Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Projektinhallinnan parhaat käytännöt – PM 2

Projektinhallinnan parhaat menetelmät monimutkaisten ja haastavien projektien hallintaan ja johtamiseen

Projektinhallinnan parhaat käytännöt – PM 2 on osaamista syventävä koulutus, jonka käytyäsi hallitset projektiliiketoiminnan keskeiset menestystekijät, projektien hallintamallit ja standardit sekä projektinhallinnan osa-alueet ja prosessiryhmät.

Koulutuksessa syvennät ja laajennat projekteihin, projektinhallintaan ja henkilöjohtamiseen liittyvää osaamistasi ja taitojasi. Koulutuksen käytyäsi sinulla on paremmat valmiudet toimia vastuullisena projektipäällikkönä laajempaa projektihallinnan osaamista vaativissa hankkeissa.

 

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hyödyt

PM 2 – Projektinhallinnan parhaat käytännöt -koulutus on projektinjohtamiskokemusta ja -osaamista jo omaaville projektipäälliköille, jotka haluavat syventää osaamistaan vaativien projektien johtamisessa. Se on osaamista syventävä koulutus, jonka tuloksena kehityt projektijohtajana ja opit käyttämään vaativien projektien johtamisessa tarvittavia menetelmiä.

Valmennuksen käytyäsi hallitset projektiliiketoiminnan keskeiset menestystekijät, projektien hallintamallit ja standardit sekä projektinhallinnan osa-alueet ja prosessiryhmät.
Koulutuksessa syvennät ja laajennat projekteihin, projektinhallintaan ja henkilöjohtamiseen liittyvää osaamistasi ja taitojasi.
Opit kommunikoimaan ja toimimaan tehokkaassa yhteistyössä projektiin osallistuvien ja sidosryhmien kanssa.
Koulutuksen käytyäsi sinulla on paremmat valmiudet toimia vastuullisena projektipäällikkönä laajempaa projektihallinnan osaamista vaativissa hankkeissa.
Osaat tunnistaa projektisi luonteen ja haasteet sekä valita tilanteeseen sopivat toimintatavat. Opit kehittämään sekä omia että organisaatiosi projektityötapoja.

Kenelle? 

Koulutus on tarkoitettu kokeneille projektipäälliköille:

  • asiantuntijoille
  • ammattialueiden vastuuhenkilöille
  • projektiryhmän jäsenille
  • osaprojektipäälliköille
  • projektipäälliköille
  • projektien omistajille
  • projektitoimistossa työskenteleville
  • projektinhallinta-alan konsulteille

Projektinhallinnan perustietoja ja -taitoja etsivälle sopii Projektinhallinnan perusteet – PM 1 -koulutus.

Tutustu PM 1 -koulutukseen

Sisältö ja aikataulu

Koulutus rakentuu kahdesta kokonaisuudesta, jotka on jaettu neljään puolen päivän sessioon. Se koostuu luennoista, ryhmätöistä ja harjoituksista.

Koulutusjaksot

Kouluttajat

KTM Martti Kouhi

Konsultti, yrittäjä, Solventor Oy

TkT Jouni Virtaharju

Yliopisto-opettaja, Aalto-yliopisto

Tutkijatohtori, Hanken Svenska Handelshögskolan

Hanki valmiudet valita omat sopivat työkalut

“Projektinjohtamisessa virittyy johtamisen koko kirjo: siinä pitää hallita hallita talous, ymmärtää tekniikka, inspiroida tiimi, koordinoida aikataulut ja tekemiset, huolehtia omasta jaksamisesta, seurata tilannekuvan kehitystä, vakuuttaa asiakas ja niin edespäin. Tunnistatko sinä omat vahvuutesi ja kehittämisalueesi projektien johtajana.

Tavoitteiden saavuttamista johdetaan yksittäisissä projekteissa, mutta eri projektien välinen priorisointi ja työmäärien ohjaaminen on monesti vaikeaa. Vastaavasti yhteisten toimintatapojen kehittäminen voi olla
hankalaa. Projektinhallinnan parhaat käytännöt -koulutuksesta voit saada alkusysäyksen projektikyvykkyyden kehittämiselle koko organisaation tasolla."

Jouni Virtaharju, Aalto-yliopisto, Hanken Svenska Handelshögskolan
Martti Kouhi, Solventor Oy

Luettavaa aiheesta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin koulutuksiimme