Edellinen sivu

Viisi laatutyökalua ongelmanratkaisuun

Tehoa päätöksentekoon

Etsitkö helposti omaksuttavia ja nopeasti käyttöön otettavia laatutyökaluja ja -menetelmiä päätöksenteon tueksi? Koulutuksessa tutustut harjoitusten kautta viiteen peruslaatutyökaluun ja opettelet niiden käyttöä sekä soveltamista erilaisissa ongelmanratkaisutilanteissa. Opit työkalujen tehokkaan käyttöönoton ja pystyt soveltamaan niitä sekä fasilitoimaan niiden käyttöä omassa työyhteisössä.  

Koulutuspäivän jälkeen voit halutessasi laatia soveltavia harjoituksia työyhteisössäsi. Harjoitusten tulokset ja palaute käydään läpi ryhmässä toteutettavassa webinaarissa kouluttajan tukemana.

Koulutus on osa laajempaa Lean-työkalut -kokonaisuutta, joka muodostuu kolmesta erillisestä 1-2 päivän mittaisesta koulutuksesta. Voit valintasi mukaan käydä joko yksittäisen koulutuksen tai osallistua kaikkiin kolmeen koulutukseen parhaan hyödyn ja oppimistuloksen aikaansaamiseksi.

Pyydä lisätietoja Kaikki lean-koulutukset

Aloitus

Kysy lisätietoja seuraavasta aloituksesta

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Toistuvuus

Hinta:

www.aaltopro.fi/laatutyokalut

Ota yhteyttä

Saat nopeasti konkreettisia välineitä päätöksentekoon

Opit fasilitoimaan laatutyökalujen käyttöä tiimissäsi

Saat kokeneelta ohjaajalta tukea harjoituksissa

Hyödyt

Koulutuspäivän aikana tutustut keskeisimpien laatutyökalujen logiikkaan ja harjoittelet niiden käyttöä erilaisissa ongelmanratkaisutilanteissa.

Otat haltuun keskeisimmät peruslaatutyökalut
Saat konkreettisia työkaluja päätöksenteon tueksi
Opit ratkaisemaan ongelmia systemaattisia menetelmiä hyödyntäen

Kenelle? 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti palveluprosessien kehittämisestä kiinnostuneille  asiantuntijoille, jotka haluvat oppia nopeasti hyödynnettäviä konkreettisia keinoja systemaattiseen ongelmanratkaisuun.

Mikäli sinua kiinnostaa tutustua laajemmin lean-työkalujen tarjoamiin mahdollisuuksiin, katsothan myös muut koulutuksemme aiheen ympäriltä. 

Katso kaikki lean-koulutukset

Sisältö ja aikataulu

Koulutus on yhden lähiopetuspäivän mittainen. Sen jälkeen voit halutessasi laatia jälkitehtävän ja osallistua ryhmässä toteutettavaan webinaariin, jossa käydään läpi tulokset ja saadaan palautetta kouluttajalta.

Koulutus on osa Lean-työkalut -kokonaisuutta. Voit valintasi mukaan käydä joko yksittäisen koulutuksen tai osallistua kaikkiin kolmeen koulutukseen parhaan hyödyn ja oppimistuloksen aikaansaamiseksi. Siirry Lean-työkalut -koulutuksen sivulle.

Koulutusjaksot moduuleina (pitkät ohjelmat)

Kouluttaja

 

Simo Salminen

Lean Six Sigma Master Black Belt ja European Quality Award -arvioitsija Simo Salminen on työskennellyt runsaan 30 vuoden ajan laadun ja prosessien parantamisprojekteissa teollisuudessa.

Salminen on kouluttanut yrityksissä ja oman yrityksen vetäjänä useita satoja henkilöitä LSS Green Belt - ja Black Belt -sertifikaattien haltijoiksi Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Euraasiassa. Hän on hankkinut laajan kokemuksen ja ymmärryksen tuote- ja prosessilaadun kehittämisessä lähes 20 vuoden aikana laadun kehittämispäällikkönä ja johtajana Nokia Matkapuhelimet Oy:ssä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta