Asiakaskohtaiset ratkaisut

Aalto PRO:n asiakaskohtaiset ratkaisut ovat yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa työskentelevien asiantuntijoiden ja päälliköiden osaamisen kehittämiseen suunniteltuja koulutuksia ja valmennuksia.

Asiakkaamme ovat onnistuneet

Aalto PRO:n asiakaskohtaisten ratkaisujen avulla asiakkaamme ovat pystyneet menestyksekkäästi muun muassa:

Rakentamaan edistyksellistä projektikulttuuria ja kasvattamaan projektien tuloksellisuutta
Parantamaan operaatioiden tuottavuutta ja tehokkuutta
Suunnittelemaan ja kehittämään hankintastrategioita
Kehittämään kokonaislaatua ja asiakastyytyväisyyttä
Lisäämään toimintavarmuutta ja kustannustehokkuutta
Hyödyntämään lean-ajattelua jatkuvaan parantamiseen perustuvan kulttuurin luomisessa

Joustavaa suunnittelua ja toteutusta

Hyödynnämme suunnittelussa Aalto PRO:n avoimia ohjelmia ja rakennamme kokemuksella asiakkaillemme kustannustehokkaita ja mitattavaa vaikuttavuutta tuovia ratkaisuja. Koulutukset perustuvat joko kokonaan tai osittain jo toteutettuihin ja erinomaisen palautteen saaneisiin ohjelmakokonaisuuksiin. Räätälöinnin aste vaihtelee asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Osallistavat ja käytännönläheiset oppimismenetelmät varmistavat vaikuttavat ja mitattavat oppimistulokset."

Ratkaisumme pohjautuvat Aalto-yliopiston poikkitieteelliseen osaamiseen, vankkaan asiantuntemukseen sekä rohkeasti kokeilevan ja jakavan lähestymistavan yhdistelmään. Osallistavat ja käytännönläheiset oppimismenetelmät varmistavat vaikuttavat ja mitattavat oppimistulokset.

Aalto PRO:n asiakaskohtaisen koulutuksen osa-alueet – sisältö (teemat ja painopiste), opetushenkilökunta (professorit, luennoitsijat, konsultit, valmentajat), oppimismenetelmät ja opetuspaikka – suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan tarvittaessa verkostoitumistapahtumia ja iltatilaisuuksia myöten. Toteutamme koulutukset joustavasti eri paikoissa ja paikkakunnilla, sekä Suomessa että ulkomailla. 

Monipuoliseen ja laajaan verkostoomme kuuluu lähes tuhat professoria ja asiantuntijaa. Asiakkaidemme käytettävissä ovat parhaat osaajat, viimeisimmät tutkimustulokset ja parhaat käytännöt.

Vuosittain toteutamme globaalisti lähes 100 yrityskohtaista ohjelmaa Aalto EE ja Aalto PRO brändien alla. Asiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja.

Ota yhteyttä

Autan löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Virve Hintikka

Business Area Director, Customized Solutions

+358 10 837 3727

virve.hintikka@aaltoee.fi