Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Projektitoiminta F.E.C. (Uusimaa)

Projektitoiminta F.E.C. -koulutusohjelma on suunnattu pääosin Uudenmaan alueen työnhakijoille ja sen lähiopetuspäivät pidetään pääkaupunkiseudulla. Lisäksi ohjelmaan sisältyy ohjattua, itsenäistä opiskelua. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma yhdistää uutta työntekijää tarvitsevan yrityksen ja osaavan työnhakijan. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää monipuolisesti osaamistaan sekä tarjoaa työpanoksensa yritykselle.

Työskentelyn aikana ei olla työsopimussuhteessa vaan tehdään koulutussopimus.


Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 25 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työnantajan kanssa, jonka tavoitteena on työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

  

Kysy lisätietoja

Hyödyt

Ohjelma antaa sinulle valmiuksia työskennellä erilaisissa projektitehtävissä, esimerkiksi projektipäällikkönä. Opit nykyaikaisia projektinhallinnan ja -johtamisen menetelmiä ja suoritat työelämässä hyvin kysytyn IPMA:n projektinhallinnan sertifikaatin.

Saat asiantuntija-apua omaan työllistymiseen; sinun ei tarvitse enää toimia yksin
Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yrityksessä
Saat uusia työllistymistä edistäviä työelämätaitoja
Saat yliopistotasoista uutta osaamista
Saat mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua kurssikollegojen kanssa

Kenelle?

Koulutusohjelma on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille yliopisto-ja korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vankan työkokemuksen asiantuntijatehtävistä hankkineille henkilöille, jotka haluavat kehittää projektinhallinnan osaamistaan.

Vahvan motivaation lisäksi hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Sisältö ja aikataulu

Koulutusohjelman kokonaispituus on 120 arkipäivää eli noin kuusi kuukautta. Ohjelmassa on Aalto PRO:n järjestämää täydennyskoulutusta noin 20 päivää ja noin 6 - 11 päivää itsenäistä opiskelua. Osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä noin 94 - 100 päivää.

Rakenne

Noin 15 päivää lähiopiskelua

6–11 päivää itsenäistä opiskelua

94–100 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä

Koulutusjaksot

Kustannukset ja hakeminen

Kustannukset

Ohjelma on osallistujalle maksuton.

Yritykselle kokonaiskustannus ohjelmasta on 8 400 € (+ alv).

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta.

Hae koulutukseen

Projektitoiminta F.E.C. (Uusimaa) -koulutusohjelman hakuaika päättyy 15.9.2019.

Koulutuksen numero on 687396.

Koulutukseen haetaan suoraan TE-palvelujen sivujen kautta. Koulutukseen kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti, koska valintaprosessi ja yhteistyöorganisaatiopaikkojen etsiminen käynnistyvät jo hakuaikana. Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

 

 

 

 

Hae koulutukseen