Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Ohjelma nuorille osaajille

Young Business Professional F.E.C.*

Nuori ammattilainen, etsitkö töitä?

Koulutusohjelma on tarkoitettu sinulle, jos olet alle 30-vuotias, enintään kolme vuotta sitten valmistunut ja etsit nyt osaamistasi vastaavaa työpaikkaa. Voit hakea mukaan millä tahansa koulutustaustalla, sillä tarkoitus on löytää sinulle työpaikka, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi.

Kuuden kuukauden rekrytoivassa koulutuksessa työskentelet yhteistyöorganisaatiossa kokemuksesi, osaamisesi ja organisaation tarpeiden mukaisissa tehtävissä. Opit tuntemaan ammatilliset vahvuutesi ja kehität niitä yhdessä tulevaisuuden työnantajasi kanssa. Työskentelyn ohessa osallistut ammatillista kehittymistäsi tukeviin koulutusjaksoihin ja syvennät osaamistasi muun muassa organisaatioiden tavoitteelliseen toimintaan liittyvistä toimintaperiaatteista. Tämän lisäksi voit tehdä vapaasti valittavia opintoja esimerkiksi vastuullisuuden teemoista, projektinjohtamisesta tai vaikka palvelumuotoilusta. Kokoat ohjelmassa omaa kehittymistäsi ja koulutuksenaikaista työtehtävää tukevan opintokokonaisuuden.

F.E.C.-ohjelmissamme työllistyt monipuolisesti erilaisiin sinua kiinnostaviin tehtäviin joko julkiseen tai yksityiseen organisaatioon. Tehtävät aiemmissa FEC-ohjelmissa ovat olleet muun muassa Logistics Specialist, Junior Project Officer, Projektipäällikkö (Tietoanalyysit), Myyntipäällikkö, Erityisasiantuntija ja Business Development Manager.

Hakuaika päättyy jo 13.8., joten jos koulutus kiinnostaa ja haluat jutella hakemisesta, ota pikaisesti yhteyttä Anna-Maijaan: anna-maija.ahonen@aaltoee.fi tai puhelimitse +358 10 837 3831.

Rekrytoivan koulutuksen tavoite on löytää sinulle työpaikka. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa, ja sen ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan, Aalto PRO:n ja yrityksen välillä.

Young Business Professional F.E.C. auttaa sinua löytämään oman paikkasi työelämässä!

 

 

Kysy lisätietoja

Koulutuksen hyödyt osallistujalle

Kehität osaamistasi monipuolisesti työelämässä ja asiantuntijatehtävissä tarvittavissa taidoissa
Rakennat omaa osaamisprofiiliasi ja ymmärrystäsi oman osaamisesi arvosta
Sovellat oppimaasi ja pääset osoittamaan kykysi aidoissa työtehtävissä
Saat tukea työllistymiseen ja työnhakuun asiantuntijoiltamme

  

Kenelle?

Voit hakea ohjelmaan, jos sinulla on enintään kolme vuotta korkeakoulututkinnon suorittamisesta, olet työtön tai jäämässä työttömäksi ja olet alle 30-vuotias. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Yhteistyöorganisaatiosi voi sijaita Uudellamaalla tai halutessasi muuallakin.

Koulutus sopii

  • henkilöille, joilla on halu työllistyä kiinnostaviin asiantuntijatason tehtäviin
  • korkeakoulutetuille, jotka haluavat syventää ymmärrystään liiketoiminnan tai organisaatioiden tavoitteellisen toiminnan lainalaisuuksista
  • vastikään valmistuneille helpottamaan työelämään sijoittumista
  • nuorille osaajille, jotka haluavat profiloitua asiantuntijoina ja löytää keinoja viestiä omasta osaamisesta työnantajille.

Sisältö ja aikataulu

Teetpä mitä tahansa asiantuntijatyötä julkisessa tai yksityisessä organisaatiossa, on tärkeää ymmärtää sen tavoitteita, taloudellista vastuuta sekä toiminnan kehittämistä. Urasi jatkoa ja tulevien työllistymismahdollisuuksien varmistamiseksi on hyvä myös hallita liiketoiminnan perusteet koulutustaustasta riippumatta. Niinpä koulutuksen jaksoilla painotetaan myös liiketoiminnan teemoja. Valinnaisina opintojaksoina voit valita opintoja esimerkiksi vastuullisuuden teemoista, projektinjohtamisesta tai vaikka palvelumuotoilusta.

Opetusta on yleensä kahden päivän jaksoissa noin kerran kuukaudessa. Lisäksi osa opinnoista suoritetaan itsenäisesti, mutta pääosan koulutuksesta työskentelet yhteistyöyrityksessäsi.

Tällä hetkellä viranomaisten koronatilanteeseen antamien ohjeiden mukaisesti toteutamme koulutuksen etänä. Mikäli lähiopetus on ohjelman aikana mahdollista, lähipäivät ovat Helsingissä Aalto PRO:n tiloissa. 

Ohjelma kestää yhteensä kuusi kuukautta koostuen:

  • Yhteisistä koulutusjaksoista
  • Valinnaisista koulutusjaksoista
  • Itsenäisestä opiskelusta
  • Työskentystä yhteistyöyrityksessäsi

Kustannukset ja hakeminen

Aloitusajankohta