Palvelut muutostilanteissa

Aalto PRO on yrityksenne tukena liiketoiminnan muutostilanteissa. Onpa kyseessä sitten uuden työvoiman rekrytointi tai irtisanottavan henkilöstön uudelleentyöllistymisen tukeminen, meillä on teille palvelupaketti valmiina.

Hoidamme puolestanne järjestelyt koulutushankkeissa, joihin yritys voi saada rahallista tukea työhallinnolta. Aalto PRO on toiminut yhteistyökumppanina useissa yritysten muutostilanteisiin liittyvissä suurissa koulutusyhteistyöhankkeissa.

36

Nokia Bridgen osallistujaa (2016-2017)

Yli 500

Microsoft Polku -osallistujaa

Autamme kilpailukykysopimuksen koulutusvelvoitteessa

Kilpailukykysopimus parantaa työntekijöiden muutosturvaa. Uusi muutosturva tuo työnantajille uuden velvoitteen. Työnantajalla on nyt velvollisuus tarjota irtisanotuille työntekijöilleen työllistymistä edistävää valmennusta tai koulutusta, silloin kun työnantajalla on vähintään 30 työntekijää, työsuhde on kestänyt vähintään viisi vuotta ja irtisanominen on tapahtunut tuotannollisista tai taloudellisista syistä eli YT-neuvotteluiden seurauksena. 

Koulutuksen on vastattava arvoltaan työntekijän laskennallista palkkaa kuukauden ajalta tai irtisanotun työntekijän kanssa samassa toimipaikassa työskentelevän henkilöstön keskimääräistä kuukausiansiota siitä riippuen, kumpi on suurempi.

Uravalmennusta ja ammatillista koulutusta

Aalto PRO on toteuttanut irtisanotuille henkilöille ammatillisen osaamisen ja johtamisen kehittämisen koulutusohjelmia vuodesta 2011 lähtien. Nokia Bridge sekä Microsoftin Polku ovat esimerkkejä koulutusohjelmista, joissa Aalto PRO on ollut palveluntarjoajana.

Aalto PRO on Uudenmaan ELY-keskuksen sopimustoimittaja Muutoskoulutus-palveluissa. Muutoskoulutuksena voidaan tarjota irtisanottaville henkilöille ryhmämuotoisia valmennuksia, jotka sisältävät lyhyen, kartoittavan uravalmennuksellisen osion sekä ammatillisen koulutuksen moduuleja laajalta ja monipuoliselta koulutustarjottimeltamme.

Toteutusaikataulu ja koulutuksen sisältö sovitaan yhdessä asiakasorganisaation ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

Ota yhteyttä

Autamme löytämään yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Kimmo Rissanen

Senior Relationship Manager

+358 10 837 3830

kimmo.rissanen@aaltoee.fi

Heikki Valtonen

Senior Relationship Manager

+358 10 837 3854

heikki.valtonen@aaltoee.fi

Anita Vastamäki

Director, Open Programs

+358 10 837 3811

anita.vastamaki@aaltoee.fi