kehittämisessä, halu toimia Lean-kehitysprojektien vastuutehtävissä, uteliaisuutta ymmärtää Lean-johtamis- ja kehittämisfilosofiaa sekä kiinnostus tukea organisaation muita asiantuntijoita Lean-ajattelun mukaiseen toimintaan. Green Belt -opinnoissa eduksi on valmius systemaattiseen ongelmanratkaisuun ja tilastolliseen ajatteluun. Vaihtoehtona Green Belt opintokokonaisuudelle opinto-ohjelmaa voi täydentää palvelumuotoilu- ja projektinhallintakoulutuksilla.

 

Ota yhteyttä

Rakenne

20 lähiopetuspäivää

5 etäpäivää

95 päivää yhteistyöyrityksessä

Koulutusjaksot

Hae ohjelmaan

Kustannukset

Ohjelma on osallistujalle maksuton.

Yritykselle kokonaiskustannus ohjelmasta on 8 400 € + alv.

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta.

Hae ohjelmaan

Hae ohjelmaan te-palvelut.fi -sivujen kautta 31.1.2019 mennessä.


Koulutuksen numero 683503.

 

 

 

Hae ohjelmaan