Kasvu, uudistuminen ja uusien osaajien rekrytointi

Millaista osaamista tulevaisuuden työelämä edellyttää? Miten vastaamme organisaatioissa digitalisaation tuomiin haasteisiin? Miten organisaatiot voivat tukea jatkuvaa oppimista? Osaaminen ja jatkuva uudistuminen ovat kestävän kasvun tärkeimmät tekijät. Yritysten ja organisaatioiden kasvu ja uudistuminen ei tapahdu ilman osaavaa henkilöstöä. Monilla aloilla osaajista on jo merkittävä pula, jonka lisäksi organisaatiot kilpailevat parhaista osaajista globaalisti.

Rekrytoivat koulutusohjelmamme Further Educated with Companies ja RekryKoulutus auttavat, kun teillä on tarve löytää uusia osaavia tekijöitä. TäsmäKoulutus-ratkaisuilla organisaatio voi vastata toimintaympäristön muuttumiseen tai teknologiamurroksen tuomiin haasteisiin räätälöidyllä koulutuksella.

F.E.C. -koulutuskonsepti RekryKoulutukset TäsmäKoulutus

Palvelut sopeuttamis- ja irtisanomistilanteissa

Työnantajan vastuullisuus korostuu sopeuttamistilanteissa. Sopeuttamistilanteet vaikuttavat koko yrityksen toimintaan. Laadukkaasti suunniteltu muutosturva antaa vähennettävälle henkilöstölle hyvät edellytykset mahdollisimman nopeaan työllistymiseen.

Muutostilanteen sujuva läpivienti auttaa sekä vähennyksen kohteena olevia henkilöitä että yritystä suuntaamaan katseensa eteenpäin. Vähennystarpeen henkilöstövaikutukset koskevat lähtevien henkilöiden lisäksi myös esihenkilöitä ja HR-asiantuntijoita sekä luottamusmiehiä ja työssään jatkavia henkilöitä, jotka myös tarvitsevat tukea irtisanomistilanteessa. Irtisanomiset ovat koko työyhteisöä ravisuttava tapahtuma, jonka inhimillinen ja asianmukainen käsittely on kriittistä niin irtisanotuille kuin töissä jatkavillekin.

Urapalveluissa yhdistyvät uravalmennus ja muutoskoulutukset joustavasti samassa paketissa yrityksenne ja irtisanottavan henkilöstön tarpeen mukaan räätälöitynä. Palvelujemme lähtökohta on elinikäinen oppiminen. Ratkaisumme mahdollistavat urasiirtymät ja täysin uuden osaamisen rakentamisen. Uravalmentajamme tukevat ja sparraavat tavoitteiden kirkastamisessa ja oman uran suunnittelussa sekä toimivan ammatillisen uraratkaisun löytymisessä.

Lue lisää palvelusta

Luettavaa aiheesta

Ota yhteyttä

Toteutetaan yhdessä organisaationne ja henkilöstönne tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Minna Wickholm

Minna Wickholm

Business Area Director, Open Programs

+358 10 837 3723

minna.wickholm@aaltoee.fi

Anita Vastamäki

Anita Vastamäki

Director, Open Programs

+358 10 837 3811

anita.vastamaki@aaltoee.fi