Edellinen sivu

PMI®-sertifiointivalmennus

Perehdy Project Management Instituten (PMI®) kuusiosaiseen projektinhallinnan ammattilaisten sertifiointijärjestelmään.

Tule hakemaan tärpit kokeeseen ja pääse kiinni harjoitteluun!

PMI®-sertifiointivalmennus on tarkoitettu sertifioinnista kiinnostuneille ja siihen valmistautuville. Valmennuksen läpikäytyäsi tunnet hakuprosessin ja sertifikaatin uusimisen proseduurit, tunnet tasosi ja osaat arvioida itsenäisen harjoittelun tarpeesi sekä olet jo saanut hyvää materiaalia treenaamisen tueksi.

Valmennuksen opetuskieli on suomi.

Kysy lisätietoja

PMI:n kuusiosainen sertifiointijärjestelmä

Järjestelmä perustuu jatkuvan kehittymiseen, ja määrittelee projektinhallinnan ammattilaisen osaamisen PMI:n julkaiseman A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) -teoksen kautta. Tasokohtaiset sertifiointiprosessit perustuvat teoksessa määriteltyihin projektinhallinnan prosesseihin. Sertifikaatti tarjoaa erinomaisen näytön suorittajan projektinhallinnan osaamisesta. Lisätietoa sertifikaatista löydät sivuilta pmi.org ja pmifinland.org.

IPMA®-sertifiointivalmennus keskittyy sertifiointiprosessiin ja sertifiointiin valmistautumiseen. Suorittamiseen tarvittavan osaamisen voi hankkia Aalto PRO:n Diploma in Project Management tai PM 1 – Projektinhallinnan perusteet -ohjelmissa ja/tai itseopiskeluna.

PMI ja PMP ovat Project Management Institute Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Aloitus

10.10.2018

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Toistuvuus

Hinta:

www.aaltopro.fi/pmi

Ota yhteyttä

Hyödyt

Parannat mahdollisuuksiasi läpäistä sertifioitumisprosessi suunnitelmallisesti, vähemmällä stressillä ja ennen kaikkea kerralla
Saat apua prosessiin ja pääset kiinni harjoitteluun
Saat tärppejä ja käsityksen koetilanteesta sekä kysyttävistä aiheista
Hankit vertailupohjaa ja hahmotat tasosi: osaat arvioida harjoitteluntarpeesi ja suunnitella aikataulusi oikein

Kenelle? 

Valmennus on tarkoitettu sertifioinnista kiinnostuneille ja siihen valmistautuville projektinhallinnan ammattilaisille: projektipäälliköille, projektiryhmän jäsenille, ammattialueiden vastuuhenkilöille ja projektitoimiston työntekijöille.

Sertifiointivalmennus on myös valinnainen osa Diploma in Project Management -koulutusohjelmaa.

Tutustu koulutukseen

Sisältö ja aikataulu

PMI-valmennuksessa käsitellään erityisesti CAPM® ja PMP®-sertifikaatteja. Yhdessä kouluttajan kanssa keskustellen ja harjoitustehtävien myötä varmistatte juuri sinulle oikean sertifikaattitason.

Kouluttaja

Kai Koskinen, DiscoverIT

Kouluttaja Kai Koskisella on yli 10 vuoden kokemus projektijohtamisen koulutusohjelmien ja yrityksille räätälöityjen koulutusten läpiviennistä.

Hän on toiminut Teknillisen korkeakoulun projektiliiketoiminnan tutkijana sekä opiskellut projektijohtamisen jatkokoulutusohjelmassa Montrealissa ja omaa monipuolisen kokemuksen erilaisista projektiympäristöistä sekä projektinhallinnan menetelmistä ja projektinhallinnan työkaluista. Koskinen on itse PMP-sertifioitu projektipäällikkö.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

PMI®-sertifiointivalmennuksen hinta on 780 € (+ alv).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu valmennukseen 26.9.2018 mennessä.

 

Aloitusajankohta