Edellinen sivu

Menesty asiamiestutkinnossa

Parhaat tärpit ja vinkit huolelliseen valmistautumiseen

  • Kiinnostavatko teollisoikeudet ja asiamiestutkinnon suorittaminen tulevaisuudessa?
  • Oletko ilmoittautunut mukaan seuraavaan tutkintoon?
  • Miten tutkintoon kannattaa valmistautua?

Teollisoikeusasiamieslautakunta järjestää seuraavan asiamiestutkinnon 19.-20.3.2018. Edellisen vuoden tutkinnon yhteisen osan läpäisi 73 %, patenttioikeuden osion 25 % ja tavaramerkkioikeuden osion 70% kokelaista.

Tule mukaan valmistautumaan, kertaamaan ja keskustelemaan aiheesta muiden tutkinnon suorittajien kanssa. Kannattaa myös osallistua ja tulla kuulemaan sisällöstä ja vaatimuksista, vaikka vasta harkitsisit tutkinnon suorittamista. Valmennus sisältää kaikille osallistujille yhteisen osion sekä erilliset osiot tavaramerkkioikeuteen ja patenttioikeuteen osallistuville.

Valmennukseen osallistuva tekee ennakkotehtävänä vapaavalintaisesti yhden tutkintotehtävän vuoden 2016 tai 2017 tavaramerkki- tai patenttioikeuskysymyksistä ja palauttaa sen viikko ennen valmennuspäivää.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Aalto PRO ja IPR University Center.

Sisältö ja aikataulu

Valmennus sisältää kaikille osallistujille yhteisen osion sekä erilliset osiot tavaramerkkioikeuteen ja patenttioikeuteen osallistuville.

Kerro ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä, kumpaan osioon (tavaramerkki- vai patenttioikeus) osallistut.

Ohjelma

 

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Valmennuksen hinta on 640 € (+ alv).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu valmennukseen mahdollisimman pian.

Kerro ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä, kumpaan iltapäivän osioon (tavaramerkki- vai patenttioikeus) osallistut.

Aloitusajankohta