Palvelut muutostilanteissa yksilölle

Parhaiten henkilön uudelleentyöllistymistä edistää monipuolinen palvelukokonaisuus, joka suunnitellaan yksilöllisesti.

Aalto PRO:n yksilöille suunnattujen palveluiden lähtökohtana on muuttuva työ ja elinikäinen oppiminen. Ratkaisumme mahdollistavat uudenlaiset urasiirtymät ja täysin uuden osaamisen rakentamisen. Yritykset ja organisaatiot kohtaavat tänä päivänä yhä nopeampia markkinasyklejä sekä digitalisaation tuomia nopeitakin muutoksia. Näillä muutoksilla on vaikutusta myös yksilöiden urapolkuihin ja elinikäinen oppiminen on entistä tärkeämpää. Muutosten vaikutukset näkyvät myös muuttuvissa työnkuvissa ja Aalto PRO:n ratkaisut mahdollistavat siirtymisen uusiin tehtäviin uudella osaamisella. Uravalmentajamme tukevat ja sparraavat tavoitteiden kirkastamisessa ja oman uran suunnittelussa sekä itselle toimivan ammatillisen uraratkaisun löytymisessä.

Palvelut uran muutoskohtaan

Työnhakuvalmennus – uudelle uralle

Työnhakuvalmennus auttaa oman osaamisprofiilin tarkentamisessa ja markkinoinnissa, työnhakutaitojen parantamisessa, aktiivisiin työnhakutoimenpiteisiin ryhtymisessä ja työantajakontaktien luomisessa.

Sähköiset urapalvelut – sähköinen tukipaketti työnhakuun

Sähköiset urapalvelut -kokonaisuudesta löydät tukea ja työkaluja silloin, kun teet työhakua itsenäisesti. Voit myös kohdata uravalmentajamme verkon välityksellä.

Henkilökohtainen uravalmennus – omat vahvuudet ja tulevaisuuden kuva

Aalto PRO:n uravalmennuksessa pääset suunnittelemaan, ideoimaan ja rakentamaan urasi uusia vaihtoehtoja. Henkilökohtaisessa uravalmennuksessa saat tukea uralla kehittymiseen, sparrausta työnhakuun ja oman osaamisesi sanoittamiseen tai keskustelukumppanin seuraavaan askeleeseen elämässäsi.

Career Corner

Aalto PRO:n Career Cornerissa voit kohdata uravalmentajamme - digitaalisella alustalla tai kasvokkain - ja keskustella urastasi. Career Cornerissa pääset kuulemaan myös mielenkiintoisia alustuksia ajankohtaisista aiheista.

Muutoskoulutus

Muutoskoulutus auttaa irtisanottua päivittämään ja uudistamaan osaamista sekä löytämään uuden työpaikan. Muutoskoulutuksen rahoittavat työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä.

Lue lisää MuutosKoulutuksesta

Pitkäaikainen työnhaun tuki

Aalto PRO tarjoaa rekrytoivia koulutuksia ja sitä kautta myös mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymisen tukeen.

Rekrytoivat ohjelmat

Ota yhteyttä

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.

Minna Wickholm

Business Area Director, Open Programs

+358 10 837 3723

minna.wickholm@aaltoee.fi

Anita Vastamäki

Director, Open Programs

+358 10 837 3811

anita.vastamaki@aaltoee.fi