MuutosKoulutus

MuutosKoulutuksella tuetaan irtisanottavien mahdollisuuksia työllistyä muualle tai lomautettujen henkilöiden valmiuksia palata eri työtehtävään.

MuutosKoulutuksella yritys voi kantaa vastuuta työntekijöidensä tulevaisuudesta, kun se joutuu tuotannollisista tai taloudellisista syistä irtisanomaan henkilöstöään.

Tiesithän, että MuutosKoulutus soveltuu myös tilanteisiin, joissa henkilöstöä lomautetaan toistaiseksi ja paluu aiempaan työtehtävään on epävarmaa?

Koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa ja nopeuttaa irtisanottujen uudelleentyöllistymistä. MuutosKoulutuksessa osallistuja voi syventää nykyistä osaamistaan tai opiskella täysin uusia kokonaisuuksia ja siten suuntautua kokonaan uudenlaisiin tehtäviin. Muutoskoulutuksen kesto on tapauskohtaista, kuitenkin vähintään 10 opintotyöpäivää.

Aalto PRO on Uudenmaan ELY-keskuksen puitesopimustoimittaja MuutosKoulutuspalveluissa. MuutosKoulutuksen rahoittavat ELY-keskus ja työnantaja yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 20 %.

Laaja tarjontamme kattaa kymmeniä teknologia- ja liiketoimintalähtöisiä opintokokonaisuuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan johdossa ja vaativissa asiantuntijatehtävissä työskentelevien osaamistarpeita.

MuutosKoulutus sopii sekä julkisen että yksityisen sektorin työnantajille.

Microsoftin Polku-ohjelmassa yli 500 henkilöä valitsi Aalto PRO:n MuutosKoulutuksen.

Ota yhteyttä

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.

Anita Vastamäki

Director, Open Programs

+358 10 837 3811

anita.vastamaki@aaltoee.fi