Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Python ja tekoäly – koodauksen perusteet

Helpot ensiaskeleet ohjelmoinnin oppimiseen

Python ja tekoäly -koulutus opettaa osallistujalle Python-ohjelmointikielen perusteet antaen kattavan kuvan sen mahdollisuuksista, käyttökohteista sekä hyödyistä. Koulutuksen tarjoamien perusteiden päälle on jatkossa helppoa opetella lisää kooditaitoja. Koulutus on rakennettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa ohjelmoinnin tuntemusta.

Python-ohjelmointikieli on monikäyttöinen koodikieli, jota sovelletaan mm. koneoppimisessa, johon tekoäly perustuu. Koneoppimisessa luodaan ja arvioidaan ennusteita regression ja datan klusteroinnin avulla. Python ja tekoäly -koulutus perehdyttää osallistujan edellä mainittuihin menetelmiin.

Ohjelmointia opetetaan suomen kielellä. Osallistujat oppivat koulutuksen sisällön koodiharjoitteiden, thinkasprint-työpajojen sekä ryhmätöiden avulla. Teoriaa opitaan lähiopetusilloissa Aallon asiantuntijan johdolla ja käytännön koodaamista verkossa itseopiskeluna. Verkko-opiskelua tukevat säännölliset tehtävien palautukset sekä koulutuksen assistentit.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Ohjelman kouluttajien, koulutuksen assistenttien ja vertaistukiryhmän tuella opit Pythonin perusteet ja käytännön tekoälysoveltamista sekä ymmärrät digiteknologioita syvällisemmin.

Vuoden 2018 ohjelman osallistujien toimenkuvat vaihtelevat projektikoordinaattorista tietohallintojohtajaan ja tuotepäälliköstä matemaatikkoon.

Organisaatiosi pysyy ajan tasalla digikehityksessä, saa käsityksen ohjelmoinnin tärkeydestä ja vahvistaa kilpailukykyään työmarkkinoilla.


Osallistujien kokemuksia Python ja tekoäly -ohjelmasta

”Ohjelma auttoi pääsemään kiinni Pythonin hyödyntämiseen käytännössä isojen datamäärien analyysissä ja loi hyvän pohjan omatoimiselle oppimiselle jatkossa.”

”Kattava katsaus Python-koodauksen perusteisiin. Harjoitukset oli hyvin toteutettu ja tarpeeksi haastavia.”

”Yleissivistävä, pureutuu ohjelmoinnin perusteisiin, tekoälyn soveltamiseen datan käytössä ja siitä saataviin hyötyihin. Olen jo suositellut ohjelmaa monelle tutulle.”


 

Hyödyt

Ohjelmoinnin perustaidoilla voit ymmärtää uusia digiteknologioita, kuten tekoälyä ja koneoppimista, ja niiden kehitystä. Python ja tekoäly -ohjelmassa opit ymmärtämään Pythonin ja sen sovellusten hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

Päivität ammattitaitosi vastaamaan nykytyön vaatimuksia
Rakennat hyvän perustan koodauksen jatko-oppimiselle
Saat konkreettisia esimerkkejä koneoppimis- ja tekoälysovellusten toteuttamisesta Pythonilla
Organisaatiosi kyky ymmärtää dataintensiivisen liiketoiminnan päätöksentekoa ja prosesseja kehittyy

Kenelle?

Python ja tekoäly -koulutus sopii kaikille ohjelmoinnista kiinnostuneille, joilla ei ole aiempaa ohjelmoinnin tuntemusta. Siitä hyötyvät esimerkiksi he, jotka työskentelevät voimakkaasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Lisäarvoa ohjelmasta saavat henkilöt, joiden työnkuva muuttuu ja joilla on erityistarve päivittää omaa ammattitaitoaan.

Koulutuksesta voivat hyötyä erityisesti henkilöt, jotka ovat paljon eri teknologioiden ja tietotekniikan kanssa tekemisissä. He hyödyntävät teknologiaa päivittäisessä työssään tai keskustelevat niistä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Motivaationa voi olla parempi asiakaspalvelu laajemmalla asiantuntijuudella.

Rakenne

Aallon kouluttajien johdolla

Yhteensä 6 kertaa kestoltaan 3-6 tuntia noin joka toinen viikko.

Online-opiskelu

Lähiopetuskertojen välillä tapahtuva itsenäinen oppimisjakso. Opetus kirjallisten ohjeiden, harjoitusten sekä opetusassistenttien tukemana.

Harjoitustyö

Muutaman viikon kestävä ohjelman lopputyö, joka toteutetaan pareittain tai itsenäisesti. Opetusassistentit auttavat ja neuvovat. Lopputyön aiheen ja tason voi valita itse.

Koulutusjaksot

Luettavaa aiheesta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin koulutuksiimme