Aalto PRO:n palvelut muutostilanteissa

Aalto PRO:n muutospalveluissa yhdistyvät uravalmennus ja muutoskoulutukset joustavasti samassa paketissa yrityksenne tarpeen mukaan räätälöitynä.

Yritykset ja organisaatiot kohtaavat tänä päivänä yhä nopeampia markkinasyklejä ja markkinoiden heilahteluja sekä digitalisaation tuomia nopeitakin muutoksia kilpailijoiden liikkeissä. Näillä markkinaympäristön muutoksilla on vaikutusta yritysten investointeihin ja työvoimatarpeisiin ja erilaiset muutokset etenkin työvoiman joustoissa ja sopeuttamisessa ovatkin arkipäiväistyneet. Työnantajan vastuullisuus korostuu näissä tilanteissa. Sopeuttamistilanteet vaikuttavat koko yrityksen toimintaan ja laadukkaasti suunniteltu muutosturva antaa lähtevälle henkilöstölle hyvät edellytykset mahdollisimman nopeaan työllistymiseen.

Muutostilanteen sujuva läpivienti auttaa sekä vähennyksen kohteena olevia henkilöitä että yritystä suuntaamaan katseensa eteenpäin. Vähennystarpeen henkilöstövaikutukset eivät koske vain lähtijöitä, vaan moni esimies ja HR:n edustaja nimeää irtisanomiset uransa raskaimmiksi hetkiksi, ja myös luottamusmiehet ja taloon jäävät tarvitsevat tukea. Irtisanomiset ovat koko työyhteisöä ravisuttava tapahtuma, jonka inhimillinen ja asianmukainen käsittely on kriittistä niin irtisanotuille kuin töissä jatkavillekin.

Aalto PRO tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja muutos-, rekrytointi- ja F.E.C.-koulutusten lisäksi uravalmennus- ja coachingpalveluihin.

Ota yhteyttä

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.

Minna Wickholm

Business Area Director, Open Programs

+358 10 837 3723

minna.wickholm@aaltoee.fi

Anita Vastamäki

Director, Open Programs

+358 10 837 3811

anita.vastamaki@aaltoee.fi