Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Young Business Professional F.E.C.*

Oletko hiljattain valmistunut ja etsit oman alasi työpaikkaa?

Young Business Professional F.E.C. -ohjelma auttaa sinua löytämään oman paikkasi työelämässä ja saat lähtölaukauksen urallesi!

Kuuden kuukauden rekrytoivassa koulutuksessa työskentelet yhteistyöyrityksessä kokemuksesi, osaamisesi ja yrityksen tarpeiden mukaisissa tehtävissä. Opit tuntemaan ammatilliset vahvuutesi ja kehität niitä yhdessä tulevaisuuden työnantajasi kanssa. Työskentelyn ohessa osallistut ammatillista kehittymistäsi tukeviin koulutuksiin ja syvennät osaamistasi liiketoiminnan eri osa-alueilta käytännönläheisesti, ja pääset viemään oppimaasi yhteistyöyrityksen käytännön toimintaan.

Rekrytoivan koulutuksen tavoite on löytää sinulle työpaikka. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa, ja sen ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan, Aalto PRO:n ja yrityksen välillä.

Näytä osaamisesi ja löydä paikkasi työelämässä!

 

 

Lataa esitepaketti Kysy lisätietoja

Esittelet koulutusta ja konseptia esitteen avulla mahdolliselle tulevalle työnantajallesi kun haet yritysyhteistyöpaikkaa asiantuntijoidemme tukemana. Esiteen avulla potentiaalinen yhteistyöyritys tutustuu helposti ohjelman hyötyihin ja F.E.C. -konseptiin.

Aloitus

Joustava aloitus riippuen yhteistyöyrityksestä ja vapaasti valittavista opinnoista

Koulutuksen hyödyt osallistujalle

Kehität osaamistasi liiketoiminnan ydinteemoista
Rakennat omaa osaamisprofiiliasi
Sovellat oppimaasi ja pääset osoittamaan kykysi aidoissa työtehtävissä
Saat tukea työllistymiseen ja työnhakuun asiantuntijoiltamme

  

Kenelle?

Voit hakea ohjelmaan, jos sinulla on enintään kolme vuotta korkeakoulututkinnon suorittamisesta, olet työtön tai jäämässä työttömäksi ja olet alle 30-vuotias. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Yhteistyöyrityksesi voi sijaita Uudellamaalla tai halutessasi muuallakin.

Koulutus sopii

  • henkilöille, joilla on halu kasvaa liiketoiminnan osaajiksi.
  • vastikään valmistuneille helpottamaan työelämään sijoittumista.

Sisältö ja aikataulu

Opetusta on yleensä kahden päivän jaksoissa noin kerran kuukaudessa. Lisäksi osa opinnoista suoritetaan itsenäisesti, mutta pääosan koulutuksesta työskentelet yhteistyöyrityksessäsi.

Tällä hetkellä viranomaisten koronatilanteeseen antamien ohjeiden mukaisesti toteutamme koulutuksen etänä. Mikäli lähiopetus on ohjelman aikana mahdollista, lähipäivät ovat Helsingissä Aalto PRO:n tiloissa. 

Ohjelma kestää yhteensä kuusi kuukautta koostuen:

  • Yhteisistä koulutusjaksoista
  • Valinnaisista koulutusjaksoista
  • Itsenäisestä opiskelusta
  • Työskentystä yhteistyöyrityksessäsi

Opintokokonaisuudet

Valinnaiset opinnot

Yhteisiä opintoja täydennetään valinnaisilla opinnoilla. Näin kullekin opiskelijalle muodostuu oma koulutuspolku, jossa sekä opiskelijan että yhteistyöyrityksen osaamisen kehittämistarpeet on otettu huomioon.

 

Kustannukset ja hakeminen

Aloitusajankohta