Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Young Business Professional F.E.C.*

Vauhtia ja uskottavuutta urakasvuun nuorille osaaijlle

Tavoitteletko uraa markkinoinnin parissa tai liiketoiminnan kehitysprojekteissa? Houkuttavatko tehtävät palvelujen liiketoimintalähtöisessä ja asiakaslähtöisessä kehittämisessä? Vai koetko enemmän vetoa uraan asiakkuuksien parissa?

Nämä ovat esimerkkejä mahdollisista urapoluista sinulle Young Business Professional F.E.C. -ohjelmassamme. Tule rakentamaan ammatillista tulevaisuuttasi, vahvistamaan kykyjäsi sekä löytämään osaamisestasi kiinnostunut työnantaja. Näytä osaamisesi ja löydä paikkasi työelämässä!

Rekrytoiva koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Ohjelman tärkein tavoite on löytää osallistujille työpaikka. Koulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan, Aalto PRO:n ja yrityksen välillä.

 

Lataa esitepaketti Kysy lisätietoja

Esiteen avulla potentiaalinen yhteistyöyritys tutustuu helposti ohjelman hyötyihin ja F.E.C. -konseptiin. Työnhakijana esittelet ohjelmaa ja koulutuskonseptia helposti esitteen avulla hakiessasi yhteistyöpaikkaa.

Aloitus

3.5.2021, joustava aloitus riippuen yhteistyöyrityksestä ja vapaasti valittavista opinnoista

Koulutuksen hyödyt osallistujalle

Kehität osaamistasi liiketoiminnan ydinteemoista
Rakennat omaa osaamisprofiiliasi
Sovellat oppimaasi ja pääset osoittamaan kykysi aidoissa työtehtävissä
Saat tukea työllistymiseen ja työnhakuun asiantuntijoiltamme

Hyödyt yhteistyöyritykselle 

Tukeva perusta –
kestävä ura
Hakijoillamme on laadukas tutkinto ja motivaatio korkealla.
Tehokkuus Tutustut yrityksellesi sopiviin hakijoihin joustavasti.
Sujuvuus ja nopeus Yrityksesi yhteistyö sopivimman osaajan kanssa alkaa heti.
Luottamus Aalto PRO:n kokemus ja asiantuntijat ovat käytettävissänne koko yhteistyön ajan.

 

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 25 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

  

Kenelle?

Voit hakea ohjelmaan, jos sinulla on enintään kolme vuotta korkeakoulututkinnon suorittamisesta, olet työtön tai jäämässä työttömäksi ja olet alle 30-vuotias. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Yhteistyöyrityksesi voi sijaita Uudellamaalla tai halutessasi muuallakin.

Koulutus sopii

  • henkilöille, joilla on halu kasvaa liiketoiminnan osaajiksi.
  • vastikään valmistuneille helpottamaan työelämään sijoittumista.

Sisältö ja aikataulu

Opetusta on yleensä kahden päivän jaksoissa noin kerran kuukaudessa. Lisäksi osa opinnoista suoritetaan itsenäisesti, mutta pääosan koulutuksesta työskentelet omassa yhteistyöyrityksessäsi.

Tällä hetkellä viranomaisten koronatilanteeseen antamien ohjeiden mukaisesti toteutamme koulutuksen etänä. Mikäli lähiopetus on ohjelman aikana mahdollista, lähipäivät ovat Helsingissä Aalto PRO:n tiloissa. 

Ohjelma kestää yhteensä 120 päivää, jotka jakaantuvat seuraavasti:

  • 8 päivää kaikille yhteisiä opintoja
  • 6 päivää ammatillista profiiliasi tukevia opintoja
  • 6 päivää itsenäistä opiskelua 
  • 100 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessäsi

Joustava aloitus

Voit aloittaa koulutuksen joustavasti yhteistyöyrityksessä työskentelyllä jo 3.5.2021 alkaen ja osallistua vapaasti valittaville koulutusjaksojen aikataulujen mukaisesti. Kaikkien opiskelijoiden yhteiset jaksot alkavat elokuussa. Opintojen aloittamisen edellytyksenä on kuitenkin aina sopimus yhteistyöyrityksen kanssa.

 

Koulutusjaksot

Ammatillista profiiliasi tukevat opinnot

Yhteisiä opintoja täydennetään koulutustarjottimelta valittavista opinnoista. Näin kullekin opiskelijalle muodostuu oma koulutuspolku, jossa sekä opiskelijan että yhteistyöyrityksen osaamisen kehittämistarpeet on otettu huomioon.

 

Kustannukset ja hakeminen

 

 

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivujen kautta

Hae koulutukseen