Edellinen sivu

Lean-työkalut

Parempia päätöksiä, sujuvampia prosesseja

Tarvitsetko nopeasti käyttöön otettavia lean-menetelmiä päätöksenteon tueksi, prosessien parantamiseksi ja paremman asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi? Lean-työkalut -koulutus kehittää systemaattisia ongelmanratkaisutaitojasi. Koulutuksessa käyt läpi erilaisiin tilanteisiin sopivia lean-menetelmiä, joiden avulla opit tutkimaan ja analysoimaan ongelmatilanteita sekä ideoimaan ja suunnittelemaan parhaat ratkaisut tunnistettuihin ongelmakohtiin. Koulutuksen tavoitteena on, että kykenet kehittämään sujuvampia prosesseja ja sitä kautta parantamaan asiakaskokemusta. Samalla organisaatiosi oppii analyyttisia menetelmiä, joiden avulla se voi siirtyä mutu-tekemisestä kohti systemaattisempaa prosessikehitystä.

Koulutuspäivien aikana laaditaan konkreettisia, soveltavia harjoituksia. Kunkin koulutuspäivän jälkeen osaat käyttää valittuja menetelmiä päivittäisessä työssäsi. Saat myös valmiudet fasilitoida mentelmien käyttöä työyhteisössäsi.

Lean-työkalut -kokonaisuus muodostuu kolmesta erillisestä 1-2 päivän mittaisesta koulutuksesta. Voit valintasi mukaan käydä joko yksittäisen koulutuksen tai osallistua kaikkiin kolmeen koulutukseen parhaan hyödyn ja oppimistuloksen aikaansaamiseksi.

Pyydä lisätietoja  Kaikki lean-koulutukset

Aloitus

9.4.2019

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Toistuvuus

Hinta:

www.aaltopro.fi/leantyokalut

Ota yhteyttä

Hyödyt

Opit konkreettisia menetelmiä prosessien kehittämiseen asiakasarvon lisäämiseksi
Siirryt mutu-tuntumasta kohti systemaattisempaa tapaa ratkaista ongelmia
Saat kokeneilta ohjaajilta tukea oman prosessin parannusten työstämiseen

Kenelle? 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti palveluprosessien kehittämisestä kiinnostuneille asiantuntijoille, jotka haluavat oppia nopeasti hyödynnettäviä konkreettisia keinoja systemaattiseen ongelmanratkaisuun.

Mikäli sinua kiinnostaa tutustua laajemmin lean -työkalujen tarjoamiin mahdollisuuksiin, katsothan myös muut koulutuksemme aiheen ympäriltä.

Katso kaikki lean-koulutukset

Sisältö ja aikataulu

Lean-työkalut -kokonaisuus muodostuu kolmesta erillisestä 1-2 päivän mittaisesta koulutuksesta. Voit valintasi mukaan käydä joko yksittäisen koulutuksen tai osallistua kaikkiin kolmeen koulutukseen parhaan hyödyn ja oppimistuloksen aikaansaamiseksi. Koulutukset on esitelty lyhyesti oikealla. Pääset kunkin koulutuksen omalle sivulle esittelytekstin lopussa olevasta linkistä.

Pyydä lisätietoja kokonaisuuden suorittamisesta

 

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Simo Salminen

Lean Six Sigma Master Black Belt ja European Quality Award -arvioitsija Simo Salminen on työskennellyt runsaan 30 vuoden ajan laadun ja prosessien parantamisprojekteissa teollisuudessa.

Salminen on kouluttanut yrityksissä ja oman yrityksen vetäjänä useita satoja henkilöitä LSS Green Belt - ja Black Belt -sertifikaattien haltijoiksi Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Euraasiassa. Hän on hankkinut laajan kokemuksen ja ymmärryksen tuote- ja prosessilaadun kehittämisessä lähes 20 vuoden aikana laadun kehittämispäällikkönä ja johtajana Nokia Matkapuhelimet Oy:ssä.

Jarmo Kortelahti

Certified Lean Six Sigma Master Black Belt, Kaizen Leader Jarmo Kortelahdella on yli 15 vuoden kokemus muutosohjelmista ja jatkuvan parantamisen kulttuurin kehittämisestä globaalissa ympäristössä sekä liiketoiminnan johtotehtävissä että konsulttina finanssi-, operaattori-, IT- ja telekommunikaatio sekä finanssitoimialoilta.

Kortelahden asiantuntemusalueitaan ovat Kaizen ja Lean Six Sigma –projektien toteutus ja mentorointi sekä Lean ja Six Sigma –kouluttaminen. Muita osaamisalueita ovat prosessijohtaminen, prosessien tehostaminen, suorituskyvyn optimointi ja prosessiarkkitehtuuri, asiakaskokemuksen mittaaminen ja parantaminen sekä konsernitason asiakaskokemusmittariston rakentaminen.

Jarmo on sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt ja Kaizen Leader.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta