Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Myynti ja markkinointi F.E.C. Varsinais-Suomi

Rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma yhdistää uutta työntekijää tarvitsevan yrityksen ja osaavan työnhakijan. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää monipuolisesti osaamistaan myynnissä ja markkinoinnissa.

Oletko etsimässä uutta työpaikkaa Varsinais-Suomen alueella? Innostutko myynnistä ja markkinoinnista ja haluaisit oppia lisää sekä työskennellä inspiroivien tehtävien parissa? Silloin tämä koulutus saattaa olla kuin tarkoitettu sinulle!

Myynti ja markkinointi F.E.C.-koulutus on sekä tuleville että jo kokeneille osaajille suunnattu rekrytointiohjelma, jonka tavoitteena on vahvistaa myynti- ja markkinointiosaamista. Koulutus tarjoaa sekä tiedollisia valmiuksia että käytännönläheisiä taitoja myynti- ja markkinointitehtävissä toimimiseen. Osallistujat saavat välineitä asiakasarvon tunnistamiseen ja luomiseen sekä vankat valmiudet markkinoinnin prosessien ja työkalujen hyödyntämiseen.

Koulutusohjelma antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa myynnin ja markkinoinnin maailmaan. Ohjelman aikana osallistujat pääsevät työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi suomalaisten yritysten parissa. Samanaikaisesti Aalto PRO kouluttaa osallistujia ja tukee heidän työelämätaitojaan, jolloin tulevat myynnin ja markkinoinnin asiantuntijat pääsevät soveltamaan uusia oppeja tehokkaasti käytäntöön. Lähiopetuksen lisäksi koulutukseen sisältyy etätehtäviä. Koulutuksen lähipäivät ovat Turussa.

Ohjelmaan osallistuvilla yrityksillä on mahdollisuus päästä kasvattamaan ja kouluttamaan monipuolisia osaajia omiin organisaatioihinsa omien tarpeidensa pohjalta.

Koulutuksen aikana ei olla työsopimussuhteessa vaan tehdään koulutussopimus.


Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työ-voimakoulutuksia jo yli 25 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetu-loa mukaan menestymään!

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työnantajan kanssa, jonka tavoitteena on työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen. 

  

Kysy lisätietoja

Aloitus

Myynti ja markkinointi F.E.C. Varsinais-Suomi 10/2019-04/2020

Hyödyt osallistujalle

Myynnin ja markkinoinnin työvoimakoulutuksessa saat kattavan käsityksen nykyaikaisista markkinoinnin työkaluista. Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yhteistyöyrityksessä.

Kehität tietotaitoasi myynnissä ja markkinoinnissa nykymahdollisuuksien ja tulevaisuuden trendien mukaisesti
Saat mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua kurssikollegojen kanssa
Opit kehittämään yrityksen myynti- ja markkinointimahdollisuuksia oikeilla keinoilla oikeissa kanavissa.
Opit hankkimaan markkinoinnin ja myynnin palveluja kumppaneilta ymmärtäen mitä ostat

Kenelle?

Koulutusohjelma on suunnattu Varsinais-Suomen työttömille ja työttömyysuhan allla oleville, joiden koulutustausta on esim. kaupallisen tai teknisen alan, tai muun soveltuvan opisto-, amk- tai korkeakoulututkinnon suorittaneet.

Koulutus sopii sekä henkilöille, joilla on jo vahva työkokemus ja halu kehittää erityisosaamistaan että vastikään valmistuneille helpottaen heidän sijoittumistaan työelämään.
Yhteistyö yritys ja tehtävät valitaan kunkin osallistujan osaamisen mukaisesti.

Sisältö ja aikataulu

Digitaalisessa maailmassa myynnin ja markkinoinnin yhteistyö korostuu – ne tarvitsevat toinen toistaan entistä tiiviimmin. Nopeassa muutoksessa mukana pysyminen vaatii jatkuvaa uudistumista, rohkeutta ja johtamista.

Ostokäyttäytymisemme kuluttajina vyöryy nyt B2B-liiketoimintaan. Tapamme markkinoida ja myydä täytyy muuttua tämän kehityksen rinnalla, mieluiten edellä. Liiketoiminnasta on tulossa luottamusbisnestä ja markkinoinnista ja myynnistä toimitus- ja palvelukyvyn todistamista.

 

Ohjelma käynnistyy lokakuussa 2019. Koulutusohjelma sisältää yhteensä noin 16-19 lähiopetuspäivää sekä noin 4-9 etäopiskelupäivää.

Rakenne

16-20 lähiopetuspäivää riippuen koulutustarjottimelta valittavista osioista

0-9 etäpäivää riippuen koulutustarjottimelta valittavista osioista

95–100 päivää yhteistyöyrityksessä riippuen koulutustarjottimelta valitusta osiosta

Koulutusjaksot

Lisäksi koulutustarjottimelta valittavia opintoja


Koulutus koostuu kaikille yhteisestä osiosta ja koulutustarjottimelta valittavista osioista. Tietopuolista opiskelua on yhteensä noin 16–19 lähipäivää sekä noin 4-9 etäpäivää ja loppuaika työssäoppimista yhteistyöorganisaatiossa. Näin kullekin opiskelijalle muodostuu oma koulutuspolku, jossa sekä opiskelijan että yhteistyöyrityksen osaamisen kehittämistarpeet on otettu huomioon.
 

Hae koulutukseen

Kustannukset

Ohjelma on osallistujalle maksuton.

Yritykselle ohjelman hinta on 8 400 € (+ alv).

Koulutusohjelma on Varsinais-Suomen ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta.

Hakeminen

Hae ohjelmaan 3.9.2019 mennessä TE-toimiston sivujen kautta sähköisellä hakulomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla paperihakemuksella.

Aalto PRO kutsuu soveltuvat hakijat info- ja haastattelutilaisuuteen syyskuun aikana. Koulutukseen kannattaa hakea heti, koska valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana.

Koulutuksen numero TE-toimiston palvelussa on 687277.