Toimintaamme ohjaa ennen kaikkea vaikutus joka ohjelmillamme on osallistujiin, heidän edustamiinsa organisaatioihin, akateemiseen yhteisöön sekä laajasti koko yhteiskuntaan.

Tarjoamme koulutusta, jolla on vaikutus työhösi, asiantuntijuuteesi, ajatteluusi, yritykseesi ja sitä kautta myös yhteiskuntaan. Pääset laajentamaan osaamistasi ja asiantuntijuuttasi kokonaisvaltaisesti. Opit tunnistamaan oman potentiaalisi ja saat välineitä sen saavuttamiseksi.

Koulutuksiimme osallistuu vuosittain lähes 7 000 ihmistä noin tuhannesta organisaatiosta. Rakennamme yksilöllisiä urapolkuja ja räätälöimme koko organisaation laajuisia kokonaisuuksia. Tarjoamme kokemuksen, joka nostaa sinut asiantuntijana uudelle tasolle.

Pidämme sinusta hyvää huolta

Saat henkilökohtaista palvelua koko ohjelman ajan ja yhteys Aalto PRO:hon säilyy myös ohjelman päätyttyä. Pääset osaksi inspiroivaa verkostoa: jaat kokemuksia, kokeilet ja oivallat asioita uudella tavalla yhdessä niin muiden osallistujien kuin asiantuntijoidemme kanssa.

Käytössäsi on tuorein akateeminen tieto sovellettuna käytäntöön

Valitsemme Aalto-yliopiston ja Aalto PRO:n omien sekä vierailevien valmentajien joukosta kuhunkin ohjelmaan sopivimmat kouluttajat. Heillä on kokemusta organisaatioiden käytännön toiminnasta ja kosketuspintaa erityyppisiin toimialoihin eri organisaatiotasoilla. Ohjelmissamme yhdistetään käytännön esimerkit ja kokemukset uusimpaan akateemiseen tietoon. Voit kokeilla ja testata uusia metodeja ja toimintatapoja välittömästi työpaikalle palattuasi.

Taiteesta inspiraatiota ajatteluun

Tasokas kokoelmamme modernia ja nykytaidetta luo ainutlaatuiset olosuhteet valmennuksillemme. Taiteen avulla haluamme antaa sinulle inspiroivan ja uutta ajattelua herättelevän kokemuksen.

Muuta maailmaa kanssamme

Olemme mukana rakentamassa uutta, globaalisti orientoitunutta asiantuntijasukupolvea. Edistämme yhdessä vastuullisuutta tähtäämällä huipputuloksiin tinkimättömästi ja vastuullisesti. Opiskelemalla meillä tuet tiedettä, tutkimusta ja sitä kautta suomalaista yhteiskuntaa.

Vaikutus ulottuu koko organisaatioosi

Tarjoamme sinulle ja organisaatiollesi työkaluja ja -malleja muutosten läpivientiin. Kirkastamme kanssasi yrityksesi kilpailuetua ja keinoja sen jatkuvaan kehittämiseen. Osallistujien yhteistä näkemystä hyödynnetään organisaatiollesi ajankohtaisen ongelman ratkaisemisessa.

Jalanjälkemme yhteiskunnassa

Aalto PRO osana Aalto University Executive Education Oy:tä hyödyntää Aalto-yliopiston vahvuuksia ja koulutusaloja.

Aalto University Executive Education Oy:n toiminnasta kanavoituu merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle muun muassa osinkoina, luentopalkkioina ja vuokrina. Vuonna 2019 Aalto University Executive Educationin taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli noin 3,3 miljoonaa euroa.

Aalto-yliopisto tuo opetukseemme monitieteellisen lähestymistavan ja innovatiivisia oppimismenetelmiä. Samalla tarjoamme Aalto-yliopiston opetushenkilökunnalle uusia verkostoja ja kehittymismahdollisuuksia.