Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Lean Six Sigma Green Beltista Black Beltiksi – GB2BB

Koulutuspolku Green Beltista Black Beltiksi

Onko sinulle jo myönnetty Green Belt -sertifikaatti ja haluat täydentää osaamistasi ja pätevyyttäsi Black Belt -tasolle?

Lean Six Sigma GB2BB -valmennuksessa voit jatkaa siitä mitä jo osaat, eikä sinun tarvitse kerrata koko Lean Six Sigma Green Belt -oppimäärää.

Valmennuksessa käydään läpi ja harjoitellaan soveltamaan kaikkia keskeisiä Black Belt -oppimäärään kuuluvia työkaluja ja menetelmiä. Black Belt -tasolla käsitellään mm. vaativia analyysi- ja koesuunnittelumenetelmiä, muutoshallintaa ja -johtamista, fasilitointitaitoja sekä lean six sigman jalkauttamista.

Koulutusjaksojen, henkilökohtaisen kehitysprojektin tai näyttöjen sekä lopputentin hyväksytysti suorittaneille myönnämme Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaatin. 

Keväästä 2020 lähtien olemme toteuttaneet useita koulutuksia online-opetuksessa, jolloin osallistuminen on joustavaa, ja olemme muokanneet opetusmenetelmiä ja toteutusta online-opetuksen tarpeisiin. Lue lisää!

 

"Parasta, että matkustamiseen ei kulunut aikaa ja rahaa. Etäluennot toimii tosi hyvin.”

"Kaikkien aktivointi oli hyvää, kun oli vastausjärjestys."

"Oppii itsekin, miten voi tehdä ryhmätöitä etänä.”

(Opiskelijapalautetta online-opetuksesta)

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hyödyt

Hallitset kaikki keskeiset Black Belt -tasolle kuuluvat työkalut ja menetelmät ja hankit Black Belt -sertifikaatin
Opit suunnittelemaan ja johtamaan vaativia ongelmanratkaisuprojekteja koko organisaatiossa
Opit tukemaan ja valmentamaan kehittämistiimejä
Kehitysprojektissa saavutat heti tuntuvia taloudellisia säästöjä
Saat tehoa tavoitteelliseen prosessien kehittämiseen

Kenelle? 

Lean Six Sigma Green Beltista Black Beltiksi -valmennus on tarkoitettu sinulle, jolla on Green Belt -sertifikaatti ja haluat täydentää pätevyytesi Black Belt -tasolle.

Osallistumisen edellytyksenä on Green Belt -sertifikaatti / dokumentoitu Lean Six Sigma -projekti, vähintään 8 päivän GB-koulutus ja osoitus aktiivisesta Lean Six Sigma -menetelmien käytöstä. 

Sisältö ja aikataulu

GB2BB-valmennuksessa teet kehitysprojektin tai vaihtoehtoisesti voit antaa erillisiä näyttöjä valittujen työkalujen soveltamisesta omassa organisaatiossasi.

Kokenut Master Black Belt tukee projektin ja näyttöjen tekoa koulutuksen kuluessa ja antaa etätukea jaksojen välissä.

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Mika Koivisto

Mika Koivisto on Master Black Belt ja osakas Nordic Process Improvement Oy:ssä. Koivisto suoritti Lean Six Sigma Black Belt -koulutuksen 1999 ja valmistui Master Black Beltiksi Nokia Oyj:n ensimmäiseltä MBB -kurssilta vuonna 2000.  Hän on valmistunut rakennusinsinööriksi Turussa.

Mika Koivistolla on yli 15 vuoden kokemus laadun ja toiminnan kehittämisestä ja Six Sigma -työkalujen soveltamisesta sekä Nokian toiminnoissa että alihankkijoiden parissa ympäri maailmaa.  Hän työskenteli mm. yhtiön Six Sigma Deployment Leaderinä ja Master Black Beltinä, sekä vastasi  Design for Six Sigma (DFSS) -menetelmien käyttöönotosta suunnitteluprosesseissa.

Vuodesta 2009 Koivisto on toiminut yrittäjänä ja kouluttajana erityisosaamisenaan tilastolliset menetelmät, Lean Six Sigma ja Design for Six Sigma. Hän tuntee kehittämismenetelmät syvällisesti ja osaa soveltaa niitä käytäntöön monipuolisesti erilaisissa prosesseissa ja tilanteissa.

Koiviston osaamista ja tuloksellista, käytännönläheistä toimintatapaa arvostetaan ja myös saavutetut säästöt puhuvat puolestaan. Vuonna 2005 hän ohjasi projektin, joka voitti Nokia Quality Awardin. Vuonna 2006 Koiviston ohjaama projekti arvioitiin samassa kisassa toiseksi. Yksistään vuosina 2006-2008 hän johti tai ohjasi projekteja, joiden säästöt olivat noin 60 M€.

Risto Lintula

Risto Lintula on Lean Six Sigma Black Belt ja partneri Nordic Process Improvementissa. Lintulalla on yli kolmen vuosikymmenen kokemus prosessien ja johtamisjärjestelmien kehittämisestä niin teollisuuden kuin palveluorganisaatioiden parissa. Hän on kokenut yritysjohdon sparraaja, tuloshakuinen kehittäjä ja kehittämistoiminnan fasilitaattori.

Toimiessaan Laatukeskuksen toimitusjohtajana kahdentoista vuoden ajan, Lintula valmensi kymmeniä menestyviä yrityksiä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti sekä tutustui suureen joukkoon huippuorganisaatioita ympäri maailmaa.

Vuodesta 2006 hän on toiminut konsulttina ja valmentajana sekä neuvonantajana ja hallitustehtävissä.  Erityisosaamisen alueita ovat strategialähtöinen kehittäminen, kehittämistoiminnan johtaminen ja tuloksellinen toimeenpano, Lean ja Six Sigma -menetelmien soveltaminen, analyyttiset ongelmanratkaisumenetelmät sekä prosessit ja johtamisjärjestelmät.

Lintula on valmistunut Teknillisestä korkeakoulusta ja Leeds Business Schoolista. Lisäksi hän on suorittanut mm. Master Of Quality -koulutuksen 1994 ja Lean Six Sigma BB -koulutuksen 2006.

Luettavaa aiheesta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin koulutuksiimme