Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Tohtorit liike-elämän palvelukseen F.E.C.*

Tämän rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on saattaa yhteen uutta työntekijää tarvitseva yritys ja osaava työnhakija. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää monipuolisesti osaamistaan sekä tarjoaa työpanoksensa yritykselle.

Koulutus on suunnattu Uudenmaan alueen työnhakijoille ja sen lähipäivät ovat Helsingissä. Opetus koostuu teoriaopinnoista ja teoriaa tukevista käytännön harjoituksista sekä fasilitoiduista ryhmätöistä, jonka lisäksi on ohjattua itsenäistä opiskelua. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

  

Ota yhteyttä

Hyödyt

Kehität ymmärrystäsi liiketoiminnan prosesseista, tuottavuudesta ja kannattavuudesta
Vahvistat valmiuksiasi toimia liiketoiminnan kehittämis- ja projektinhallintatehtävissä ja saat mahdollisuuden löytää oman asiantuntijaroolisi
Työvoimakoulutus on tehokas tapa verkostoitua ja pitää yhteyttä työmarkkinoille
Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yrityksessä
Sinulle tarjotaan asiantuntija-apua omaan työllistymiseen; sinun ei tarvitse enää toimia yksin

Kenelle? 

Koulutusohjelman kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset tekniikan, luonnontieteellisten tai humanististen tieteiden tohtoritutkinnon suorittaneet.

Sisältö ja aikataulu

Koulutuksen lähipäivät ovat Helsingissä. Opetusta on yleensä kahden päivän jaksoissa noin kaksi kertaa kuukaudessa. Lisäksi on ohjattua, itsenäistä opiskelua. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus kurssilaisen, yhteistyöyrityksen ja Aalto PRO:n välillä. Valitut kurssilaiset työskentelevät yhteistyöyrityksissä n. 80 % ohjelman ajasta. Koulutussopimuksen ajalta yritykset eivät maksa osallistujalle palkkaa. Aalto PRO tukee yritystä ja kurssilaista koko ohjelman ajan.

Rakenne

16 lähiopetuspäivää

9 etäopiskelupäivää

95 päivää työssäoppimista

Koulutusjaksot moduuleina (pitkät ohjelmat)

Kustannukset

Ohjelma on osallistujalle maksuton.

Yritykselle kokonaiskustannus ohjelmasta on 8 400 € + alv.

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta.

Hae ohjelmaan

Hae ohjelmaan te-palvelut.fi -sivujen kautta 29.3.2019 mennessä
Koulutuksen numero on 683822.

 

 

 

Hae ohjelmaan