Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Lean Six Sigma Green Beltista Black Beltiksi - GB2BB

Koulutuspolku Green Beltista Black Beltiksi

Onko sinulle jo myönnetty Green Belt -sertifikaatti ja haluat täydentää osaamistasi ja pätevyyttäsi Black Belt -tasolle?

Lean Six Sigma GB2BB -valmennuksessa voit jatkaa siitä mitä jo osaat, eikä sinun tarvitse kerrata koko Lean Six Sigma Green Belt -oppimäärää uudelleen.

Koulutusjaksojen, henkilökohtaisen kehitysprojektin tai näyttöjen sekä lopputentin hyväksytysti suorittaneille myönnetään Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaatti. Sertifioitu BB voi vähintään kaksi kehitysprojektia tehtyään hakea Certified Master Black Belt -kehitysohjelmaan.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hyödyt

Kehität vaativien projektien toteuttamisessa tarvittavaa osaamista
Hallitset kaikki keskeiset Black Belt -tasolle kuuluvat työkalut ja menetelmät
Voit jatkaa siitä mitä jo osaat, ja sinun ei tarvitse kerrata koko GB-oppimäärää uudelleen
Koulutusjaksot, henkilökohtaisen kehitysprojektin tai näyttöjen sekä lopputentin hyväksytysti suoritettuasi sinulle myönnetään LSS Black Belt -sertifikaatti

Kenelle? 

Lean Six Sigma Green Beltista Black Beltiksi -valmennus on tarkoitettu heille, joilla on Green Belt -sertifikaatti ja jotka haluavat täydentää pätevyytensä Black Belt -tasolle.

Osallistumisen edellytyksenä on Green Belt -sertifikaatti / dokumentoitu Lean Six Sigma -projekti, vähintään 8 päivän GB-koulutus ja osoitus aktiivisesta Lean Six Sigma -menetelmien käytöstä. Lyhyemmän LSS Green Belt -koulutuksen suorittaneille LSS GB2BB -valmennukseen haluaville järjestetään alkutentti riittävän aloitustason varmistamiseksi.

Sisältö ja aikataulu

GB2BB-valmennuksessa voit tehdä lisäprojektin tai vaihtoehtoisesti antaa erillisiä näyttöjä valittujen työkalujen soveltamisesta omassa organisaatiossasi. Kokenut Master Black Belt tukee projektin ja näyttöjen tekoa koulutuksen kuluessa ja antaa etätukea jaksojen välissä.

Valmennuskieli on suomi, mutta koulutusmateriaalit ovat pääosin englanninkielisiä. Jokaisella osallistujalla tulee olla mukana oma kannettava tietokone, johon asennettuna uusin versio Minitab-ohjelmasta.

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Mika Koivisto

MBB, osakas, Nordic Process Improvement Oy

Mika suoritti Lean Six Sigma Black Belt -koulutuksen 1999 ja valmistui Master Black Beltiksi Nokia Oyj:n ensimmäiseltä MBB -kurssilta vuonna 2000.  Hän on valmistunut rakennusinsinööriksi Turussa.

Mikalla on yli 15 vuoden kokemus laadun ja toiminnan kehittämisestä ja Six Sigma -työkalujen soveltamisesta sekä Nokian toiminnoissa että alihankkijoiden parissa ympäri maailmaa.  Mika työskenteli mm. yhtiön Six Sigma Deployment Leaderinä ja Master Black Beltinä, sekä vastasi  Design for Six Sigma (DFSS) -menetelmien käyttöönotosta suunnitteluprosesseissa.

Vuodesta 2009 Mika on toiminut yrittäjänä ja kouluttajana erityisosaamisenaan tilastolliset menetelmät, Lean Six Sigma ja Design for Six Sigma. Mika tuntee kehittämismenetelmät syvällisesti ja osaa soveltaa niitä käytäntöön monipuolisesti erilaisissa prosesseissa ja tilanteissa.

Mikan osaamista ja tuloksellista, käytännönläheistä toimintatapaa arvostetaan ja myös saavutetut säästöt puhuvat puolestaan. Vuonna 2005 Mika ohjasi projektin, joka voitti Nokia Quality Awardin. Vuonna 2006 Mikan ohjaama projekti arvioitiin samassa kisassa toiseksi. Yksistään vuosina 2006-2008 Mika johti tai ohjasi projekteja, joiden säästöt olivat noin 60 M€.

Risto Lintula

Risto Lintulalla on yli kahden vuosikymmenen kokemus prosessien ja johtamisjärjestelmien kehittämisestä niin teollisuuden kuin palveluorganisaatioiden parissa. Hän on kokenut yritysjohdon sparraaja, tuloshakuinen kehittäjä ja kehittämistoiminnan fasilitaattori.

Toimiessaan Laatukeskuksen toimitusjohtajana kahdentoista vuoden ajan, Risto valmensi kymmeniä menestyviä yrityksiä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti sekä tutustui suureen joukkoon huippuorganisaatioita ympäri maailmaa.

Vuodesta 2006 hän on toiminut konsulttina ja valmentajana sekä neuvonantajana ja hallitustehtävissä.  Erityisosaamisen alueita ovat strategialähtöinen kehittäminen, kehittämistoiminnan johtaminen ja tuloksellinen toimeenpano, Lean ja Six Sigma -menetelmien soveltaminen, analyyttiset ongelmanratkaisumenetelmät sekä prosessit ja johtamisjärjestelmät.

Risto on valmistunut Teknillisestä korkeakoulusta ja Leeds Business Schoolista. Lisäksi hän on suorittanut mm. Master Of Quality -koulutuksen 1994 ja Lean Six Sigma BB -koulutuksen 2006.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta