MuutosKoulutus

MuutosKoulutuksella tuetaan ja nopeutetaan irtisanottavien uudelleentyöllistymistä tai lomautettujen henkilöiden valmiuksia palata eri työtehtävään töiden alkaessa.

MuutosKoulutuksessa osallistuja voi syventää nykyistä osaamistaan tai opiskella täysin uusia kokonaisuuksia ja siten suuntautua kokonaan uudenlaisiin tehtäviin. Muutoskoulutuksen kesto on tapauskohtaista, kuitenkin vähintään 10 opintotyöpäivää.

Tiesithän, että MuutosKoulutuksen voit joustavasti lisätä sopimuskumppanisi tarjoamaan urapalvelupakettiin ja näin parantaa irtisanottavan mahdollisuutta uudelleentyöllistymiseen?

Aalto PRO on Uudenmaan ELY-keskuksen puitesopimustoimittaja MuutosKoulutuspalveluissa. MuutosKoulutuksen rahoittavat ELY-keskus ja työnantaja yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 20 %.

Laaja tarjontamme kattaa kymmeniä teknologia- ja liiketoimintalähtöisiä opintokokonaisuuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan johdossa ja vaativissa asiantuntijatehtävissä työskentelevien osaamistarpeita.

MuutosKoulutus sopii sekä julkisen että yksityisen sektorin työnantajille.

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö niin katsotaan yhdessä organisaatiollenne sopiva kokonaisuus!

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi MuutosKoulutuksia asiakkaidemme kanssa, ja esimerkiksi Microsoftin Polku-ohjelmassa yli 500 henkilöä valitsi Aalto PRO:n MuutosKoulutuksen.

Meiltä saat kattavasti samassa paketissa urapalvelut muutosturvan toteuttamiseen ja MuutosKoulutuksen sekä lomautus- että irtisanomistilanteisiin. 

Ota yhteyttä

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.

Anita Vastamäki

Director, Open Programs

+358 10 837 3811

anita.vastamaki@aaltoee.fi

Minna Wickholm

Business Area Director, Open Programs

+358 10 837 3723

minna.wickholm@aaltoee.fi