Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Web-kehittäjä RekryKoulutus

Kiinnostaako ura web-sovelluskehityksen parissa?

Web-kehittäjä RekryKoulutus on tarkoitettu asiantuntijoille, jotka haluavat oppia web-sovelluskehityksen moderneilla teknologioilla ja työllistyä sovelluskehityksen tehtäviin.

Kuuden kuukauden rekrytoivassa koulutusohjelmassa työskentelet yhteistyöyrityksessä kokemustasi vastaavissa työtehtävissä. Työskentelyn ohessa osallistut koulutusjaksoihin ja syvennät osaamistasi web-kehittämisen eri osa-alueista. Opinnoissa käsitellään web-sovelluskehitykseen liittyviä kokonaisuuksia, käsitteitä ja teknologioita, tietokantoja ja niiden käyttöä, web-sovellusten testaamista ja monitorointia sekä DevOps ja NoOps –menetelmiä. 

Rekrytoivan koulutusohjelman tärkein tavoite on löytää sinulle työpaikka. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa, ja sen ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan, Aalto PRO:n ja yrityksen välillä. Uusia osaajia tämän ohjelman kautta etsivät esimerkiksi Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Etteplan MORE Oy, Turck Vilant Systems Oy, Takamäki Group Oy, Booky Group ja Artific Intelligence Oy.

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

 Kysy lisätietoja

Fennia
Etteplan more
Takamäki Group
Turc Viliant Systems
Booky Group
Artific Intelligence
TE-palvelut
ELY

Saat korkeatasoista koulutusta ja viimeisimpään tietoon pohjautuvaa osaamista

Vahvistat valmiuksiasi toimia web-kehittämisen parissa ja kehität jo olemassa olevaa osaamistasi

Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yhteistyöyrityksessä

Kenelle? 

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät, lomautetut tai irtisanomisuhan alla olevat korkeasti koulutetut henkilöt. Hakijoilta edellytetään (1) hyvää tietokoneen käyttötaitoa, (2) ohjelmointikokemusta sekä (3) kykyä etsiä ja omaksua tietoa verkosta. Versionhallintajärjestelmien, tietokantojen, ja web-ohjelmoinnin tuntemus lasketaan hyödyksi.

Ohjelma antaa valmiudet toimia esimerkiksi

  • Sovelluskehityksessä suunnittelijana, kehittäjänä tai testaajana
  • Web-ohjelmoijana tai –ylläpitäjänä
  • Erilaisissa ohjelmistotestaukseen tai ohjelmiston suunnitteluun liittyvissä projektitehtävissä.

Sisältö ja aikataulu

Web-kehittäjä RekryKoulutus koostuu kuuden kuukauden työskentelystä yhteistyöyrityksissä ja Aalto PRO:n järjestämistä lähiopetuspäivistä, joiden aikana saat kattavan web-sovelluskehittäjäkoulutuksen. 

Tällä hetkellä viranomaisten koronatilanteeseen antamien ohjeiden mukaisesti toteutamme koulutuksen etänä. Mikäli lähiopetus on ohjelman aikana mahdollista, lähipäivät ovat Helsingissä Aalto PRO:n tiloissa. 

Ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus osallistujan, yhteistyöyrityksen ja Aalto PRO:n välillä. Ohjelma käynnistyy syyskuussa 2021. Koulutusohjelma kestää yhteensä 120 päivää, jotka jakaantuvat seuraavasti; yhteensä 17 lähiopetuspäivää, 19 etäopiskelupäivää sekä 84 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Aalto PRO tukee yritystä ja kurssilaista koko ohjelman ajan.

Rakenne

Lähiopetusta

17 Aalto-yliopiston asiantuntijoiden vetämää lähiopetuspäivää

Etäopiskelua

19 päivää itsenäistä etäopiskelua

Työssäoppimista

84 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä

Koulutusjaksot

Kustannukset ja hakeminen

Aloitusajankohta