Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Tuotannonohjauksen perusteet kahdessa päivässä - TURBO

Tiedot ja työkalut tuotannonohjauksen kehittämiseen

Modernin yrityksen tuotannonohjauksessa tavoitteina ovat sekä asiakastyytyväisyys että tehokkuus. Asiakasta palvellaan hyvällä toimitusvarmuudella ja lyhyellä toimitusajalla, tehokas tuotanto puolestaan minimoi vaihto-omaisuuden ja optimoi kapasiteetin käyttöasteen.

Turbo on kaksipäiväinen tuotannonohjauskoulutus. Kurssilla tarkastellaan monipuolisesti valmistavan yrityksen tuotantotoimintaa: tuotantostrategiat, materiaalin ja kapasiteetin ohjaus, tuotanto osana toimitusketjua sekä tuotannon mittaaminen ja kehittäminen.

Tuotannonohjauksen kurssiin liittyy lähiopetuksen jälkeen harjoitus, jossa tavoitteena on syventää kurssin aikana opittua ainesta soveltamalla sitä joko omaan yritykseen tai kuvitteelliseen tilanteeseen. Omasta yrityksestä tehtävät työt johtavat parhaimmillaan konkreettisiin kehitysprojekteihin yrityksessä.  Kurssitodistuksen ja arvosanan lisäksi osallistuja saa työstään henkilökohtaisen kirjallisen palautteen.

 

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hyödyt

Turbo tarjoaa perustiedot teollisen yrityksen tuotannonohjauksesta ja tuotannon kehittämisestä sekä auttaa hahmottamaan tuotannon keskeisen roolin osana suurempaa kokonaisuutta asiakkaan palvelemisessa. Turbo on tehokas myös silloin, kun haluat kerrata ja päivittää tietojasi tuotannonohjauksen perusteista.

Saat perustiedot teollisen yrityksen tuotannonohjauksesta ja tuotannon kehittämisestä
Hahmotat tuotannon keskeisen roolin osana suurempaa kokonaisuutta asiakkaan palvelemisessa
Opit, miten muut organisaatiot kohtaavat haasteet

Kenelle? 

Koulutuksen kohderyhmään kuuluvat tuotannonsuunnittelijat, tuotannon tiiminvetäjät ja tuotannon keskijohto, joilla ei ole teoreettisia tietoja tuotannonohjauksen perusteista tai jotka haluavat kerrata perusteet ja saada uusia ajattelumalleja. Koulutuksesta on hyötyä myös tuotantoa läheisissä toiminnoissa (esim. tilaushallinto, osto, logistiikka) työskenteleville henkilöille.

Turbon käytyäsi hallitset tuotannonohjauksen perusteet ja voit jatkaa tietojesi ja taitojesi syventämistä Diploma in Operations Management -ohjelmassa.

Tutustu koulutukseen

Sisältö ja aikataulu

Koulutuspäivät

Kouluttaja

Marja Blomqvist, Tkl, CSCP

kL, CSCP Marja Blomqvist toimii itsenäisenä kouluttajana ja konsulttina. Hänellä on monen vuoden kokemus organisaatioiden kehitysprojektien tukemisesta sekä laaja koulutuskokemus avoimissa ja räätälöidyissä koulutuksissa.

Marjan koulutukset ja työpajat saavat jatkuvasti erinomaisia arvosanoja sekä kiitosta käytännön ja teorian ansiokkaasta yhdistämisestä, innostuneisuudesta ja asiantuntemuksesta. Marja on toiminut vuodesta 2008 lähtien toisena pääkouluttajana Aalto PRO:n Starttipaketti lean-johtamiseen –koulutuksessa ja kouluttaa myös mm. Diploma in Operations Management -ohjelmassa. Marja on toteuttanut koulutuksia mm. Huslabille, Pohjois-Savon SOTE-piirille ja Uudenmaan Sairaalapesulalle. Marja toimii tuntiopettajana ja tekee väitöstutkimusta Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun tuotantotalouden laitoksella.

Edellisten kurssien palautteesta poimittua:

Teoria kohtasi käytännön, kouluttajan reaalimaailman kokemuspohja tuki/kyseenalaisti sopivasti "mustavalkoisia" oppikirjoja.

Parasta koulutuksessa oli luennoitsijan innostus, asiantuntemus ja työtapa, Marjaa olisi voinut kuunnella väsymättä ainakin kaksi päivää lisää.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta